ONLINE I 85

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 85 ŠOK // Davidova majka otkrila DETALJE o Aleksandrinom novom dečku: Ćutala sam do sada, čuvala sam joj ćerku dok su bili na večeri!

ŠOK // Davidova majka otkrila DETALJE o Aleksandrinom novom dečku: Ćutala sam do sada, čuvala sam joj ćerku dok su bili na večeri!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  20.04.2019 @ 12:13

Aleksandra Subotić se našla na meti spekulacija da je u ljubavnoj vezi sa oženjenim biznismenom iz Novog Sada.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  20.04.2019 @ 12:13

ŠOK // Davidova majka otkrila DETALJE o Aleksandrinom novom dečku: Ćutala sam do sada, čuvala sam joj ćerku dok su bili na večeri!

Aleksandra Subotić se našla na meti spekulacija da je u ljubavnoj vezi sa oženjenim biznismenom iz Novog Sada.

Otkrila je detalje!

Aleksandra Subotić je zbog dešavanja u realityju "Zadruga" u centru medijske pažnje, posebno zbog toga što je javno ostavio verenik David Dragojević, koji se zatim smuvao sa Anom Korać.

Međutim, sada se spekuliše da je Aleksandra pre povratka u reality uplovila u novu vezu i da je navodno reč o oženjenom muškarcu.

- Aleksandra je tri nedelje po izlasku iz “Zadruge 2” upoznala starijeg biznismena iz Novog Sada u koga se zaljubila i sa kojim je u vezi. On ima oko 50 godina, a ono što je šokantno jeste da je on oženjen. Novi Sad je mali grad i sve se brzo saznalo, a ova ljubavna priča ubrzo je došla i do žene Aleksandrinog dečka. Ogroman skandal bi nastao da se ona nije vratila u rijaliti i dok ona bez pardona glumi žrtvu i ostavljenu devojku, pred kamerama pozdravlja svog oženjenog partnera - otkrio je izvor za "Scenu", a ovu situaciju je potvrdila i Davidova majka.

- Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Posle manje od mesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htela da pitam gde je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su videli i sve se saznalo, samo što ja nisam htela da komentarišem sve do sada.

Davidova majka je podržavala Aleksandru, ali je promenila priču i sada kaže da je iznela neke laži u "Zadruzi".

- Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u “Zadrugu 2”, posavetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dve godine i nikada se ne zna gde to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine - rekla je Biljana i dodala:

- Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povređena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo deo njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz “Parova” potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER