ONLINE I 33

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 33 DRAMA // Ne piše joj se dobro: Dok je Aleksandra Subotić u "Zadruzi" protiv nje je podneta KRIVIČNA PRIJAVA!

DRAMA // Ne piše joj se dobro: Dok je Aleksandra Subotić u "Zadruzi" protiv nje je podneta KRIVIČNA PRIJAVA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  30.11.2018 @ 06:08

Aleksandra Subotić će se zbog postupka tokom učešća u realityju "Parovi" naći na sudu!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  30.11.2018 @ 06:08

DRAMA // Ne piše joj se dobro: Dok je Aleksandra Subotić u

Aleksandra Subotić će se zbog postupka tokom učešća u realityju "Parovi" naći na sudu!

Podneta je prijava!

Aleksandra Subotić će se zbog postupka tokom učešća u realityju "Parovi" naći na sudu! Protiv nje je pokrenuta krivična prijava, u kojoj je navedeno da je vređala gledaoce i građane Srbije dok je obnažena gazila srpsku zastavu.

Prijavu je podneo Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), a u saopštenju stoji i poruka predsednika pokreta, Vojislava Mihailovića.

- Gaženje srpske zastave pred milionskim auditorijumom, za koju je pre jednog veka izginulo više od milion Srba u Velikom ratu i koja je sačuvana od gaženja austrougarskih i nemačkih vojnika, predstavlja uvredu za svakog građanina ove zemlje i svakog Srbina. Srpska zastava zauzima istaknuto mesto u našoj istoriji i nacionalnom identitetu. Njeno korišćenje za erotske scene i sramni ples, a naročito gažnjenje po njoj je nedopustivo, kažnjivo po zakonu i i zbog toga očekujemo brzu reakciju nadležnih organa - poručio je Vojislav Mihailović, potpredsednik POKS-a.

POКS očekuje od države ozbiljnost i adekvatno kažnjavanje počinioca u ovom slučaju, kako se ništa slično u budućnosti ne bi desilo. U članu 33 Zakona o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne:

- Zastava Republike Srbije ne sme biti izložena tako da dodiruje tle, niti kao podloga, podmetač, prostirka, zavesa ili draperija. Zastavom se ne mogu prekrivati vozila ili drugi predmeti, niti se mogu ukrašavati konferencijski stolovi ili govornice, osim u formi stone zastavice. Naravno i gaženje zastave nije dozvoljeno.
(Svet.rs)

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER