ONLINE I 475
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 475 VIDEO // Jecala je kao luda, nisu mogli da je smire: Jelena Krunić IZBAČENA iz "Parova", Dalila plače i pada na pod!

VIDEO // Jecala je kao luda, nisu mogli da je smire: Jelena Krunić IZBAČENA iz "Parova", Dalila plače i pada na pod!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  20.03.2017 @ 12:54

Jelena Krunić je izbačena iz realityja "Parovi".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  20.03.2017 @ 12:54

VIDEO // Jecala je kao luda, nisu mogli da je smire: Jelena Krunić IZBAČENA iz

Jelena Krunić je izbačena iz realityja "Parovi".

Izbačena Jelena!

Prethodnu noć su u luksuznoj vili realityja "Parovi" obeležili brojni skandali u kojima je glavni akter bila igračica Jelena Krunić, koja je na kraju večeri čak i izbačena iz luksuzne vile.

Naime, Jelena je dobila najmanji broj glasova od strane gledaoca, pa je nekoliko sati iza ponoći izbačena.

Ona je mirno prihvatila ovu informaciju uz konstataciju da je "previše otkrila", ali je zato Dalila Mujić njen odlazak prihvatila veoma teško i plakala je kao pomahnitala pored ulaznih vrata.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER