ONLINE I 82

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 82 VIDEO // David je KONAČNO DOBIO POZIV SA MAJKOM: Ona i Aleksandra su ZAJEDNO VREĐALE ANU KORAĆ, izbio je HAOS U "ZADRUZI"!

VIDEO // David je KONAČNO DOBIO POZIV SA MAJKOM: Ona i Aleksandra su ZAJEDNO VREĐALE ANU KORAĆ, izbio je HAOS U "ZADRUZI"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.02.2019 @ 12:06

David Dragojević je u subotu veče konačno dobio video poziv sa svojom majkom Biljanom Dragojević.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.02.2019 @ 12:06

VIDEO // David je KONAČNO DOBIO POZIV SA MAJKOM: Ona i Aleksandra su ZAJEDNO VREĐALE ANU KORAĆ, izbio je HAOS U

David Dragojević je u subotu veče konačno dobio video poziv sa svojom majkom Biljanom Dragojević.

Zajedno su je vređale!

David Dragojević je u subotu veče dobio priliku da razgovara sa svojom majkom Biljanom Dragojević i to prvi put nakon što je njegova bivša verenica Aleksandra Subotić napustila reality "Zadruga".

Biljana je sina odmah zasula brojnim kritikama o njegovom ponašanju, pa je tako uputila i brojne uvrede na račun Ane Korać.

Kako je istakla, Ana sve vreme igra samo igru, a onda su gledaoci čuli i da joj u vređanju pomaže i suflira upravo Subotićeva.

- Nisam dobro, ti me nerviraš. Katastrofa Davide. U šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom? Rekla je Ljubi i Zorici da počinje da igra igru. Ne želim da je vidim i upoznam. Aleksandra je ovde otkad je izašla. Sve sam videla i sve snimke. Kad budeš došao videćeš crno na belo. Mića je jedan štakor. Strašno mi je krivo što si naseo tako. Rekla sam Aleksandri, ona tačno zna gde je grešila. Znaš kako je napolju. Pred milionima ljudi, nije lepo. Ona sve igra sa tobom - vikala je Biljana, dok je David pokušavao da joj objasni da se on i Ana vole, te da niko njega nije naterao da se tako ponaša.

U jednom momentu joj je telefon uzeo Davidov očuh Mungos, koji ga je podržao.

- Tvoja majka i Aleksandra se igraju realityja napolju. One imaju tri babe koje im govore šta da rade... Ne slušaj ih, samo ti radi šta želiš i budi miran - podržao ga je on.

Ipak, gledaoci su čuli kako Biljana u pozadini dobacuje da je Ana prostitutka i da radi za pare.

Pogledajte video!

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER