ONLINE I 519
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 519 VIDEO // Drama u vili, pala je krv u "Parovima": Dalila mu je RASEKLA GLAVU, odmah je reagovala Hitna pomoć!

VIDEO // Drama u vili, pala je krv u "Parovima": Dalila mu je RASEKLA GLAVU, odmah je reagovala Hitna pomoć!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  11.01.2017 @ 02:03

Dalila je gađala Milija, pa je rasekla glavu Banetu.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  11.01.2017 @ 02:03

VIDEO // Drama u vili, pala je krv u

Dalila je gađala Milija, pa je rasekla glavu Banetu.

Haos u vili!

Iako je peta sezona realityja "Parovi" počela pre dve nedelje, određeni učesnici su već izgubili kontrolu pa je tako prethodne noći izbila ozbiljna svađa između Dalile Moreno i Milija Radosavljevića.

Naime, Dalila je krenula da ga proziva i pomenula mu je majku, nakon čega je i on uradio isto, što je Dalilu toliko razbesnelo da je krenula da baca na njega sve što joj se našlo pod rukom.

Sem Milija, Dalila je pogodila i Dejana Kralja, kao i Baneta Čolaka, kojem je rasekla glavu i zbog toga mu je odmah ukazana lekarska pomoć.

Produkcija je odmah rešila da Moreno kazni sa 300 evra oduzimanja od honorara i direktnom nominacijom, ali je i Mili dobio istu novčanu kaznu zbog izrečenih uvreda.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER