ONLINE I 47

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 47 ŠOK // Ljuba Pantović je PONOVO POBESNELA na Aleksadru, pa žestoko OPLELA PO NJOJ!

ŠOK // Ljuba Pantović je PONOVO POBESNELA na Aleksadru, pa žestoko OPLELA PO NJOJ!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  12.10.2018 @ 03:31

Ljuba Pantović je ponovo besna na svoju ćerku Aleksandru Subotić, pa je oplela po njoj.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  12.10.2018 @ 03:31

ŠOK // Ljuba Pantović je PONOVO POBESNELA na Aleksadru, pa žestoko OPLELA PO NJOJ!

Ljuba Pantović je ponovo besna na svoju ćerku Aleksandru Subotić, pa je oplela po njoj.

Ljuba odgovorila Aleksandri!

Pre nekoliko dana Ljuba Pantović je bila veoma glasna u borbi protiv Vladimira Tomovića zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, ali sada je ponovo morala da odgovori na šokantne izjave svoje ćerke.

Naime, Aleksandra je u jednom razgovoru u realityju "Zadruga" iznela tvrdnje da je Ljuba nju koristila kao paravn dok je varala njenog oca Karađorđa Subotića, te da je oduvek bila loša prema njoj.

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu. Prvo je pričala da sam bila najbolja mama na svetu, da sam njen idol, da sam je štitila i bila uz nju, a da joj je otac bio najgori na svetu. A onda odjednom totalna promena priče. Da li ona to misli da se opet predstavi kao žrtva?! Da li misli da se tako pobeđuje u realityju, tako što će pljuvati majku i bestidno lagati?! Sve više se pokazuje ono što sam davno rekla, a to je da je njoj potrebna stručna pomoć! Treba joj ozbiljan psihijatar, jer je izgubila dodir sa stvarnošću! Čoveče, pa ona sedi sa Minom, koju je nazivala ku*vom, i pljuje rođenu majku - rekla je Ljuba za Pink.rs, a onda je dodala da je Aleksandrina slabost to što je zaboravila šta je sve pričala i da je kontradiktorna.

Kaže: “Sve što se meni desilo u životu, oni su me gurnuli u to.” Koliko je infantilno izjaviti to sa 22 godine?! To je za psihijatra! Izvini, Aleksandra, što si ostala trudna i rodila ne znam sa kim, izvini što si bežala po Beogradu i činila krivična dela, a ja te kao staratelj vadila iz policijske stanice “29. novembar”, izvini što su te tukli tvoji “mangupi frajeri”, a ja ih postrojavala, izvini što si abortirala, a ja to saznala u realityju, izvini što me pljuješ i lažeš o meni na svakom koraku - priča Pantovićeva.

Ljuba je zatim napravila i osvrt na priče koje je Aleksandra ispričala o njenom odnosu sa Karađorđem.

Alo, bre, više, idi i leči se. Kad nisam pala sa stolice kad sam čula da je Karađorđe bio narkoman pun para i da mi je plaćao da putujem i da navodno nisam imala pare da se vratim. Taj čovek je varao koga je stigao i pas nije imao za šta da ga ujede skoro ceo život. Aleksandrin šarpej mi se žalio da mu je ostao dužan 1.000 dinara! Njen otac je dobio nogu u du*e od mene 2002, kad sam ga napustila jer me je fizički napao, a zatim sa decom u rukama gurnuo niz stepenice! Niko meni nije ništa plaćao i to ih sve zajedno najviše boli, što sam lepa, samostalna, jaka i uspešna! Uvek bila i ostala - rekla je na kraju Ljuba Pantović.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER