ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 HAOS // Rešila je da PROGOVORI, pa izbio HAOS U "ZADRUZI": Glumila sam ti DEVOJKU da se ne bi PRIČALO DA SI GEJ!

HAOS // Rešila je da PROGOVORI, pa izbio HAOS U "ZADRUZI": Glumila sam ti DEVOJKU da se ne bi PRIČALO DA SI GEJ!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  09.10.2018 @ 07:58

Nakon višednevno rasprave rešila je da progovori, pa je iznela šokantne optužbe.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  09.10.2018 @ 07:58

HAOS // Rešila je da PROGOVORI, pa izbio HAOS U

Nakon višednevno rasprave rešila je da progovori, pa je iznela šokantne optužbe.

Izbio je haos!

Poslednjih nekoliko dana u realityju "Zadruga" su se suočili Savo Perović i Marijana Zonjić, koji imaju potpuno različite priče o svom odnosu.

Dok Savo tvrdi da su njih dvoje bili zajedno i da su imali seks, sa druge strane Marijana tvrdi da to nije tačno.

Suze nemaju veze s Marijanom. Prvi put se nalazim u zatvorenom prostoru i jako sam emotivan i nedostaju mi ljudi napolju. Na neki način smatram da se nisam najbolje uklopio ovde, fali mi osnovnih stvari, udara me depresija, ne cirkulišem najbolje. Mnogo mi nedostaju moji, majka, brat. Uhvatila me nostalgija. Ja sam samo lik koji je veoma emotivan i teško podnosim odvojenost od roditelja. Ne volim da me bilo ko gleda dok plačem, ali volim da se odvojim i isplačem - rekao je Savo.

Marijanu je njegovo izlaganje veoma iznerviralo, pa je rekla da je njihova veza bila priča za javnost kako bi se utišale glasine da je on gej.

- Ja te molim da kažeš istinu, hajde, iznesi, ja te molim. Evo, ako on neće da kaže ja ću da kažem, da između nas nije bilo ničeg. Samo da ga ne bi prozivali zbog onoga, ja sam mu bila paravan. Ja sam rekla da će da me povezuju sa jednim pevačem, a on mi je rekao da će da pričaju da je gej - rekla je Marijana.

Nakon toga Perović je dobio pitanje da li zaista postoje prepiske o njihovom odnosu.

- Ja neću to da radim, napolju ne postoje dokazi. Znate da je ona spavala kod mene, to je meni dovoljno. Razumem da ona generalno nema profesiju, i da nema drugi izlaz ovde i da samo može ovde na taj način da priča. Ona je mene povredila, a uvek sam bio tu - rekao je Savo.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER