ONLINE I 94

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 94 VIDEO // Veliki šef je u "Zadrugu" poslao SAOPŠTENJE, Teodora i njena majka su odmah briznule u plač KAD SU ČULE O ČEMU JE REČ!

• Autor:

OPERA 17

• Foto:

Pink

• Time:

16.05.2018 @ 08:48

Teodora i njena majka Goca su odmah počele da plaču kada su čule saopštenje Velikog šefa.

• Autor:

OPERA 17

• Foto:

Pink

• Time:

16.05.2018 @ 08:48

VIDEO // Veliki šef je u

Pale su u trans!

Nakon što je pevačica Teodora Džehvervić danas pobedila u jednom dnevnom zadatku Veliki šef je rešio da je nagradi.

U Belu kuću je ubrzo stiglo pakovanje slatkiša, ali i jedna veoma bitna informacija koju je Teodora već neko vreme želela da sazna.

- Dragi zadrugari, Teodora je danas pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma Kristijan Grej ima na Youtube-u 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš - navodi se u pomenutom saopštenju.

Kada je čula ovu informaciju Teodora, ali i njena mama Goca Džehverović su zajedno počele da plaču.

Pogledajte video!

COMMENTS

QUICK REPLAY

ŠOK // Kada je Čabarkapa PRETUKAO Aleksandru Subotić ona je BILA U DRUGOM STANJU?!
DRAMA // Potpuni HAOS U PORODICI ĐOGANI: Luninom bratu traže da se ODREKNE PREZIMENA, a sve zbog OVE ODLUKE!
HAOS // Ova Zadrugarka je dobija instrukcije od Anabele Atijas KAKO DA PONIŽAVA KIJU?!
FOTO // Sevnulo joj međunožje: Luna Đogani pozirala u bazenu, a ovaj DETALJ JE PRIVUKAO POSEBNU PAŽNJU!
HAOS // Šokantan intervju Vuka Moba: Progovorio je ZAŠTO SE KAJE zbog veze sa Kijom, moli VERENICU DA MU OPROSTI!
HAOS // Luna Đogani je PRIZNALA ZA ČIM ŽALI: Sloba me je RAZOČARAO, ovo mu nikada neću OPROSTITI!
ŠOK // Luna Đogani ponovo na METI OPTUŽBI: Sve je PREVARILA kako bi otputovala u Dubai?!
HAOS // Došlo je do POTPUNOG RATA, porodice se umešale: Savo RASKRINKAO Anđela i otkrio PRAVI RAZLOG raskida sa Teodorom!
FOTO // "Zvezda Granda" stala na ludi kamen: Nakon što su prošli kroz turbolentan period oni su se venčali, a ovako ona izgleda u venčanici!
HAOS // Sloba Radanović više nije mogao da ćuti: Ipak je priznao da se ovo zaista desilo u "Zadruzi"!
HAOS // Ona ih DOBRO POZNAJE: Pevačica zbog razvoda napisala OTVORENO PISMO Kiji Kockar, o Slobi SVE NAJGORE!
HAOS // Saška Karan objavila ŠOK FOTKU na kojoj se Luni Đogani nazire POLNI ORGAN!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER