ONLINE I 94

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 94 HAOS // Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u FINALE "Eurosonga", evropski mediji se RASPITIVALI ZA KARLEUŠU!

HAOS // Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u FINALE "Eurosonga", evropski mediji se RASPITIVALI ZA KARLEUŠU!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Eurovision.tv

 • Time:

  11.05.2017 @ 11:35

Srpska predstavnica na "Eurosongu" Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u finale takmičenja.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Eurovision.tv

 • Time:

  11.05.2017 @ 11:35

HAOS // Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u FINALE

Srpska predstavnica na "Eurosongu" Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u finale takmičenja.

Srbija bez finala!

Predstavnica Srbije na muzičkom takmičenju "Eurosong", Tijana Bogićević, u četvrtak veče je predstavila evropskoj publici pesmu "In Too Deep" i nije uspela da se plasira u finale koje će biti održano u subotu.

Tijana je prilikom premijernog predstavljanja imala obećavajuće prognoze kada je ulazak u finale, ali je nakon prve probe u Kijevu pala na kladionicama i danas se nalazila na 11. mestu.

Kako javlja dnevni list "Kurir" interesovanje evropskih medija za srpsku predstavnicu nije bilo ogromno, a glavno pitanje upućeno Tijani bilo je šta radi muzička diva Jelena Karleuša.

- Otkad je stigla u Kijev, krenuo je sunovrat za Tijanu. Pre toga na kladionicama su joj prognozirali solidan uspeh, čak i plasman u prvih deset u finalu. Međutim, preko noći se sve promenilo. Fanovi Evrovizije su se mnogo razočarali u našu kompoziciju posle prve probe, otad je svi tretiraju kao autsajdera. Nijedan strani medij nema želju da je intervjuiše, osim novinara koji joj je pre nekoliko dana prišao i zaprepastio je jer se uporno raspitivao o Jeleni Karleuši. Ona nije htela da govori o tome, samo mu je kratko odgovorila: „Ne poznajem tu ženu“ - otkrio je izvor dnevnog lista "Kurir".

Zemlje koje su obezbedile sebi nastup u velikom finalu su: Bugarska, Belorusija, Hrvatska, Mađarska, Danska, Izrael, Rumunija, Norveška, Holandija i Austrija.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER