ONLINE I 40

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 40 HAOS // Aleksandra Subotić i David Dragojević ZAJEDNO NAPUŠTAJU "ZADRUGU", moraće da se SUOČE SA HAOSOM KOJI SU NAPRAVILI!

HAOS // Aleksandra Subotić i David Dragojević ZAJEDNO NAPUŠTAJU "ZADRUGU", moraće da se SUOČE SA HAOSOM KOJI SU NAPRAVILI!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  22.04.2019 @ 07:39

Voditelj i autor emisije "Ami G Show", Ognjen Amidžić će u utorak ugostiti Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  22.04.2019 @ 07:39

HAOS // Aleksandra Subotić i David Dragojević ZAJEDNO NAPUŠTAJU

Voditelj i autor emisije "Ami G Show", Ognjen Amidžić će u utorak ugostiti Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića.

Biće uzbudljivo!

Najbolji način da upotpunite pretprazničnu atmosferu jeste uz vašu omiljenu emisiju "Ami G Show", uživo u dobro poznatom terminu - utorak od 23 časa na TV Pink!

Ognjen Amidžić će i u ovonedeljnoj emisiji ugostiti aktuelne goste - Anu Bekutu, Bojana Vaskovića iz "Lexington" benda, Anu Kokić, Milana Kalinića, ali i aktuelne zadrugare i bivše partnere, Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića.

Muzički festival na Zlatiboru je dovoljan povod da Ognjen, posle dužeg vremenskog perioda, razgovara sa Anom Bekutom i Bojanom Vaskovićem. O svom nastupu na ovogodišnjem festivalu na Zlatiboru, dalji poslovnim ali i privatnim planovima, Ana i Bojan govoriće upravo u emisiji "Ami G Show".

Ana Kokić nedavno je prošla kroz težak period kada se razvela od Nikole Rađena, a sa Ognjenom će razgovarati o tome kako se sada oseća i da li posle svega veruje u ljubav.

Popularna pevačica će premijerno izvesti novu pesmu, a o čemu se radi, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji. Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić bio je glavna tema u domaćim medijima kada je učestvovao u incidentu koji je šokirao i podelio srpsku javnost.

Kako Milan danas gleda na taj nemili događaj i da li se kaje zbog nečega, saznaćete u emisiji "Ami G Show". Na samom kraju emisije, na zahtev svih obožavalaca najgledanijeg realityja na ovim prostorima, "Zadruga", kod Ognjena stižu bivši partneri Aleksandra Subotić i David Dragojević. Nakon što ju je javno ostavio i započeo vezu sa Anom Korać, David i Aleksandra će prvi put govoriti o razlozima za raskid i svom trenutnom odnosu.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER