ONLINE I 57

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 57 VIDEO // LELE, LELE, LELE: Pogledajte najavu za drugi deo filma "Zona Zamfirova"!

VIDEO // LELE, LELE, LELE: Pogledajte najavu za drugi deo filma "Zona Zamfirova"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  ZonaZamfirova.com

 • Time:

  04.01.2017 @ 08:33

Premijera drugog dela filma "Zona Zamfirova" zakazana je za 24. januar u Sava Centru.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  ZonaZamfirova.com

 • Time:

  04.01.2017 @ 08:33

VIDEO // LELE, LELE, LELE: Pogledajte najavu za drugi deo filma

Premijera drugog dela filma "Zona Zamfirova" zakazana je za 24. januar u Sava Centru.

Vrati se Zone!

Premijera drugog dela sada već kultnog filma "Zona Zamfirova" zakazana je za 24. januar i publika će imati priliku da vidi kako su se nastavili životi i ljubav između Zone i Maneta.

U drugom delu glavne uloge su odigrali Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, a trailer filma je već izazvao veliku pažnju kod publike.

Kako se navodi na oficijelnom sajtu projekata, ovo je radnja drugog dela.

Život je bajka! Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta posle niza peripetija pobedila je klasne razlike, dotad nepremostive u patrijarhalnom Nišu. A posle svadbe – stišaše se ogovaranja, a Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. Ali... Čaršija, uvek spremna da pomogne da se sve zakomplikuje, ne skida oči sa Zone, lepše i srećnije nego ikada, i Maneta, koji uživa u čarima braka sa voljenom ženom istovremeno svojim talentom i radom od kujundžije postajući sve bolji i cenjeniji juvelir. Ljubomora i zavist, podgrejane čaršijskim ogovaranjima, stavljaju na iskušenje Zonin i Manetov dotad savršen brak. Kao u bajci, protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonistima koje moraju da pobede da bi ostvarili svoje emocionalne i materijalne ciljeve, a oni se čas dopunjuju čas sukobljavaju dovodeći naše junake u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom. A kad se nešto zakuvava, svaka iskra doprinosi ključanju, a u čaršiji ima mnogo likova koji potpiruju ili smiruju vatru ili, prosto, na svoj način, poput „mirođije,“ začine ono što će se zakuvati.

Pogledajte trailer!

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER