ONLINE I 331
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 331 VIDEO // Veliki šef je u "Zadrugu" poslao SAOPŠTENJE, Teodora i njena majka su odmah briznule u plač KAD SU ČULE O ČEMU JE REČ!

• Autor:

OPERA 17

• Foto:

Pink

• Time:

16.05.2018 @ 08:48

Teodora i njena majka Goca su odmah počele da plaču kada su čule saopštenje Velikog šefa.

• Autor:

OPERA 17

• Foto:

Pink

• Time:

16.05.2018 @ 08:48

VIDEO // Veliki šef je u

Pale su u trans!

Nakon što je pevačica Teodora Džehvervić danas pobedila u jednom dnevnom zadatku Veliki šef je rešio da je nagradi.

U Belu kuću je ubrzo stiglo pakovanje slatkiša, ali i jedna veoma bitna informacija koju je Teodora već neko vreme želela da sazna.

- Dragi zadrugari, Teodora je danas pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma Kristijan Grej ima na Youtube-u 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš - navodi se u pomenutom saopštenju.

Kada je čula ovu informaciju Teodora, ali i njena mama Goca Džehverović su zajedno počele da plaču.

Pogledajte video!

COMMENTS

QUICK REPLAY

VIDEO // Ovo je već BOLESNO: Kija i Luna su UHVAĆENE kako rade OVO, Zadrugari se ŠOKIRALI!
VIDEO // Skandalozna tuča PRVE BRAČNE NOĆI: Pojavio se SNIMAK TUČE Mladena i Nine, i to ubrzo nakon venčanja!
VIDEO // Miljana im je SVE ZAKUVALA: Miki potpuno PODIVLJAO, udarao se kamenom u glavu zbog Nadežde!
ŠOK // Suočio se sa ISTINOM: Mladen posle SKANDALOZNE SVADBE priznao da je sve to njegov NAJVEĆI PORAZ!
ŠOK // Otarasili su se Lune, a onda je PRORADILA HEMIJA: POLJUBILI SE KIJA I SLOBA!
HAOS // Kipti od LJUBOMORE: Dok Kija i Sloba SLAVE GODIŠNJICU BRAKA, Luna ih OGOVARA U "ZADRUZI"!
VIDEO // Odmah je PREBLEDELA: Luna Đogani POBEGLA IZ BELE KUĆE kada je stigao intervju Kije i Slobe!
VIDEO // Rekla bih da NIJE SKUPA: Ovako je Kija ISMEJALA Lunu, a onda je PUKLA OD SMEHA!
ŠOK // Progovorio je POSLE OSAM MESECI: Luna me je MUVALA dok sam bio sa devojkom, govorila mi je da je BAŠ BRIGA ZA NJU!
VIDEO // Nije ih bilo SRAMOTA: Dok je Kija PATILA ZBOG OCA, oni su bez blama IMALI SEKS U DVORIŠTU!
VIDEO // Ovo je stvarno ŠOKANTNO: Nadežda i Miki zaboravili na kamere, evo šta su URADILI POSLE SEKSA!
VIDEO // Pala KRV U "ZADRUZI", zamalo da dođe do KATASTROFE: Marija Ana RASKRIVARILA Matoru, ona doživela NERVNI SLOM!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER