ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 ISKRENA // Oglasila se Davidova majka, pa OPLELA PO ALEKSANDRI: Evo šta joj OZBILJNO ZAMERA U "ZADRUZI"!

ISKRENA // Oglasila se Davidova majka, pa OPLELA PO ALEKSANDRI: Evo šta joj OZBILJNO ZAMERA U "ZADRUZI"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  09.12.2018 @ 12:39

Aleksandra Subotić i David Dragojević prolaze kroz veoma turbulentan period.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  09.12.2018 @ 12:39

ISKRENA // Oglasila se Davidova majka, pa OPLELA PO ALEKSANDRI: Evo šta joj OZBILJNO ZAMERA U

Aleksandra Subotić i David Dragojević prolaze kroz veoma turbulentan period.

Davidova majka se oglasila!

Ljubavna romansa između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića poslednjih meseci prolazi kroz razne faze, pa publika koja pomno prati realityja "Zadruga" svakodnevno može da vidi kako se svađaju i raspravljaju.

Povodom svega što se dešava sada se oglasila i Davidova majka Biljana Dragojević, koja kaže da je iznenađena razvojom situacije.

- Pre realityja Aleksandra i David su bili kod mene u Veterniku sa Magdalenom. Dete je sada kod mene, ja brinem o njoj. Nisam očekivala da će se Aleksandra tako ponašati pred kamerama, Davida psihički maltretira. To ne mislim samo ja, to misle mnogi normalni ljudi koji prate reality. Usijao mi se telefon, govore mi svakodnevno da će David da poludi od Aleksandre. Videla sam da je on stvarno onako, baš psihički pukao. Tada nakon njihove velike svađe sam uzela telefon u nameri da pozovem da me uključe nekako da ga čujem i da mu kažem da ništa nije vredno njegovih živaca. Da li treba da poludi dečko od 30 godina? Samo što sam pomislila videla sad da ide ka Drvetu mudrosti da traži poziv sa mnom. Baš je bilo dirljivo, i ja sam se tu potresla i dobila potvrdu u kakvim je problemima - rekla je Davidova majka.

Biljana je istakla da misli da njen sin sada ne zna šta radi, što se po njenom mišljenju najbolje videlo kada je David u toku jedne od žurki gurnuo Aleksandru.

- Od svih napada ona ga je potpuno sludela. Nije znao ni da li je nešto loše uradio ili nije. Ona konstantno vrši neki pritisak na njega. Pokušala sam da mu objasnim da ne radi ništa loše i da je sve ok. Nije mi se svidelo samo kada je on nakon žurke odgurnuo Aleksandru, ali tada je situacija kulminirala nakon višemesečne torture koju David trpi. To je bila kap koja je prelila čašu. Mislim da nikad neće doći do toga da je on udari, iskreno, nisam mislila ni da će je gurnuti. Ako se njihov odnos ovako nastavi, ja mu ne vidim lek. Moje dete voli da se druži i da se veseli uz muziku, a sad kad mu dođe taj utorak i žurka, nije mu dobro zbog Aleksandre. Ta žurka mu je bila jedini ventil, ali eto, njoj smeta. Ne znam zašto ima potrebu da toliko drami. Ona se u “Zadruzi 2” ni sa kim ni ne druži, David da je znao da će se ona ovako ponašati nikad ne bi ušao u reality sa njom. Nisam znala da je ona tako posesivna i ljubomorna, ne znam odakle joj to. Verovatno ima puno lepih devojaka, možda joj to smeta, a David je svima drag i sa svima ima korektan odnos... Nadam se da će se ova situacija promeniti - rekla je Davidova majka.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER