ONLINE I 312
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 312 VIDEO // Sve joj je POSTALO JASNO: Nakon što je Sloba otišao sa Kristinom da PROSLAVI GODIŠNJICU, Luna je PRESEKLA i donela odluku!

VIDEO // Sve joj je POSTALO JASNO: Nakon što je Sloba otišao sa Kristinom da PROSLAVI GODIŠNJICU, Luna je PRESEKLA i donela odluku!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  15.05.2018 @ 01:22

Luna Đogani je prethodne noći bila veoma razočarana i tužna, a razlog tome je to što je Sloba Radanović slavio godišnjicu sa Kristinom Kijom Kockar.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  15.05.2018 @ 01:22

VIDEO // Sve joj je POSTALO JASNO: Nakon što je Sloba otišao sa Kristinom da PROSLAVI GODIŠNJICU, Luna je PRESEKLA i donela odluku!

Luna Đogani je prethodne noći bila veoma razočarana i tužna, a razlog tome je to što je Sloba Radanović slavio godišnjicu sa Kristinom Kijom Kockar.

Luna se osamila!

Bračni par Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su prethodne noći napustili "Zadrugu" kako bi proslavili godišnjicu braka, što je potpuno očekivano posebno dotaklo Lunu Đogani.

Luna je bila vidno utučena i razočarana zbog ovog spleta dešavanja, pa je zbog svega pomenutog Drvo mudrosti pozvalo da razgovaraju.

Malo sam se osamila. Prija mi da budem sama, da razmišljam o nekim stvarima. Nekad mi je lepše da budem sama nego sa ljudima čije mi društvo i energija i ne prijaju. Dobro sam, očekivala sam da će biti gore. Biće dobro, još 15 dana i to je to, kraj - rekla je Luna.

Drvo je onda Luni postavilo pitanje da li se potajno nadala da će Sloba odustati od toga da proslavi godišnjicu braka.

Nisam. Ne treba mnogo da očekuješ od ljudi i nećeš se ni razočarati. U poslednje vreme je sve jasnije, Sloba i ja nismo zajedno. Ispotavilo se da naša ljubav nije bila kao što smo mislili da jeste i kao što smo se predstavljali da smo jaki i da ćemo ostati zajedno. Od toga nema ništa. Očigledno je da je trebalo ovo da se desi da bi on shvatio da treba da bude sa svojom ženom. Što je i normalno. Drago mi je da sam ja bila ta - rekla je Luna.

Ona smatra da se do kraja "Zadruge" neće pomiriti sa Radanovićem, a zbog čitave situacije se prisetila i svoje majke Anabele Atijas.

Koliko si bola spreman da podneseš, toliku sreću zaslužuješ da poneseš, rekla mi je Mama. On i dalje govori da me voli, govori, a to ne pokazuje to delima. Ja sam se zaljubila u Slobu koji je ljubav pokazivao delima. Verujem da me voli na neki način, ali ne voli me onako kako sam ja zaslužila da me voli. Moje emocije su iste, on je svojim delima pokazao da ja nisam osoba koja treba da bude kod njega odnosno da on nije osoba koja treba da bude pored mene. Kod mene postoji ljubav i ravnodušnost. Kad ljubav krene da prelazi u ravnodušnost, onda je sve džabe, sve je na silu i nema poente. Samo se čeka dan kada će sve da se završi. Ja sam se jako razočarala i ne postoji ništa što može to da promeni. Nisam dobro, ali trudim se da budem, zbog majke i zbog sebe. To je jedina stvar koja me čini jakom ovde i tako će biti do kraja, obećavam - istakla je Luna Đogani.

Pogledajte video!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
VIDEO // Ovo je već BOLESNO: Kija i Luna su UHVAĆENE kako rade OVO, Zadrugari se ŠOKIRALI!
VIDEO // Skandalozna tuča PRVE BRAČNE NOĆI: Pojavio se SNIMAK TUČE Mladena i Nine, i to ubrzo nakon venčanja!
VIDEO // Miljana im je SVE ZAKUVALA: Miki potpuno PODIVLJAO, udarao se kamenom u glavu zbog Nadežde!
ŠOK // Suočio se sa ISTINOM: Mladen posle SKANDALOZNE SVADBE priznao da je sve to njegov NAJVEĆI PORAZ!
TOP
ŠOK // Otarasili su se Lune, a onda je PRORADILA HEMIJA: POLJUBILI SE KIJA I SLOBA!
HAOS // Kipti od LJUBOMORE: Dok Kija i Sloba SLAVE GODIŠNJICU BRAKA, Luna ih OGOVARA U "ZADRUZI"!
VIDEO // Odmah je PREBLEDELA: Luna Đogani POBEGLA IZ BELE KUĆE kada je stigao intervju Kije i Slobe!
VIDEO // Rekla bih da NIJE SKUPA: Ovako je Kija ISMEJALA Lunu, a onda je PUKLA OD SMEHA!
TOP
ŠOK // Progovorio je POSLE OSAM MESECI: Luna me je MUVALA dok sam bio sa devojkom, govorila mi je da je BAŠ BRIGA ZA NJU!
VIDEO // Nije ih bilo SRAMOTA: Dok je Kija PATILA ZBOG OCA, oni su bez blama IMALI SEKS U DVORIŠTU!
VIDEO // Ovo je stvarno ŠOKANTNO: Nadežda i Miki zaboravili na kamere, evo šta su URADILI POSLE SEKSA!
VIDEO // Pala KRV U "ZADRUZI", zamalo da dođe do KATASTROFE: Marija Ana RASKRIVARILA Matoru, ona doživela NERVNI SLOM!
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER