ONLINE I 68

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 68 ŠOK // Dorotea u "Zadruzi" glumi da je JAKA I RAZMAŽENA, ali ima TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU!

ŠOK // Dorotea u "Zadruzi" glumi da je JAKA I RAZMAŽENA, ali ima TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  25.09.2018 @ 03:29

Plavuša Dorotea Jovanović se u realityju "Zadruga" predstavila kao svađalica, ali ima tešku životnu priču.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  25.09.2018 @ 03:29

ŠOK // Dorotea u

Plavuša Dorotea Jovanović se u realityju "Zadruga" predstavila kao svađalica, ali ima tešku životnu priču.

Tužna priča!

Plavokosa lepotica Dorotea Jovanović je odmah skrenula veliku pažnju na sebe čim je ušla u reality "Zadruga", budući da je pokazala da nema problem da kaže šta misli i da se upusti u sukobe sa ostalim Zadrugarima.

Međutim, iako na prvi pogled deluje kao razmažena devojka, Dorotea zapravo ima tužnu i tešku priču u svom životu.

Naime, njenoj majci Dragani je dijagnostikovana multipa skreloza, a ubrzo nakon toga joj se raspala porodica.

- Doroteina majka Dragana već godinama živi sa strašnom dijagnozom, a samo njih dve znaju kroz šta su sve prošle od tada do danas. Dorotea je imala samo deset godina kada se njena mama razbolela, ali je od samog početka znala šta se dešava. Tako je moralo biti, jer je njen tata polako počeo da se povlači, sve dok nije potpuno odustao od njih. Dorotea nikada nije htela da priča o tome da li je njen tata napustio njenu mamu zbog bolesti ili nekog drugog razloga, ali činjenica je da nije bio tu kada im je bilo najteže - rekao je izvor blizak Zadrugarki za "Kurir".

Dorotea je zbog svega toga bila prinuđena da odraste preko noći.

Multipla skleroza je podmukla bolest koja se javlja iznenada i za koju doktori ne znaju uzrok. Ali, najgore od svega je to što je neizlečiva i što većina obolelih na kraju završe u invalidskim kolicima. Retki su oni koji su se stoički suočili s ovom bolešću. Najčešće ljudi, poput Doroteine mame, padnu u depresiju, iz koje se teško izvuku. Dragana je psihički potpuno potonula kada je shvatila kakva je budućnost očekuje, a Dorotea je bila ta koja ju je dizala. Imala je samo deset godina tada, ali bila je sposobna da uradi ono što ni odrasli nisu u stanju - rekao je izvor.

- Bilo je mnogo stravičnih trenutaka koje su zajedno prevazišle. Njena mama je imala periode kada je teško hodala i još teže govorila, bilo je trenutaka kada nije mogla da obavi ni najosnovnije radnje bez Doroteine pomoći. Kao devojčica, Dorotea je nakon škole svuda išla sa Draganom, jer joj je najveći strah bio da će negde pasti i da neće biti nikoga u blizini ko će pomoći njenoj mami. Odlazila je sa njom u poštu i banku, a kada je trebalo da plate račune, Dorotea je popunjavala uplatnice, jer njena mama nije bila u stanju da piše. Ali, najvažnije od svega, svakog puta, kada bi Dragana pomislila da ne može više, Dorotea ju je gurala napred. Ćerka joj je vratila veru u život i želju da se bori - rekao je izvor, koji je zatim dodao da Dragana uz pomoć redovnih terapija drži bolest pod kontrolom.

Dragana otežano govori, ali je u boljem zdravstvenom stanju nego pre. Čak je i bila u Šimanovcima kada je počinjala „Zadruga“, a minut pred Dorotein ulazak u studio, njih dve su se opraštale u bekstejdžu. Dragana je obećala ćerki da će je gledati svaki dan, a otkako je počeo rijaliti, nije prošao nijedan lajv, a da Dorotea ne pogleda u kameru i ne kaže: „Mama, volim te!“. To im je tajni znak da je sve u redu - zaključio je izvor.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER