ONLINE I 76

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 76 VIDEO // Luna Đogani REŠILA DA STANIJI ISPRIČA SVE: Evo šta se desilo njoj i Kiji u kolima na FINALU "ZADRUGE"!

VIDEO // Luna Đogani REŠILA DA STANIJI ISPRIČA SVE: Evo šta se desilo njoj i Kiji u kolima na FINALU "ZADRUGE"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  08.10.2018 @ 06:57

Luna Đogani je prethodne noći ispričala Staniji Dobrojević do sada nepoznate detalje.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  08.10.2018 @ 06:57

VIDEO // Luna Đogani REŠILA DA STANIJI ISPRIČA SVE: Evo šta se desilo njoj i Kiji u kolima na FINALU

Luna Đogani je prethodne noći ispričala Staniji Dobrojević do sada nepoznate detalje.

Sve joj je ispričala!

Modna blogerka Luna Đogani je prethodne noći otišla do Rajskog vrta gde je sedela Stanija Dobrojević, pa je rešila da malo porazgovara sa njom.

Ona je odmah krenula da priča o Kristini Kiji Kockar i Slobi Radanoviću, pa je otkrila Staniji šta sada misli na temu te priče.

- Ja bih pokušavala da izgladim odnos sa njim, ali ne bih mogla da budem. To nije isti čovek u kog sam se ja zaljubila, njemu je karijera na provom mestu. Sa njim sam pričala oči u oči, ali nije isto, jer napolju ne postoji naša ljubav. On je mene podržao kada sam ja ušla, rekao je da će mu biti teško kada me bude gledao. On mnogo voli sebe, video je da sam na stubu srama, a da je Kija uspela, radi, zarađuje. Više mu je odgovarala ta priča, iako se nije borio ni za nju - rekla je Luna.

- Rekla sam njoj u finalu da sam se pokajala, rekla sam joj izvini za sve. Ostale smo same. Nisam htela da ugrozim njenu sreću i ona me pogledala i spustila glavu i rekla: “Znam”. Izvinila se i ona meni za uvrede. Kada smo ušle u automobil rekla mi je da joj je drago što sam sa njom tu i tada smo se uhvatile za ruku. Na kraju se ispostavilo da sve što je ona rekla za Slobu bilo tačno. Kakav je, šta radi i ostalo. Na kraju je pričao i meni i njoj iste stvari. To je bila takva boleština na kraju - izjavila je Luna, dok je Stanija pomno slušala.

Pogledajte video!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER