ONLINE I 86

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 86 SAPUNICE NO.16 // Sila progovorila o navodnoj ljubavnoj romansi sa Ezelom!

SAPUNICE NO.16 // Sila progovorila o navodnoj ljubavnoj romansi sa Ezelom!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Sapunice

 • Time:

  11.03.2014 @ 05:31

ŠIV – VOLEO BIH DA „ANANDI“ TRAJE ZAUVEK, DANIEL ARENAS – UKROTIĆU SVE ŽENE NA SVETU - SILA – LAŽ JE DA SMO EZEL I JA ZAJEDNO!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Sapunice

 • Time:

  11.03.2014 @ 05:31

SAPUNICE NO.16 // Sila progovorila o navodnoj ljubavnoj romansi sa Ezelom!

ŠIV – VOLEO BIH DA „ANANDI“ TRAJE ZAUVEK, DANIEL ARENAS – UKROTIĆU SVE ŽENE NA SVETU - SILA – LAŽ JE DA SMO EZEL I JA ZAJEDNO!

Nove "Sapunice" su tu!

Novo izdanje najpopularnijeg balkanskog magazina telenovelama, sapunicama i serijama američke produkcije ovog puta posvećeno je damam.

Naš prvi poklon jeste atraktivni latinos Danijel Arenas koji kroti ženska srca širom sveta u hit telenoveli „Neukrotivo srce“ (pratimo je na TV PRVA svakog dana od 14.00), ali ovaj razigrani mačo nije i jedino osmomartovsko iznenađenje našim dragim čitateljkama.

Ekskluzivan intervju sa Enrikeom Sepedom, odnosno Lasarom iz tek završene „Oluje“, otkriva nam da ovaj mladić uprkos slavi koju je stekao preko noći i činjenici da je već ovenčan titulom magneta za dame, čvrsto stoji sa obe noge na zemlji, i poručuje – rado snimam scene bez odeće. Sve je to deo posla!

Za vas smo povezali istok i zapad, skoknuli do Indije i „zabeležili“ delić atmosfere na proslavi povodom 1.500. epizode „Male neveste“, i čik pogodite – kraj se ne nazire. Sidart Šukla, iliti Šiv, planira da započne filmsku karijeru, ali to ne znači da će se odreći serije koja mu je donela svetsku slavu.

- Mala nevesta me je stvorila, i nadam se da će trajati barem još koliko je do sada – poručuje Šiv, a mi se nadamo da ćemo kraj popularne indijske sapunice dočekati pre naših unuka. Za razliku od Anandi, scenaristi „Odbačene“ na izdahu sa idejama, kao i sa rejtingom, tako da kraj možemo očekivati uskoro.

Za sve ljubitelje Iće mala ekskluziva – vraća nam se Tapasja. Kada je reč o junacima sa Bosfora, svakako, najzanimljivija ispovest jeste ona koju je dala junakinja „Sile“, lepa Džansu Dere, a povodom pisanja balkanskih medija o njenoj navodnoj vezi sa Kenanom Imirzaliogluom, junakom čuvenog „Ezela“.

- Zabavljaju me pisanja tabloida, ali još jednom moram razočarati sve fanove Ezela. Kenan i ja smo samo prijatelji, i nismo se videli mesecima. samujem u Maroku, jer je ljubav prema romantičnim svetskim destinacijama i dalje jedina i najveća – poručila je Džansu, koja je za Dan zaljubljenih sebe častila obilaskom carskih gradova Maroka, samo nekoliko dana nakon što je odlučila da neće glumiti u seriji „Prljav novac i ljubav“, jer kako priznaje, još nije vreme za povratak pred kamere.

Poseban specijalitet predstavlja dodatak DIVE TELENOVELA, u kojima se podsetili onih dama koje su obeležile nekoliko poslednjih godina malih ekrana. Ajče Bingol, Merjem Uzerli, Džansu Dere, Nur Fetahoglu, Nebahat Čehre, Lucero, Žovana Antoaneli, Erika Buenfil, Pratiša Banerdži samo su neke koje su zaslužile da se nađu na našoj listi, a ostatak otkrijte u novom broju „Sapunica“, uz najprecizniji sadržaj epizoda, za sve serije koje pratite na domaćim televizijama, dodatak namenjen publici u Hrvatskoj i nezaobilazni TV SHOW u kojem vas „Upoznajemo sa Rusima“ – novim FOX-ovim rijalitijem o basnoslovno bogatim i razmaženim ruskim multimilijarderima, pred kojima bi se i „Kardašijanovi“ postideli. Uživajte!

PRELISTAJTE POTPUNO BESPLATNO 16. BROJ "SAPUNICA"!

loading...
TAGS
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER