ONLINE I 76

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 76 VIDEO // David je BESAN NA SVOJU MAJKU zbog Ane Korać: Je*aću im mamu kad izađem iz "Zadruge", neće mi upropastiti život!

VIDEO // David je BESAN NA SVOJU MAJKU zbog Ane Korać: Je*aću im mamu kad izađem iz "Zadruge", neće mi upropastiti život!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.02.2019 @ 08:06

David Dragojević je veoma besan na svoju majku zbog poziva i toga što je kritikovala i vređala Anu Korać.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.02.2019 @ 08:06

VIDEO // David je BESAN NA SVOJU MAJKU zbog Ane Korać: Je*aću im mamu kad izađem iz

David Dragojević je veoma besan na svoju majku zbog poziva i toga što je kritikovala i vređala Anu Korać.

David je besan!

Produkcija je Davidu Dragojeviću prethodne noći obezbedila telefonski razgovor sa majkom Biljanom Dragojević, koja mu je odmah uputila brojne kritike na račun ljubavne veze sa Anom Korać.

Biljana nije birala reči dok je komentarisala Koraćevu, pa je u jednom momentu čak nazvala i prostitutkom i devojkom koja "radi za pare".

Nakon ove situacije David je bio veoma nervozan.

- Ja sam nemoćan odavde za sve što one pokušavaju napolju. Ne mogu da povežem. J*baću im mater svima kad izađem. Misle da će nekom život da upropaste, tu su se zaj*bale. Ovde moram da budem pribran. Taman je sve bilo lepo, tačno mora nešto da te čačne. Ne mogu da verujem da može tako, verovatno joj Aleksandrini prave pritisak i bombarduju - pričao je Dragojević.

- Zato što je ona glavom u realityju, moja majka ne razmišlja tako, zato nas i podržava. Oni mene krive zato što si ti srećan. Oni bi pre da prave priče nego da ti budeš srećan. Šta god da kažu, mene baš briga. Ja tebe volim - komentarisala je Ana.

- Ne treba niko da mi otvara oči, nisam ja retardiran. U šoku sam! J*bao me poziv. I da si ti ološ najveći, ja se ne bih pomirio sa njom. Ne bih onda bio ni sa tobom ni sa Aleksandrom napolju - zaključio je na kraju David.

Pogledajte njihov razgovor!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER