ONLINE I 40

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 40 PREMIJERA // Film "Čuvari galaksije" je postavio rekord i zaradio 94 miliona dolara za nedelju dana!

PREMIJERA // Film "Čuvari galaksije" je postavio rekord i zaradio 94 miliona dolara za nedelju dana!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Marvel

 • Time:

  05.08.2014 @ 08:51

Premijera filma "Čuvari galaksije" biće održana u sredu 20. avgusta u "Cineplexx-u" u tržnom centru "Ušće"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Marvel

 • Time:

  05.08.2014 @ 08:51

PREMIJERA // Film

Premijera filma "Čuvari galaksije" biće održana u sredu 20. avgusta u "Cineplexx-u" u tržnom centru "Ušće"!

Postavili novi rekord!

Svemirska avantura "Čuvari galaksije", koja je napraveljna u saradnji "Marvela" i "Disneyja", premašila je sva očekivanja i predviđanja stručnjaka i to čak za neverovatnih 20 miliona dolara - nakon prvog vikenda prikazivanja film je uspeo da zaradi imresivnih 94 miliona dolara.

Film Jamesa Gunna sa Chrisom Prattom, Zoe Saldanom, Vin Dieselom, Bradleyem Cooperom i Daveom Bautistom u glavnim ulogama vrtoglavom zaradom prvog vikenda prikazivanja premašio je rekord za otvaranje u avgustu koji je do sada držao film "The Bourne Ultimatum" iz 2007. godine sa zaradom od 69.2 miliona dolara.

Inače, u pitanju je film koji već nekoliko dana "gledate" na pozadini našeg sajta, a čija premijera će biti održana u sredu 6. avgusta u 20 časova u bioskopu "Cineplexx" u tržnom centru "Ušće".

ČUVARI GALAKSIJE!
Drski avantursita Peter Quill postaje predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Quill nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika -- Rocketom, rakunom s pištoljem, Grootom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Razaračem Draxom kog vodi želja za osvetom. Ali kad Quill otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi svoje rivale u očajničkom obračunu -- dok sudbina galaksije visi o koncu. 

 

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER