ONLINE I 61

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 61 VIDEO // Marija Kulić se VRAĆA U "ZADRUGU": Miljana je katastrofa, po celu noć JAHANJE!

VIDEO // Marija Kulić se VRAĆA U "ZADRUGU": Miljana je katastrofa, po celu noć JAHANJE!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  13.01.2019 @ 11:44

Marija Kulić je izuzetno besna zbog ponašanja svoje ćerke Miljane Kulić.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  13.01.2019 @ 11:44

VIDEO // Marija Kulić se VRAĆA U

Marija Kulić je izuzetno besna zbog ponašanja svoje ćerke Miljane Kulić.

Mnogo je besna!

Marija Kulić je veoma besna na svoju ćerku Miljanu Kulić i dobro se spremila za povratak u drugu sezonu realityja "Zadruga".

Ona je pre povratka u Belu kuću gostovala kod Dušice Jakovljević u studiju, gde je otkrila šta njenu ćerku očekuje u narednom periodu.

- Miljana me je razočarala, ja nisam očekivala da će ona raditi ovo što je radila. Ja nikako ne mogu da podržim seks pred kamerama. Budi u vezi, porazgovarajte, držite se za ruku, ali takve stvari ja sebi nikada ne bih dopustila. Kako ona to radi bez srama, bez stida. Ajde jednom, ali svake večeri! Katastrofa. Cele noći jahanje. Ujutru do 4 se spava. Pa, jel ona zato ovde prima honorar? Ja kod Lazara još uvek ne vidim da postoje emocije. Ona kaže da je zaljubljen, ali ja to još nisam primetila. Ona gleda u njega kao mazga. To moramo da prekinemo. Ona je ovde zbog deteta - rekla je Marija, a onda je dodala:

- Razmišljala sam o tome da li je Miljana njegova odskočnica. Sada kada budem ušla ja ću dva dana njega da pratim i da vidim šta radi. Nešto tu postoji, ali ja nisam primetila da tu postoji emocija. Evo recimo, ona mu je tražila da joj zakopča brushalter, a njegove usne su bile blizu njenog tela. Svaki zaljubljeni muškarac koji ima emocija poljubio bi je čim su mu usne bile blizu njenog ramena. A on ne! Ona je rutiski to uradio i rekao ajmo dalje - zaključila je Marija. 

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER