ONLINE I 58

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 58 ŠOK // Požgaj je ODLUČIO DA SE RAZVEZDE: Njegova žena se uključila u "Parove", pa otkrila sve NJIHOVE PROBLEME!

ŠOK // Požgaj je ODLUČIO DA SE RAZVEZDE: Njegova žena se uključila u "Parove", pa otkrila sve NJIHOVE PROBLEME!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  25.12.2017 @ 11:54

Aleksandar Požgaj je nakon razgovora sa psihijatrom doneo odluku da se razvede, nakon čega se u "Parove" uključila njegova supruga.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Happy

 • Time:

  25.12.2017 @ 11:54

ŠOK // Požgaj je ODLUČIO DA SE RAZVEZDE: Njegova žena se uključila u

Aleksandar Požgaj je nakon razgovora sa psihijatrom doneo odluku da se razvede, nakon čega se u "Parove" uključila njegova supruga.

Požgaj želi razvod!

Aleksandar Požgaj je pre nekoliko dana imao ozbiljan nervni slom u realityju "Parovi" i u naletu besa je čak i bacio burmu nakon što se putem telefonske veze u vilu uključila njegova supruga Ivana.

On je imao razgovor sa psihijatrom, nakon čega je odlučio da se razvede.

- Ona je lagala sto puta svoje roditelje, pa šta znači i mene laže. Ona je meni sto puta rekla da neće da bude stjuardesa, a onda se ovde uključuje i priča da želi da bude stujardesa. Mi smo se kada sam ja ovde ulazio, dogovorili da ulazimo ovde zajedno. Ona se meni žali kako je umorna i kako ništa ne stiže, ja hoću da vidim ko koga laže. Ona meni kaže da ima neki problem koji mora da reš,i a ja je ostavio bez problema napolju, pominje mi nekog Iliju koji treba da dođe ovde, ja nemam pojma ko je taj Ilija. Želim da znam na čemu sam, a želim i njoj da pružim priliku da zna na čemu je - rekao je Aleksandar, a nakon izjave se njegova supruga ponovo uključila u reality kako bi rešili šta imaju.

Njih dvoje su uspeli da izglade odnos, tako da postoji mogućnost da Ivana uđe u "Parove" kako bi se zajedno borili do finala.

Ja, evo kunem se svojim životom nisam rekla da ovaj posao hoću da radim do kraja života. Moja želja jeste da ja hoću da prestanem da letim i da otvorim svoju firmu i da budem sam svoj gazda zar nismo pričali o tome. Zar je u redu da ti sada ovako pričaš i da izložiš svoju ženu svim tim stvarima tu da me ljudi vređaju i sve. Ilija je tvoj drug koji hoće tebe i Gastoza da podrži jer bi voleo da uđe tu da vas podrži, kako se nisi setio da je to on. I molim te, smiri se i nemoj da pominješ moj posao i moju firmu šta god da se desi, ne želim da ostanem u ružnom svetlu - rekla je Ivana.

Sa njim možeš uvek da dođeš ovde i on je moj drugar. Ti ovde možeš da dođeš da zaradiš sasvim dovoljno da više ne letiš jer možemo da zaradimo sa našim honorarom sasvim dovoljno za život. Ako ti nećeš da uđeš ovde, ja ću da gledam da izađem odavde - odgovorio je Aleksandar.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER