ONLINE I 78

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 78 EXTRA // Završena je TREĆA SEZONA "Pinkovih zvezda": Balkan i Evropa su glasali, pobedu je odneo Ismail Delija!

EXTRA // Završena je TREĆA SEZONA "Pinkovih zvezda": Balkan i Evropa su glasali, pobedu je odneo Ismail Delija!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  09.07.2017 @ 12:51

Prethodne noći je završena treća sezona muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  09.07.2017 @ 12:51

EXTRA // Završena je TREĆA SEZONA

Prethodne noći je završena treća sezona muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde"!

Pobednik treće sezone Pinkovih zvezda je Ismail Delija!

Posle deset meseci velike borbe, 40 emisija, skoro 170 kandidata koji su prošli audicije, region je dobio pobednika treće sezone muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde" - Ismail Delija!

Fenomenalni takmičari koji su pokazali da imaju sve što je potrebno za zvezdu, napravili su sjajnu atmosferu u velikom superfinalu muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

U superfinalu, takmičenje su redom napuštali Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Milica Jokić, Andrej Dorić, Bogdan Martinović, Sara Reljić, Indira Beriša i Melika Moranjklić, a do kraja su došli Marko Stolić i Ismail Delija.

Ipak, region, ali i Evropa, glasali su i odlučili da titulu nove Pinkove zvezde ponese Ismail Delija.

Ismail Delija se odmah na početku treće sezone izdvojio i pokazao da može sa svojih 15 godina da otpeva mnogo toga što današnji veliki pevači nisu mogli u tim godinama. Svi su ga tokom celog takmičenja hvalili zbog teških pesama koje je birao u svim krugovima, pa nije iznenađenje što je na kraju trijumfovao.

Mladi Nikšićanin zahvalio se na kraju svim svojim glasačima, ne skrivajući sreću zbpog toga što se našao na tronu najvećeg muzičkog takmičenja.

Deset superfinalista je pred novim, specijalnim žirijem, Leom Kiš, Draganom Tripić, Damirom Handanovićem, Sašom Vidićem i Saletom Obradovićem, pokazalo zbog čega su zaslužili da se nađu u samoj završnici ovog šou programa.

I novi članovi žirija bili su srećni što su bili deo spektakularne završnive šou programa o kome je u proteklih deset meseci pričao ceo region. Ova sezona donela je neke novine, bili smo svedoci sukoba među članovima žirija, ali i neverovatnih muzičkih talenata koji su osvojili Balkan.

Od ove, treće sezone, gledaoci su se upoznali sa potpuno novim žirijem u odnosu na prethodne sezone. Tu čast da ocenjuju mlade pevačke nade, ali i da im daju savete i pokoju kritiku, imali su Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Dara Bubamara, Aleksandra Radović i Šaban Šaulić.

Nakon Aleksandrinog odlaska, na njeno mesto došla je kontroverzna Maja Nikolić, a u crvenim stolicama su se kroz nekoliko emisija, kao gostujući članovi žirija, našli i Radiša Trajković Đani, Željko Šašić i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Žiri je proteklih deset meseci morao da donese teške odluke, a kandidati su se potrudili da prirede šou za pamćenje.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER