ONLINE I 81

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 81 HAOS // Nakon čitavog SKANDALA OGLASILI SU SE Stanijini najbliži, a njihove reči će MNOGE DOBRO PRODRMATI!

HAOS // Nakon čitavog SKANDALA OGLASILI SU SE Stanijini najbliži, a njihove reči će MNOGE DOBRO PRODRMATI!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  07.10.2018 @ 09:26

Nakon skandala koji se desio u "Zadruzi" sada se oglasila i PR služba Stanije Dobrojević.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  07.10.2018 @ 09:26

HAOS // Nakon čitavog SKANDALA OGLASILI SU SE Stanijini najbliži, a njihove reči će MNOGE DOBRO PRODRMATI!

Nakon skandala koji se desio u "Zadruzi" sada se oglasila i PR služba Stanije Dobrojević.

Oglasila se Stanijina PR služba!

Seks bomba Stanija Dobrojević poslednjih dana je u centru medijske pažnje nakon što je njen dečko Vladimir Tomović udario Aleksandru Subotić i zbog toga je diskvalifikovna iz realityja "Zadruga".

Dobrojevićeva je u želji da zaštiti Vladimira istakla da ne podržava njegov potez, ali da je Aleksandra namerno izazivala i provocirala takvu njegovu reakciju, što je izazvalo razne reakcije.

Povodom čitave situacije sada se oglasio i Stanijin tim, koji je detaljnije pojasnio kompletnu situaciju.

- Ljubav je čudo, pomuti razum i pamet, pa se zapitaš da li si zalutao u lavirintu laži i manipulacije i naravno u Srbiji uvek je kriva žena. Već danima želimo maksimalno da izignorišemo mnogobrojne laži i izmišljotine koje se plasiraju o Staniji. Razni mediokriteti daju sebi za pravo da je spominju, vređaju i od nje prave negativca u celoj ovoj priči. Prljava kampanja koja se već neko vreme vodi preko društvenih mreža, jasno nam je od koga dolazi i ko stoji iza svih tih orkerstriranih napada, ali nećemo sada o tome biće dana… Pre samog ulaska u reality bili smo svesni da će Stanijino učešće podići veliku prašinu, kao i da će svaki njen postupak ili rečenica koju izgovori biti tumačeni na mnogo načina, kao i da će biti dosta negativnih komentara jer ona je intrigantna osoba, koju jedni vole, dok drugi koji imaju predrasude o njoj osuđuju. Ali nismo verovali da ćemo biti prinuđeni da objašnjavamo i tumačimo njen stav i njeno pravo na sopstveno mišljenje po pitanju svih situacija i dešavanja u "Zadruzi". Reality "Zadruga" je zabavno humoristički program koji je predviđen da bude igra u kojoj će se takmičari boriti za sebe, dobar plasman i na kraju za nagradu i potpuno je normalno da u takvom formatu postoji konkurencija ali zdrava konkurencija, a sve ovo što se dešava sada sve je samo ne zdrava igra, ovo je sada nečiji život koji ljudi od spolja pokušavaju da konstruišu na svoj način. Stanija je jasno i glasno izjavila da ne podržava nikakav oblik nasilja, ali da je Aleksandra svesno i planski odigrala izazivajući incident pa je jako maliciozno i pokvareno Staniju nazivati pasivnim nasilnikom i pretvarati je u nešto što ona svakako nije. Da podvučemo jos jednom: STANIJA NIJE NASILNIK! STANIJA NE PODRŽAVA TO ŠTO JE VLADIMIR URADIO! STANIJA JE SAMO ŽELELA DA OBJASNI DA JE ALEKSANDRA U REALITYJU ISKORISTILA PERFIDNU IGRU DA NEKOGA ISPROVOCIRA DA JE UDARI I DA GA DISKVALIFIKUJE IZ IGRE ZA GLAVNU NAGRADU! Morate biti svesni da ovde nije reč o dešavanjima u realnom svetu već o igri u kojoj učestvuje 50 takmičara i da svako od njih uz razne taktike i planove želi da eliminiše konkurenciju i za to ima motiv od 50000 razloga. Prema tome ovo naše saopštenje završićemo sledećom recenicom: Pre nego što uperite prst u Staniju proverite da li su vaše ruke čiste!!! P.S. Sutra ćemo se pozabaviti i ostalim temama i ljudima koji se ovih dana oglašavaju ničim izazvani - stoji u saopštenju Stanijine PR službe.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER