ONLINE I 36

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 36 TUŽNO // Otkriveno je za kim žali VODITELJKA "ZADRUGE": Dušica Jakovljević je napisala OPROŠTAJNO PISMO izrešetanom biznismenu!

TUŽNO // Otkriveno je za kim žali VODITELJKA "ZADRUGE": Dušica Jakovljević je napisala OPROŠTAJNO PISMO izrešetanom biznismenu!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  24.03.2018 @ 01:55

Dušica Jakovljević je pre nekoliko dana napisala potresno oproštajno pismo.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  24.03.2018 @ 01:55

TUŽNO // Otkriveno je za kim žali VODITELJKA

Dušica Jakovljević je pre nekoliko dana napisala potresno oproštajno pismo.

Mnogo je tužna!

Voditeljka realityja "Zadruga"  Dušica Jakovljević oglasila se pre dva dana i na društvenim mrežama je objavila oproštajno pismo, te je izrazila da je duboko ožalošćena zbog ubistva bliskog prijatelja.

Reč je o Dragoju Trišiću Triši, koji je u sredu izrešetan ispred zgrade u Žarkovu.

Moram nešto da podelim sa vama, kao što to ponekad činim, onako iz duše. Direktno, emotivno, čisto… Jedna od najvažnijih stvari u životu svake devojke, devojčice, žene jeste da bude okružena pravim dečacima! Da vam pravi dečak, momak za primer, podari život, da vam krvno srodstvo podari da odrastete u okruženju pravih dečaka s kojima ćete hvatati skakavce i kišne gliste i od kojih ćete bežati kad počnu da pričaju gadne stvari i jure vas punim papirnim maramicama, dok se zajedno grohotom smejete. Kasnije, jako je važno da vam svoju ljubav pokloni pravi dečak, kao i da sa njim za porodicu dobijete još pravih, dobrih, hrabrih, snažnih, pravih dečaka koji će vas nadalje čuvati, zasmejavati, na koje ćete se duriti čitavih pet minuta, koji će vam biti nova braća, inspiracija, vetar u leđa. E, tako sam ja imala sreće sa pravim dečacima… Ali, sa nekima, nažalost, nisam imala sreće da se pozdravim kada su odlazili jer nisu odlazili svojom voljom. Jedan od njih, jedan od najpametnijih, najboljih, najhrabrijih, najzabavnijih, najlepših, najdečačkijih, pravih dečaka toliko je hteo da živi da je uvek stajao pravih leđa, smejao se, gledao širom otvorenih očiju. I kao za inat, sa njime nisam uspela da se pozdravim. Znate li zašto? Zato što nije želeo da ode. Jer, niko ne želi da ode. Ali, neko drugi poželi. Za pravim dečacima ostaju jake emocije, fleševi u glavi koji nikad neće izbledeti, u kojima se kao munja u proleće smenjuju slike njihovih osmeha, pogleda, pokreta. Sve brže i jače blešte u našim umovima, dok nam se u grudima smenjuju neverica, bol, tuga, grč i ponos. I sad mi je jasno zašto ovakvo nevreme ovih dana… Nebo je moralo ozbiljno da se otvori da bi primilo svog dečaka… Za velikim ljudima ostaju veliki tragovi jer velike energije ne mogu da izazovu male promene, nikako, nigde i nikad. Laku noć, T. Već fališ, a tek jedan dan nisi tu - napisala je u oproštajnom pismu na Instagram-u.

Dušica je otkrila da izostanak iz Pinkove emisije nema veze sa ovim događajem, već da je dobila slobodan dan.

Moje nepojavljivanje u emisiji nema veze sa tim, prosto sam dobila slobodan dan. Jako mi se dopada koleginica Katarina Nikolić, koja me odmenila - izjavila je Dušica za "Srpski telegraf".

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER