ONLINE I 469
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 469 VIDEO // Daki se uključio u program, Jelena PODIVLJALA: Izvređala ga je i raskinula, a onda bacila bubicu i napustila "Parove"!

VIDEO // Daki se uključio u program, Jelena PODIVLJALA: Izvređala ga je i raskinula, a onda bacila bubicu i napustila "Parove"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  19.03.2017 @ 11:33

Daki se uključio u program, Jelena poludela i bacila bubicu.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  19.03.2017 @ 11:33

VIDEO // Daki se uključio u program, Jelena PODIVLJALA: Izvređala ga je i raskinula, a onda bacila bubicu i napustila

Daki se uključio u program, Jelena poludela i bacila bubicu.

Uključio se i Daki!

Nakon što je Ljuba Pantović iznela informacije da joj je dečko Jelene Krunić, Daniel Daki Savić, rekao da je ne podržava i da se ne slaže sa njenim ponašanjem, produkcija je rešila da i njega uključi u program.

Jelena je i pre toga bila izbačena iz takta pa je po njemu raspalila bez ikakvih granica, krenula je žestoko da ga proziva i vređa, pa mu je čak i poručila da je njihova veza okončana.

Nije želela da sasluša šta ima da joj kaže, a u jednom momentu je čak i bacila bubicu i napustila dnevni boravak luksuzne vile, zbog čega je kažnjena sa 300 evra.

Pogledajte video!

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER