ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 ISKRENA // Ispovest Stanijine DRUGARICE: Evo šta kaže o LJUBAVI SA VLADIMIROM i šta će se desiti u "Zadruzi"!

ISKRENA // Ispovest Stanijine DRUGARICE: Evo šta kaže o LJUBAVI SA VLADIMIROM i šta će se desiti u "Zadruzi"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  13.09.2018 @ 12:00

Reality zvezda Stanija Dobrojević je ušla u reality "Zadruga" i već je zavrtela priču.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  13.09.2018 @ 12:00

ISKRENA // Ispovest Stanijine DRUGARICE: Evo šta kaže o LJUBAVI SA VLADIMIROM i šta će se desiti u

Reality zvezda Stanija Dobrojević je ušla u reality "Zadruga" i već je zavrtela priču.

Oglasila se!

Reality zvezda Stanija Dobrojević izazvala je ogromnu pažnju odlukom da uđe u reality "Zadruga" i tako se u velikom stilu vrati na male ekrane, a gledaoce poslednjih dana posebno intrigira njen odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Stanijina najbolja drugarica i PR, Tamara, prokomentarisala je sam početak druge sezone realityja.

- Baš sam pričala sa njenom porodicom o tome, konstatovali smo da se super snašla i da super izgleda, baš smo zadovoljni svime što je uradila i pokazala do sada. Stanija je rekla da ne planira ništa kada je ljubav u pitanju. E sad, dug je to period koji će oni biti unutra, svašta može da se desi. Ona je istakla da je njoj najbitnije kod muškarca da je pametan, da ima manire. Meni je Vladimir simpatičan, Crnogorac, zanimljiv, ali i sama Stanija je rekla da su oni samo drugovi. Dopada mi se zadatak koji su dobili, da se upoznaju bolje i zbliže. Ne znam da li će se njihov odnos razviti, ali ja mislim da će oni ostati samo prijatelji - rekla je Tamara za Pink.rs.

Kako je Stanija veoma popularna gledaoce posebno zanima da li su Vladimir i Lazar Jeremić prema njoj pokazali simpatije zbog taktike, ili im se zaista dopala.

- Ja ne mogu sad nekog da optužim za nešto, ali moguće je da su gledali prethodne rijalitije i shvatili da te ljubavne priče prolaze. S obzirom na to koliko je Stanija popularna, ne bi me iznenadilo da su se zbližili sa njom samo zbog ostanka u rijalitiju i da im je to taktika. Ali opet, ne mogu da optužim nekog, vreme će sve pokazati - iskrena je Tamara.

Ona je na kraju dala i svoje prognoze o tome dokle bi Stanija mogla da dogura.

- Ja mislim da će ona stići do samog kraja, ima tu svoju ekipu sa kojom se skontala i veoma je moguće da dođe do finala, mi smo i rekli da idemo na duplu krunu. Ne mislim da joj je potreban neko za to, neka ljubavna priča, ona je i na Farmi imala Kristijanovu prijateljsku podršku i došla do pobede, što ne bi i sad sa novim drugarima? Videćemo šta će biti - zaključila je Tamara.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER