ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 VIDEO // Pevačica i psiholog se žestoko sukobile u emisiji "Pink Target"

VIDEO // Pevačica i psiholog se žestoko sukobile u emisiji "Pink Target"

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  YouTube.com

 • Time:

  25.09.2012 @ 01:40

Pop pevačica i psiholog imale žestok sukob u emisiji, varnice sevale na sve strane, a voditeljka jedva obuzdala svoje gošće!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  YouTube.com

 • Time:

  25.09.2012 @ 01:40

VIDEO // Pevačica i psiholog se žestoko sukobile u emisiji

Pop pevačica i psiholog imale žestok sukob u emisiji, varnice sevale na sve strane, a voditeljka jedva obuzdala svoje gošće!

Izazvale buru!

Kad je u goste u svoju emisiju "Pink Target" pozvala kantautorku Dunju Ilić i psihologa Aleksandru Janković, voditeljka Aleksandra Jeftanović sigurno nije mogla ni da pretpostavi kakav će sukob u emisiji imati.

Uz pomenute dve dame, gost je bio i Gazda Paja, koji je postao poznat zahvaljujući pesmi "Čke Beogradske", i koji je tokom cele emisije bio suzdržan.

Elem, nakon što su emitovani prilozi o napisima koji su se u poslednje vreme pojavljivali o mladoj pevačici, a ona obrazložila šta je tu zaista istina i zašto se zalaže za slobodu govora i ponaša prilično slobodno, Aleksandra joj je uputila nekoliko kritika i rekla joj da degradira sebe i svoju ličnost.

- Ne vidim ništa ružno u tome što na Twitteru napišem da sedim sa društvom i popijem malo alkohola. Ne želim da zbog medija sputavam sebe i svoju slobodu - rekla je Dunja, a zatim dodala da ona ne potura medijima informacije o sebi, da joj ne smeta što se sve to objavljuje i da ona svoj život živi onako kako želi.

- Ja se ponašam u skladu sa svojim godinama. Ne želim da se nikome pravdam, jer ne radim ništa loše - bila je izričita Ilićeva.

Međutim, Jankovićeva je posle toga uputila Dunji još nekoliko negativnih kritika, a zatim se obrušila i na Jelenu Karleušu, za koju je u jednom momentu aludirala da se drogira, ali i rekla da joj treba logoped kad peva, kao i da je promoter horor vrednosti, za koje se zalaže i Dunja i da je krenula njenim stopama.

Dunja je stala u odbranu svoje koleginice.

- Gospođo, odakle vam pravo da tako pričate. Da li vi poznajete Jelenu?! Ružno je da kao psiholog tako pričate o nekome koga ne poznajete - bila je oštra Dunja, a zatim dodala da Aleksandra svojim ponašanjem, odećom, frizurom i šminkom, kao i time što se pojavljuje na televiziji izaziva pažnju i radi isto što i one.

U jednom momentu je pevačicu iznerviralo Aleksandrino ophođenje prema njoj i stav koji zastupa, a da se ni ne poznaju.

- Vi ste psiholog i sada na osnovu mog izgleda i nekoliko naslova koje ste o meni pročitali u novinama meni dajete dijagnozu?! - pitala je pevačica Aleksandru.

Dunja je u emisiji istakla i da nema idole, da poštuje sve one koji se trude da zarade i urade nešto od svog života, a povišeni ton, oštre izjave i burnije reakcije su bile sastavni deo konverzacije koju je vodila sa Aleksandrom.

Na kraju emisije, kada ih je voditeljka upitala da li imaju šta da zamere jedna drugoj, Dunja i Aleksandra su odgovorile da nemaju, a psiholog se svojom izjavom da poručuje svim devojkama da budu ono što jesu i rade ono što žele složila sa pričom koju je pevačica potencirala tokom cele emisije.

Ova emisija izazvala je ogromnu pažnju publike, te su se tokom emitovanja na društvenim mrežama vodile diskusije ko je tu u pravu, a ko ne.

Pogledajte emisiju ispod teksta i recite nam šta vi mislite?!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER