ONLINE I 57

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 57 HAOS // David i ne SLUTI DA GA ČEKA PAKAO: Ljuba Pantović prikupila DOKAZE protiv njega, evo kako će mu UNIŠTITI ŽIVOT!

HAOS // David i ne SLUTI DA GA ČEKA PAKAO: Ljuba Pantović prikupila DOKAZE protiv njega, evo kako će mu UNIŠTITI ŽIVOT!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  04.07.2019 @ 04:38

Ljuba Pantović je iskoristila boravak u spoljnom svetu, pa je prikupila dokaze protiv Davida Dragojevića.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  04.07.2019 @ 04:38

HAOS // David i ne SLUTI DA GA ČEKA PAKAO: Ljuba Pantović prikupila DOKAZE protiv njega, evo kako će mu UNIŠTITI ŽIVOT!

Ljuba Pantović je iskoristila boravak u spoljnom svetu, pa je prikupila dokaze protiv Davida Dragojevića.

Spremna je!

Desetak dana pre nego što je izbačena iz realityja "Zadruga" fitnes instruktorka Ljuba Pantović je uspela da se pomiri sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić i sada su u odličnim odnosima.

Ona je nakon ispadanja iz "Zadruge" istakla da je veoma srećna i zadovoljna što je ljubav između Aleksandre i Davida Dragojevića prekinuta.

- Srećna sam što g*vno nije pored nje, što je više neće maltretirati i ponižavati. U startu sam ja izrazila sumnju prema njemu. Njoj je prijalo da on bude pored nje zbog tog njenog stanja, trebao joj je zagrljaj, muška podrška. To što je on radio, to je monstruozno. Zar toliko beskrupulozan možeš da budeš i da se zaljubiš u nekoga, zavoliš ga i zamrziš i ti si opet sa njim?! On je sam tvrdio da se on ljubio i mazio sa njom, a da je nije voleo  - rekla je Ljuba za Pink.rs.

Ona je zatim prokomentarisala i Davidovu aktuelnu ljubavnu romansu sa Anom Korać.

Sve je to “kopi pejst”. Od crtanja beba po stomaku, prstena, maženja, ljubljenja, tepanja. Čovek je ograničen, on ponavlja tu epizodu sa drugim glumicama. Ana nije glupa, nije ni Aleksandra glupa, ona je samo previše dobra i naivna. David će uskoro da naiđe na tanak led i uopšte neće znati šta mu se desilo. Ja to jedva čekam. Ana se očigledno zaljubila, kao dva debila se ponašaju. Anu ima ko da osvesti. Kod Aleksandre sam bila samo ja, on je podgrevao svađe, huškao je protiv mene i lako je jednu osobu odstraniti. Kod Ane je drugačije, Ana ima složnu porodicu, ona ima mnogo društva. David je upoznao Anu kad nema društvo oko sebe, izolovana je u realityju. Sa Anom će imati problem, Anu će sačekati veliki broj drugova i drugarica koji nisu ni naivni ni glupi da im treba jedan klošar u društvu kao David. Tako da će oni odmah Anu opasuljiti - ispričala je Pantovićeva.

Ona je spremila i osvetu sa Dragojevića i prethodne dane je iskoristila kako bi skupila dokaze protiv njega.

- David je imao lepu šansu za razgovor, ali je više nema. On nema šta više da priča sa njom. Ja sam joj rekla i da David pokuša da priča sa njom, da joj ne padne na pamet da to uradi. On je za ova tri meseca otkako se Aleksandra vratila pokazao samo želju da je vređa, e pa neka se drži toga! Ona nema šta sa njim da priča, ona je želela sa njim da priča. David je poludeo kada smo mi naslutili da će ona ući. On je pukao kada je ona ušla. Odlučio je da krene đonom, jer je on tada shvatio da Aleksandra zna sve šta je David radio. On je bio sateran uza zid. Dokazalo se i da sam ja sve vreme govorila istinu. Oni klipovi kada je hteo da je se otarasi, kako ju je ogovarao, kada se zatrčao da je udari, onda onaj snimak iz kupatila kada joj je rekao da udari živinu. On je bio veoma zaštićen kao dečko Aleksandre Subotić. Mnogo toga je krio šta radi. Poslali su mi klip gde sam ja detaljno čula šta je on rekao Mići “da je giros njemu paravan za mnogo toga”. To je jedna divna rečenica. A ja znam šta znači mnogo toga. Tako da ću ja lepo da se zabavim i da mu produžim „Zadrugu“ još godinu dana. Ja sam njemu rekla da će izgubiti vizu, izgubio ju je, rekla sam mu da će izgubiti pasoš, videćemo kada će se to desiti. Izgubiće sve. Ja ću pokazati samo šta je on zapravo. Danas sam imala razgovor sa mojima iz Amerike koji su mi rekli još mnogo stvari o njemu. Ja samo ljudima otvaram oči, ja nikoga neću da ugrozim, da mu polomim nos ili otkinem glavu. Ne, ja ću samo da mu pokvarim život. Zašto? Zato što je on pokvario naš. Samo će da dobije milo za drago. Aleksandra i ja ćemo objaviti slike iz njenog telefona i otkriće se tu neke stvari. Ti mačori što se spominju, ta sapunjanja mačora, kome je on slao gole fotografije, šta je radio po Americi… Videćemo i zašto je on izgubio vizu - rekla je Ljuba za Pink.rs.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER