ONLINE I 480
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 480 ŠOK // U vili "Parova" je ponovo HAOS, učesnici ljuti na produkciju: Bojkotuju ovu UČESNICU, ona ima privilegije?!

ŠOK // U vili "Parova" je ponovo HAOS, učesnici ljuti na produkciju: Bojkotuju ovu UČESNICU, ona ima privilegije?!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  17.02.2017 @ 01:33

Učesnici realityja "Parovi" su bili veoma iznervnirani kad se u vilu vratila Miljana Kulić.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  17.02.2017 @ 01:33

ŠOK // U vili

Učesnici realityja "Parovi" su bili veoma iznervnirani kad se u vilu vratila Miljana Kulić.

Bojkotovali je!

Neverovatno je kakve poteze povlači produkcija zabavno humorističkog programa „Parovi“. Sinoć se u luksuznu vilu, na opšte nezadovoljstvo učesnika vratila Miljana Kulić, koju su bojkotovali svi takmičari.

Miljana Kulić je ušla sa novim trepavicama, napumpanim ustima, u crvenomm kombinezonu.

- Nije u redu, vratila se posle tri dana, jesmo li mi budale? - vikala je Aleksandra Subotić, koju su podržali i ostali takmičari, koji su odbili da igraju uz orkestar dok pleše Nišlijka.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER