ONLINE I 73

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 73 HAOS // Staniju je VEOMA UZNEMIRILA njegova poruka: Oglasio se Vladimir Tomović, pa ŽESTOKO OPLEPO po "Zadruzi"!

HAOS // Staniju je VEOMA UZNEMIRILA njegova poruka: Oglasio se Vladimir Tomović, pa ŽESTOKO OPLEPO po "Zadruzi"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.02.2019 @ 02:14

Stanija Dobrojević se veoma uznemirila kada je dobila poruku od svog dečka Vladimira Tomovića, koji je sada objasnio da joj zapravo ništa ne zamera.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  12.02.2019 @ 02:14

HAOS // Staniju je VEOMA UZNEMIRILA njegova poruka: Oglasio se Vladimir Tomović, pa ŽESTOKO OPLEPO po

Stanija Dobrojević se veoma uznemirila kada je dobila poruku od svog dečka Vladimira Tomovića, koji je sada objasnio da joj zapravo ništa ne zamera.

Oglasio se i Vladimir!

Stanija Dobrojević se veoma uznemirila kada joj je glumica Višnja Petrović u toku jučerašnjeg dana prenela poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića, koji joj je zamerio na mnogim stvarima u ponašanju u toku desetodnevnog boravka u realityju "Zadruga".

Povodom čitave situacije Dobrojevićeva se javno obratila svom dečku, te mu je poručila da nema prava da od nje traži da bude nevidljiva u "Zadruzi" i da ona mora da opravda svoje ime i honorar koji je dobila od Pink televizije.

Sada se oglasio i Vladimir, koji je prokomentarisao navode da je ljubomoran na Baneta Čolaka i Pavla Jovanovića.

Gledao sam sinoć ”Zadrugu”. Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u “Zadruzi”. To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to. Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u reality tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac o je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

On je zatim objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci.

Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u realityju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali…Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom…ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u ”Zadruzi” su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir za Pink.rs.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER