ONLINE I 86

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 86 HAOS // Prozivala ga je u EMISIJI: Bivši Zadrugar OPLEO PO ANABELI, a onda je potkačio Lunu i ono ŠTO RADI U "ZADRUZI"!

HAOS // Prozivala ga je u EMISIJI: Bivši Zadrugar OPLEO PO ANABELI, a onda je potkačio Lunu i ono ŠTO RADI U "ZADRUZI"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  20.02.2018 @ 11:21

Bivši Zadrugar je veoma besan zbog svega što je Anabela Atijas rekla prilikom gostovanja na televiziji Pink.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  20.02.2018 @ 11:21

HAOS // Prozivala ga je u EMISIJI: Bivši Zadrugar OPLEO PO ANABELI, a onda je potkačio Lunu i ono ŠTO RADI U

Bivši Zadrugar je veoma besan zbog svega što je Anabela Atijas rekla prilikom gostovanja na televiziji Pink.

Marko udario na Anabelu!

Pop pevačica Anabela Atijas je prilikom gostovanja u emisiji voditeljke Dušice Jakovljević optužila Kristinu Kiju Kockar da je upravo ona medijima dala fotografije dopisivanja njenog supruga Slobe Radanovića i manekena Marka Zeca.

Marko je zbog ove situacije želeo tada da se uključi u emisiju i obračuna se sa njom, ali mu to nije pošlo za rukom.

- Ja sam hteo da se uključim odmah čim su mi javili “evo, Anabela te proziva u studiju u Zadruzi”. Posle kad sam čuo snimak nisam mogao da verujem šta je pričala, jer je nisam dirao i nisam ni reč rekao za nju. Čuo sam u snimku da me je prozivala “kako bih volela da se uključi Marko Zec”, kao da je htela da se sprda sa mnom - rekao je Zec za Pink.rs.

Marko smatra da Kija nije dala pomenute slike i prepisku sa Slobom, a onda je osuo napad po Anabeli.

Mislim da je ta priča zaboravljena sve dok Luna nije ušla u “Zadrugu”. Svi su zaboravili na Anabelu i sad još stavlja na Instagram fotografiju i piše “Lunina mama” da bi je što više ljudi zapratilo, što je stvarno jadno. Što se Lune tiče, ona je veštačka i pretvara se mnogo, uvek se sređuje za emisije uživo i ne reaguje dobro na kritike gledalaca. Kada je izašao Palke tu me je iznervirala. Žensko je, devojka, pa nisam hteo da je napadnem, ali kad je on izašao ona je spomenula “je li moguće koji debili sve ostaju” i pogledala je tada u mene. Drugi put kad sam joj uhvatio pogled rekao sam joj “nemoj više u usta da si me uzela”, pa mi se izvinila posle nekoliko sati - ispričao je Zec.

On je takođe zamerio Slobi to što je o pomenutom dopisivanju pričao tek nakon što je on napustio "Zadrugu".

Sloba da je rekao meni u lice da sam mu slao fotografije dok sam bio u Zadruzi, ja bih mu rekao “imaš li ti nešto protiv mene”. Ali niko nije ništa rekao dok sam tamo bio, inače bih im svima odgovorio. Sloba se Kije plaši, ona ga je izdresirala kao pitbula, tako da koristi Lunu kako bi izbacio bes koji drži u sebi. A što takve reči ne može da kaže Kiji - rekao je na kraju Marko Zec.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER