ONLINE I 481
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 481 VIDEO // Učesnici se RASPRIČALI u sitnim satima: U etar je otišla ISTINITA PRIČA o tome ŠTA SE SVE desilo Željku Stojanoviću u vili "Parova"!

VIDEO // Učesnici se RASPRIČALI u sitnim satima: U etar je otišla ISTINITA PRIČA o tome ŠTA SE SVE desilo Željku Stojanoviću u vili "Parova"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  28.03.2016 @ 04:25

Učesnici su ispričali koliko udaraca je Željko Stojanović primio dok je bio u "Parovima".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  28.03.2016 @ 04:25

VIDEO // Učesnici se RASPRIČALI u sitnim satima: U etar je otišla ISTINITA PRIČA o tome ŠTA SE SVE desilo Željku Stojanoviću u vili

Učesnici su ispričali koliko udaraca je Željko Stojanović primio dok je bio u "Parovima".

Izdržao je ozbiljne udarce!

Prethodne noći nakon izbacivanja učesnici realityja "Parovi" su se prisetili učešća Željka Stojanovića, pa se potekla priča o njegovom bekstvu iz luksuzne vile, kao i šta mu se sve desilo.

Kako je otkrila Zorica Dukić, Željko je od učesnika u nekoliko meseci dobio oko 40 udaraca, od kojih ga je samo ona šest puta ošamarila.

Međutim, to nije sve. Ona je istakla da su svi ti udarci uglavnom bili "ćuškanje", ali da nakon što ga je Vladimir Tomović ozbiljno pretukao, on više to nije želeo da trpi.

Pogledajte video!


Parovi 28.03.2016 - Parovi pricaju o Zeljkovim... by dnevnadozaklipova

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER