ONLINE I 86

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 86 HAOS // Stanijina majka je ISKRENO OTKRILA šta joj je ZASMETALO kod Vladimira, pa je zato SKRENULA PAŽNJU SVOJOJ ĆERKI!

HAOS // Stanijina majka je ISKRENO OTKRILA šta joj je ZASMETALO kod Vladimira, pa je zato SKRENULA PAŽNJU SVOJOJ ĆERKI!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  18.03.2019 @ 08:49

Stanija Dobrojević je ostala zbunjena kada je pročitala rođendansku čestitku svoje majke Slavice.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  18.03.2019 @ 08:49

HAOS // Stanijina majka je ISKRENO OTKRILA šta joj je ZASMETALO kod Vladimira, pa je zato SKRENULA PAŽNJU SVOJOJ ĆERKI!

Stanija Dobrojević je ostala zbunjena kada je pročitala rođendansku čestitku svoje majke Slavice.

Nije joj lako!

Stanija Dobrojević je juče u realityju "Zadruga" proslavila rođendan, ali je posebno dotakla i pomalo zbunila čestitka koju joj je uputila njena majka Slavica.

Naime, Stanijina majka joj je napomenula da se "mane ćorava posla", što je Staniji privuklo pažnju, posebno jer joj se majka do sada nije mešala u ljubavne veze, a pretpostavlja da ova poruka ima veze sa Vladimirom Tomovićem.

Kćeri moja, želim ti zdravlje i sreću i da tvoj osmeh ne silazi sa tvog lica. Želim ti ljubav, da bude prava i jaka, da bude onakva kakvu je i zaslužuješ, jer pogrešan izbor može samo da te navede i odvede na pogrešan put. Zato te mama moli da staviš tačku na nešto što uopšte ne vredi. Želim da ti poručim da smo ponosni na tebe i da imaš našu podršku u tvojoj borbi, lavice - poručila je Staniji njena majka.

Slavica je sada rešila da se oglas i objasni šta nikako nije mogla da prećuti svojoj ćerki.

Još uvek sam pod utiskom od sinoć. Ne znam kako da vam objasnim, volela bih da me shvatite onako kako sam ja to želela, a sad da li ću uspeti ne znam, jer vidim da me mnogi nisu shvatili. Ja protiv tog momka nemam apsolutno ništa i nikad se svom detetu nisam mešala u ljubavne odnose, znači to je njen izbor i vreme pokaže da li je pravo ili nije. Međutim, meni se ne dopada njegovo ponašanje u spoljnom svetu, čini mi se da on pravi reality napolju. To je meni zasmetalo i prosto zbunjivanje nje. Ne možeš ti upravljati nekim u realityju. Baš me zanima da li je neko upravljao njime dok je bio u realityju. Ako si diskvalifikovan, ako hoćeš da je podržiš, podrži je! A ne da koristiš fanove i da uđe u reality, ja imam osećaj da on ima veliku želju da uđe u reality i to tako koristi, pravi tu pompu vezano za njegovo ime. E to sam mu jedino zamerila, mislim, ‘ajde dečko smiri se, ako je stvarno voliš sačekaj da izađe pa joj kaži da je voliš. E to mi je zasmetalo, te je ostavlja, te je ne ostavlja, više ne znam i ne razumem šta želi. Tako da te dve rečenice koje sam joj napisala, ne znam da li će me shvatiti, vidim da nije baš, rekla je da nije to u mom maniru zato što joj se ja ne mešam, ali ja sam joj rekla da stavi tačku. Prosto, ti si u realityju, on je napolju, sačekaj da izađe pa ćeš videti šta i kako. Ne dopada mi se ni to što ona hoće da ga pozove, da popriča, nije to ona, to je neka druga Stanija. Htela sam da zakoči, da živi u tom realityju nije lako, ali nemoj sada da joj još otežavamo glupostima spolja. Ja protiv ljubavi i protiv tog momka nemam ništa, samo sam želela da stavi tačku, možda sam trebala da napišem da sačeka da izađe pa da reši sve, možda sam ostala nedorečena - izjavila je Stanijina majka, a prenosi Pink.rs.

Ona je zatim istakla da prati dešavanja u "Zadruzi", te da je od starta očekivala da će mnogi napadati Staniju.

Ja sam znala da će to biti tako, bilo je i ranije, ali zaštitili su me i ona i sin, prosto mi ne daju da ja to gledam. Jedino što saznam je preko portala i kad me ljudi informišu, čak i kad na televiziji krenu te svađe, ja isključim TV jer to me uznemirava i žao mi je. To su niski udarci… Nije joj lako i žao mi je… Ne znam kako da vam objasnim, neću da širim tu priču, već sam to i napisala, to smo doživeli i preživeli, da se te neke ružne reči ponavljaju, ali šta da radim - rekla je Slavica, koja je na kraju priznala da se ipak pomalo plaši kako će njena čestitka uticati na Staniju.

Ne znam kako će da deluje sve to na nju, malo me i strah da je ne zbunim još više, i ja razmišljam da li je to trebalo da uradim ili ne, ali učinjeno je, prosto, shvatili ste me, neka sačeka kraj i neka reši to sve napolju - zaključila je ona.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER