ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 HAOS // Suprug Dragane Mitar se oglasio nakon što ga je Pavle NAZVAO IDIOTOM i uputio mu je BRUTALNE UVREDE!

HAOS // Suprug Dragane Mitar se oglasio nakon što ga je Pavle NAZVAO IDIOTOM i uputio mu je BRUTALNE UVREDE!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.01.2019 @ 06:26

Nakon poslednjih dešavanja u realityju "Zadruga" oglasio se suprug Dragane Mitar.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  10.01.2019 @ 06:26

HAOS // Suprug Dragane Mitar se oglasio nakon što ga je Pavle NAZVAO IDIOTOM i uputio mu je BRUTALNE UVREDE!

Nakon poslednjih dešavanja u realityju "Zadruga" oglasio se suprug Dragane Mitar.

Oglasio se Draganin muž!

Publika koja pomno prati drugu sezonu realityja "Zadruga" svakodnevno ima priliku da vidi razne rasprave između Dragane Mitar i Pavla Jovanovića, bivših ljubavnika budući da je Zadrugarka pola godine varala svog supruga Sinišu Dragutinovića.

Draganin suprug se sada oglasio jer se Pavle hvali kako je vlasnik dva popularna prestonička kluba.

Prvo i osnovno - on nije nikakav vlasnik! On nema ništa odsto, ima samo kada su slaba gostovanja. Kada su Maya Berović, Aca Lukas - ne može da ostavi sto, jer njegova klijentela ne pravi dovoljno novca za vlasnike i menadžere kluba. Kad uspe da ostavi nekom sto, on ima deset, dvadeset odsto od profita tog stola za koji je doveo tetku, strinu, druga… On je starletan - promoter! Neka nam dostavi papire da je zaposlen u firmi koja je iznajmila taj prostor za klub. Je l’ ima radnu knjižicu, radni staž? - upitao se Siniša, koje je zasmetalo i to što Pavle priča o svojim automobilima.

I, kakvi oldtajmeri?! Pa, on vozi mercedesa iz “Žikine dinastije”. Od oltajmera ima tog mercedesa, što je, otprilike, kao onaj model iz “Žikine dinastije”. Automobili njegovi su takvi da sirena radi, a ostalo je pitanje - da li imaju motore, točkove… Imam i informacije, ne znam koliko su pouzdane, da je i taj auto prodao, jer ima kredit u banci, ima dug, pa je morao da proda “oldtajmera - rekao je Dragutinović za Pink.rs.

Draganin suprug osvrnuo se i na izjave učesnika "Zadruge" da ga u gradu gledaju "kao idiota".

Ako kaže da sam lažov, onda mora tačno da mi navede šta sam slagao, kog dana, na kom mestu i koga! A to što je rekao da me u gradu gledaju kao idiota - nemam pojma, opet mora da mi kaže:”Ti si idiot jer si uradio to i to”. A to, kako njega gledaju u gradu, glupo je da ja kažem i da dajem neke insinuacije i konstatacije… A bitno je i kako ga Dragana gleda. Rekla je da je on kerina i potrčko, ne verujem da se šalila. Ja samo baratam činjenicama.

Pavle je takođe prethodne noći ispričao i da je jednom prilikom Draganu dovezao ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom, koji nije sišao jer je znao da je sa njim.

On je mnogo hrabar! Kada sam ušao u “Zadrugu”, koja ima obezbeđenje koje može da ga brani, on ide u garderober. Ne znam da li se spakovao u onu kocku u kojoj mu stoje stvari?! Pošto ima dve majice, ima mesta i za njega! Jeste da je malo kabastiji, izgleda kao šifonjer, ali mislim da je stao, da se sklupčao. Mnogo se ja, inače, plašim njega, starletana - promotera! Mnogo sam se uplašio, čim on beži u garderober. I neka ne uzima moje intervjue od pre dva meseca, na koje se sada ugleda… Mislim na ono za sladoled. Kupi moje fore, čita moje intervjue… Mogu jedino da mu napišem neku knjigu, da čita o svojim glupostima. Zvaće se “Pavlove beskonačne gluposti” - rekao je Siniša, a onda nije želeo da preterano komentariše navode da je njegova supruga sjajna u krevetu.

Nemojte to, nemojte da odgovaram na to! Mnogo me je iznervirao ovaj “džentlmen”, počeo je mnogo da k*nja oko tih stvari! Stvarno bih onda morao da budem vulgaran i da dođem, da ga izlomim bezveze, što komentariše to. Ako si džentlmen, onda si džentlmen sto posto. I ako lažeš, laži i drži se jedne priče, niko te neće provaliti. Taj “džentlmen” kaže da je najsavršenija, a onda kaže da je probao bolje?! Pa, je l’ si imao bolje ili nisi? Odluči se šta je - poručio je Dragutinović.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER