ONLINE I 83

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 83 ŠOK // Dok čeka OPERACIJU, Jelena Golubović OTKRILA SVE DETALJE IZ "ZADRUGE": Ovo je PRAVA ISTINA o Kiji, Luni i Slobi!

ŠOK // Dok čeka OPERACIJU, Jelena Golubović OTKRILA SVE DETALJE IZ "ZADRUGE": Ovo je PRAVA ISTINA o Kiji, Luni i Slobi!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.01.2018 @ 01:29

Jelena Golubović je napustila reality "Zadruga" zbog operacije, pa je rešila da razveže jezik.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.01.2018 @ 01:29

ŠOK // Dok čeka OPERACIJU, Jelena Golubović OTKRILA SVE DETALJE IZ

Jelena Golubović je napustila reality "Zadruga" zbog operacije, pa je rešila da razveže jezik.

Iskreno o svemu!

Rediteljka i glumica Jelena Golubović nedavno je zbog operacije morala da napusti reality "Zadruga", pa je napravila osvrt na dešavanja u Pinkovom gradiću i na pojedine aktere čiji životi već mesecima intrigiraju domaću javnost.

Jelena je otkrila da smatra da Kristini Kiji Kockar nije žao što joj je propao brak sa Slobom Radanovićem, već da joj je proradila sujeta zbog toga što ju je prevario sa Lunom Đogani.

- Kiji je samo povređena sujeta. Kija je jako perfidna, ne znam koliko to može da se vidi spolja. Kod nje je ono tipično: "Kada izgubim nešto tek tada shvatim šta sam imao". Njoj je samo proradila sujeta, jer je pronašao lepšu i mlađu. Samo sujeta i ništa više. To se vidi u svakom njenom gestu - rekla je Jelena za "Blic Puls".

Ona je odbacila svaku sumnju da je ljubavni trougao dogovoren.

- Nije dogovoreno. Pa koja normalna žena bi pristala za bilo koju sumu novca da je muž vara u realityju? Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu. On kaže da je to bio samo brak na papiru, da dve godine nisu imali odnos, da nikada nije kuvala, izvinite, svaki muškarac u takvoj situaciji kad tad nađe drugu.

Na kraju je napravila i osvrt na kraj prijateljstva o Maci Diskreciji.

- Jeste me razočarala što mi je okrenula leđa. Sve što sam znala o životu i realityju ja sam njoj prenosila. Prosto, žao mi je izgubljenog vremena. Ona je, nažalost, meni i dalje draga. I krivo mi je što je njoj svejedno. Pogodilo me kada je rekla da će posle mog odlaska sve biti isto. Naravno, da posle mene neće ništa biti isto, nego je ona to rekla, jer joj je laknulo zbog prva tri mesta - smatra Golubovićeva.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER