ONLINE I 89

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 89 HAOS // Dolazila je KAMPEROM na snimanje, ali NIJE PROŠLA U FINALE: Uoči završnice "Zvezda Granda" Tijana Kadović OPLELA PO FINALISTIMA!

HAOS // Dolazila je KAMPEROM na snimanje, ali NIJE PROŠLA U FINALE: Uoči završnice "Zvezda Granda" Tijana Kadović OPLELA PO FINALISTIMA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  14.06.2018 @ 10:50

Pred samo finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tijana Kadović je oplela po finalistima.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  14.06.2018 @ 10:50

HAOS // Dolazila je KAMPEROM na snimanje, ali NIJE PROŠLA U FINALE: Uoči završnice

Pred samo finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tijana Kadović je oplela po finalistima.

Isprozivala je finaliste!

Tijana Kadović je svojom pojavom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" uspela da napravi potpunu pometnju, budući da je na svako snimanje dolazila kamperom i u pratnji obezbeđenja, šminkera, frizera, asistenta.

Ona je iz takmičenja ispala pred samo finale, pa se uoči završnice ove sezone oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je poručila da među finalistima nema zvezde.

- Pre neki dan sam dala jedan intervju, u kom sam izjavila kako mi nije važno sto nisam ušla u finale muzičkog šou programa Zvezde Granda... I nije. Zdravorazumski, profesionalno, sve je na svom mestu... Zapravo, sav posao sam, kao sto većina zna završila još u prvom krugu. Ali... Kada zanemarim zdrav razum, kad proradi ono dečije u meni, krivo mi je... Krivo mi je što nisam dobila šansu da napokon vrisnem od sreće, i da priredim najbolji finalni nastup u Zvezdama Granda, ikada. No, šta je tu je, finale vrvi od dobrih pevača, i neka se niko ne naljuti, ali ni jedne potencijalne zvezde... U svakom slučaju, večeras moja podrška ide maloj Lidiji Janković jer peva izvanredno, ima mozga, mnogo više nego sto trenutno dolazi do izražaja, i ako roditeljska a i njena ambicija bude dobro kanalisana, dobiće svoje mesto u redu poznatih pevača. A i to bi bio, nekako, filmski kraj. Sto se tiče, sad već izlizanog termina “zvezda”, pored moje malenkosti (kakav pleonazam), šansu za estradno nebo ima Sara Jelaš koja, eto slučajnosti, nije u finalu. Toliko od ove sezone - prokomentarisala je Tijana.U

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER