ONLINE I 68

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 68 EXTRA // Morala je da bude OBJEKTIVNA: Nakon što se ZAVRŠILA "ZADRUGA" Dušica je RAZVEZALA JEZIK, evo šta je ona OČEKIVALA!

EXTRA // Morala je da bude OBJEKTIVNA: Nakon što se ZAVRŠILA "ZADRUGA" Dušica je RAZVEZALA JEZIK, evo šta je ona OČEKIVALA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  02.07.2018 @ 01:34

Voditeljka Dušica Jakovljević je nakon završetka realityja "Zadruga" otkrila svoja očekivanja i mišljenje.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  02.07.2018 @ 01:34

EXTRA // Morala je da bude OBJEKTIVNA: Nakon što se ZAVRŠILA

Voditeljka Dušica Jakovljević je nakon završetka realityja "Zadruga" otkrila svoja očekivanja i mišljenje.

Progovorila je i Dušica!

Voditeljka Dušica Jakovljević je prethodnih deset meseci na neki način bila zaštitno lice realityja "Zadruga" i sve vreme se trudila da bude nepristrasna i da lično mišljenje o svemu što se dešava u Beloj kući zadrži za sebe, ali nakon što se šou završilo progovorila je na tu temu.

Dušica je bila gost u emisiji "Kontravizija" kod Lava Pajkića, pa je sa njim razgovarala o ljubavnom trouglu Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović.

Lava je najviše zanimalo da li je ona imala očekivanja da će bračni par otkriti neke ozbiljnije detalje o svojoj intimi.

- Ja sam očekivala još po neku bombastičnu informaciju, posebno zato što su se oni u tim svađama gađali ucenama: Ja ću izneti o tebi, ako ti ovo izneseš o meni. Mene je zanimalo šta, šta, šta, novinarska glad je proradila u meni, a znam da su gledaoci i te kako očekivali da se još nešto tu donese. E sad, ono što je najveća veličina tog bračnog para jeste da su neke stvari ipak zadržali samo za sebe. To i treba uraditi, sačuvati donekle svoju intimu kad se već toliko sve ogolilo. Pitanje je šta će tu biti. Ja sam uvek govorila ljudima: Hajde da postavimo tu situaciju kao da to nisu njihova imena, nego neko drugi. Ja sam sigurna da bi tu negde svako branio instituciju braka. S druge strane kažu: Da je valjalo, to se ne bi desilo. Ali kako god, ja im želim svima svu sreću - rekla je Dušica.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER