ONLINE I 90

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 90 EXTRA // Druga sezona "Zadruge" ĆE GORETI: Pink im je ponudio TRI PUTA VEĆI HONORAR od "Parova" i već su DONELI ODLUKU!

EXTRA // Druga sezona "Zadruge" ĆE GORETI: Pink im je ponudio TRI PUTA VEĆI HONORAR od "Parova" i već su DONELI ODLUKU!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  11.07.2018 @ 04:45

Produkcija realityja "Zadruga" im je ponudila tri puta veći honorar u odnosu na "Parove".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  11.07.2018 @ 04:45

EXTRA // Druga sezona

Produkcija realityja "Zadruga" im je ponudila tri puta veći honorar u odnosu na "Parove".

Haos u "Zadruzi"!

Prva sezona realityja "Zadruga" podigla je ogromnu prašinu zbog svega što se dešavalo pred kamerama Pink televizije, pa je produkcija već uveliko počela da radi na kastingu nove sezone koja bi trebalo da startuje u septembru mesecu.

Kako se spekuliše, deo druge sezone će biti Aleksandra Subotić, njen dečko David Dragojević i majka sa kojom ne razgovara Ljuba Pantović.

David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u reality, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - rekla je Aleksandra, koja je zatim istakla da joj je cilj samopromocija.

- Sigurno neću ulaziti u „Zadrugu“ da budem neprimetna. Ulazim isključivo da bih bila primećena i to neću da krijem. Posle tog realityja sam sigurna da ću napredovati i da ću konačno postati pevačica, što mi je godinama san. Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja - rekla je Aleksadra, koja se nada da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa neće ući u šou.

- Išla sam sa Magdalenom u prodavnicu u Kaluđerici i odjednom sam ugledala Čabarkapu kako trči iz vulkanizerske radnje i ide ka meni i našem detetu. Vikao mi je: „Ku*vo, d*oljo!“ Pa, kakav je to otac kada me pred rođenom ćerkom naziva pogrdnim imenima? Ne verujem da ulazi u „Zadrugu“ jer mu se bliže suđenja, a ima i četvoro dece koje dugo nije video - zaključila je Aleksandra za "VIP".

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER