ONLINE I 73

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 73 VIDEO // Ja ovde služim SAMO ZA SEKS: Luna Đogani doživela NERVNI SLOM zbog Marka, pa se SETILA I SLOBE!

VIDEO // Ja ovde služim SAMO ZA SEKS: Luna Đogani doživela NERVNI SLOM zbog Marka, pa se SETILA I SLOBE!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.02.2019 @ 05:36

Modna blogerka Luna Đogani je plakala i doživela nervni slom, pa se setila i Slobe Radanovića.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.02.2019 @ 05:36

VIDEO // Ja ovde služim SAMO ZA SEKS: Luna Đogani doživela NERVNI SLOM zbog Marka, pa se SETILA I SLOBE!

Modna blogerka Luna Đogani je plakala i doživela nervni slom, pa se setila i Slobe Radanovića.

Luna doživela nervni slom!

Modna blogerka Luna Đogani je od Drveta mudrosti dobila zadatak da glumi da je trudna i kao nagradu bi dobila izlazak sa dečkom Markom Miljkovićem, ali je on upropastio njen zadatak tako što je javno rekao da mu je ona to priznala.

Tada je zadatak propao, a Luna je doživela nervni slom zbog toga. Pobesnela je, a zatim je plakala u pabu.

- Molim te, razumi me. Mnogo mi je krivo što ti je to sad propalo, mnogo mi je krivo. Veruj mi, ne trebaju nam takve stvari u vezi. Ne treba nam nijedna takva stvar. Hvala ti što si mi ti rekla - tešio ju je Miljković.

- Nemoj da mi se zahvaljuješ. Ja sam budala što idem kod Drveta, pravim budalu od sebe tamo. Svaki dan, po 45 puta sam išla, kao debil sam se osećala, da bih se osećala voljeno posle 100 godina, da se osećam lepo sa svojim dečkom negde. Balon jedan nisam dobila da dam onom debilu, jer sam bila ljubavnica, k*rva raspala, rasturačica. Ne mogu da se osećam pet minuta srećno u rijalitiju. Da meni neko nešto priredi, da ja budem srećna. Drugi idu na ostrvo, ja ne mogu ništa. Večito ćuti, krij se, lezi u krevet, j*bi se i to je to. Ja ne zaslužujem ništa više od toga, ja treba samo da se j*bem i to je to. Shvatam te, ali shvati i ti mene. Ne interesuje me ni Dan ljubavi, ni zadatak, ja ne učestvujem. Zaboravi! Ti učestvuj sa tvojom ekipom. Ja više nisam romantična osoba - pričala je kroz suze Đoganijeva.

Ona se zatim prisetila i Slobe Radanovića.

Ja ovo nisam zaslužila, zaslužila sam da mi skinu zvezde sa neba. Mrzim muškarce, ne zaslužuju ništa. Išao je da mi kupuje tamo čokoladu, mučenik. Bila je zabranjena ljubav, ali se on trudio oko mene - vikala je Luna.

- Rekla sam Drvetu mudrosti šta god mi daš, šta god, pristaću, samo da bih te usrećila. Nisam ljuta na tebe, razočarana sam u sebe, zato što uporno verujem u neke stvari, koje očigledno ne zaslužujem. Meni ne treba ništa da kupiš, da mi doneseš, samo da vidim u tebi. Ja u tebi to ne vidim, ja sam tebe takvog prihvatila, ali ne mogu da prihvatim tako neke stvari. Nema ni romantike, nema ništa. Ulazim jutros u sobu punu ljubavi i balona, ja volim to, ceo život sam bila okružena time, a bila sam nad*kana zbog svega - besnela je Luna.

Pogledajte video klipove ispod teksta!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER