ONLINE I 76

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 76 HAOS // Tijana Ajfon prvo IZVREĐALA Lunu, a onda ŽESTOKO OPLELA po Ani Korać: Šutnuće Davida posle "Zadruge", ona nije navikla na giros već na kavijar

HAOS // Tijana Ajfon prvo IZVREĐALA Lunu, a onda ŽESTOKO OPLELA po Ani Korać: Šutnuće Davida posle "Zadruge", ona nije navikla na giros već na kavijar

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  03.04.2019 @ 08:52

Tijana Ajfon je bez dlake na jeziku žestoko oplela po Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  03.04.2019 @ 08:52

HAOS // Tijana Ajfon prvo IZVREĐALA Lunu, a onda ŽESTOKO OPLELA po Ani Korać: Šutnuće Davida posle

Tijana Ajfon je bez dlake na jeziku žestoko oplela po Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Žestoko je oplela!

Starleta Tijana Ajfon je u toku prve sezone realityja "Zadruga" žestoko oplela po modnoj blogerki Luni Đogani zbog romanse sa Slobom Radanovićem, a sada je isprozivala Anu Korać zbog Davida Dragojevića.

Ipak, nije promenila mišljenje o Đoganijevoj.

- I dalje imam isto mišljenje, smatram da je Anabela džabe krečila sve to! Džabe joj frizura, feniranje, ona je i dalje prljava i aljkava… Devojka pre neko veče plače, jer je videla na ekranu Slobu i Kiju kako snimaju emisiju. Ona i dalje pati, patiće ceo život! - rekla je Tijana za Telegraf.rs.

Ona ne može da razume da neko ne može da se uplete u tuđu ljubavnu vezu.

Osuđivala sam je i svakog ću osuditi ko se meša u vezu. Doduše, da je to ljubav, ne može jedna silikonska gu*ica da rasturi vezu. Pokušavali su i mene da razdvoje, ali ne može to kad postoji ljubav, kad se neko poštuje - rekla je Ajfonka.

Kako je istakla, ona poštuje Aleksandru Subotić jer nije sponzoruša koja je sa Davidom bila zbog novca.

Ne mogu meni jedno silikonsko du*e i pu*ačka usta da rasture vezu, ne mogu! David je poleteo za gu*icom, a Ana će ga šutnuti čim izađu iz Zadruge. Ana nije navikla na giros, nego na kavijar! Meni je zbog toga krivo, jer ga je Aleksandra volela sa 100 dinara, Ana ga neće voleti ni sa 100 evra. Poštujem Aleksandru zbog toga što nikada neće biti sponzoruša! - zaključila je Tijana.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER