ONLINE I 87

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 87 SAPUNICE NO.19 // Saznajte apsolutno sve o najgledanijim serijama u Srbiji!

SAPUNICE NO.19 // Saznajte apsolutno sve o najgledanijim serijama u Srbiji!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Sapunice

 • Time:

  09.06.2014 @ 01:19

A sa junskim izdanjem najčitanijeg regionalnog mesečnika o telenovelama, sapunicama i serijama, na vašu i našu radost, obići ćete egzotične destinacije širom naše prelepe planete.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Sapunice

 • Time:

  09.06.2014 @ 01:19

SAPUNICE NO.19 // Saznajte apsolutno sve o najgledanijim serijama u Srbiji!

A sa junskim izdanjem najčitanijeg regionalnog mesečnika o telenovelama, sapunicama i serijama, na vašu i našu radost, obići ćete egzotične destinacije širom naše prelepe planete.

Stigle nove "Sapunice"!

Dočekali smo zajedno još jedno leto. I još mnoga ćemo, sigurni smo u to. Vaš omiljeni onlajn prozor u svet, magazin „Sapunice“, i ove godine potrudio se da vam jun učini sunčanijim i lepršavijim, taman toliko da se zagrejete za predstojeće vrele dane.

A sa junskim izdanjem najčitanijeg regionalnog mesečnika o telenovelama, sapunicama i serijama, na vašu i našu radost, obići ćete egzotične destinacije širom naše prelepe planete. Za početak, skoknućemo do Jukatana, Akapulka i Kankuna, gde ćemo u vodama Kariba i nemirnog Pacifika, „plivati“ rame uz rame sa najvećim televizijskim zvezdama Latinske Amerike. Tako ćemo u Latino planeti proveriti s kim to neodoljivi mačo Vilijem Levi vara majku njegove dece Elizabet Gutjerez, da li se Talija Tores uželela televizije, zbog čega Danijela Romo ne žali zbog neostvarenog majčinstva, da bismo veče dočekali uz „Dve lune“ senzualne Barbare Mori.

Iz Brazila nas pozdravlja Luselija Santos, prva heroina telenovela na ovim prostorima, čija nam je „Robinja Isaura“ pre više od dve i po decenije otvorila prozor u jedan sasvim novi svet, a sada nam otkriva tajne srećnog života. Preko Pacifika stižemo u dinamičnu gungulu Azije koja nikada ne spava. A čini se da je u Bolivudu, epicentru tamošnje televizijske produkcije, glumcima ovih dana sve teže da sklope oči. „Kolors“ je naredio da se honorari zamrznu, a nova pravila rada naišla su na oštar protest junaka „Male neveste“, „Odbačene“ i drugih sapunica čiji smo veliki ljubitelji. I dok jedni najavljuju štrajk, za sve obožavaoce Iće i Tapasje – tužna vest. U januaru sledeće godine i zvanično se opraštamo od „Odbačene“. Ipak, ne sumnjamo da će je uskoro zameniti neka nova maratonska sapunica, koju će ovdašnja publika lako prihvatiti.

Nekoliko hiljada kilometara dalje, čeka nas plavi Bosfor, a na njemu Istanbul. Do njega se stiže „Orijent ekspresom“, u čijim nas vagonima čekaju Fara Zejnep Abdulah, Ajlin iz „Kako vreme prolazi“, čija je najveća muka ovih dana kako odoleti Bred Pitu Turske, glumcu Kivanču Tatlitugu. Uz nju, tu je još jedno poznato lice iz popularne sage o Džemile i kapetanu Aliju, glumica Vilma Eles, koja bez dlake na jeziku poručuje da je Merjem Uzerli, iliti nikad prežaljena Hurem – veliki slabić. A slično mišljenje o svojoj koleginici Džansu Dere ima i Narin iz omiljene nam „Sile“, odnosno glumica Đilmaz Bončuk. Koje, otkrićete u novim „Sapunicama“.

U Turskoj se ovog puta ne zadržavamo predugo, jer nas put vodi na peščane obale drevne Helade, gde nas čekaju definitivni junaci ovog leta – zvezde serije „Brusko“! Grčka telenovela o nemogućoj ljubavi i trouglu strasti, koju redovno pratimo na TV PRVA, osvežila nam je programsku šemu i upoznala nas sa novim likovima, razbivši pomalo već monotonu scenu kojom su do sada dominirale turski glumci. Stoga vam predstavljamo Ahila i Melinu, odnosno zgodnog crnokosog lepotana Andreasa Georgiua i privlačnu Elenu Vaitsou, čija je ljubav na ekranu, inspirisala tabloide da iskre među njima potraže i u stvarnom svetu. Međutim, par je vezu demantovao, a u intervjuu koji vam donose nove „Sapunice“ upoznaćete ih iz prve ruke. Na zapadu ništa novo, osim vrelog leta na FOX-ovim kanalima gde nas očekuje bogata filmska ponuda, ali i serije koje smo zavoleli poput „Opakih služavki“, nastavka „Krize“, novog hit sitkoma „Tate“, a poseban specijalitet za sve sladokusce „24 Kitchen“, jeste razgovor sa neprevaziđenim Rudolfom koji je ovog maja u Beogradu kuvao za sve koji su izgubili dom u poplavama.

Ako želite da saznate koja su to dva srpska specijaliteta koje bi proslavljeni televizijski kuvar poneo sa sobom na kulinarsku Nojevu barku, prelistajte „Sapunice“ broj 19 od početka do kraja. A nama najdraži deo jeste tekst posvećen Ostinu Sent Džonu, legendarnom Crvenom rendžeru Džejsonu, koji je posle 20 godina, u susret obeležavanju dve decenije od prve epizode jedne od najpopularnijih dečijih serija svih vremena „Moćni rendžeri“, najavio veliki povratak.

Nismo vam ostali dužni ni za to šta se novo krčka u produkcijskim kućama širom sveta, sadržaj epizoda svih najpopularnijih serija na domaćim programima, a sve to, uz još pregršt zanimljivih informacija čeka vas u još jednim letnjim „sapunicama“. I požurite – toliko su vrele da se još puše! Uživajte u svakoj od 100 i kusur stranica koje smo pripremili sa zadovoljstvom i od srca, samo za vas!

PROČITAJTE POTPUNO BESPLATNO 19. BROJ MAGAZINA "SAPUNICE"!

loading...
TAGS
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER