ONLINE I 97

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 97 FOTO // Revija Marine Banović i slike Ivane Tiodorović u čast leta!

FOTO // Revija Marine Banović i slike Ivane Tiodorović u čast leta!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  26.06.2017 @ 09:26

Popularni Waikiki risort u Seljanovu organizovao je u subotu 24. juna, modnu reviju crnogorske dizajnerke Marine Banović...

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  26.06.2017 @ 09:26

FOTO // Revija Marine Banović i slike Ivane Tiodorović u čast leta!

Popularni Waikiki risort u Seljanovu organizovao je u subotu 24. juna, modnu reviju crnogorske dizajnerke Marine Banović...

Početak sezone!

Popularni Waikiki risort u Seljanovu organizovao je u subotu 24. juna, modnu reviju crnogorske dizajnerke Marine Banović i izložbu akademske slikarke mr Ivane Tiodorović povodom početka turističke letnje sezone 2017.

Događaj je deo junskih promotivnih aktivnosti ove popularne letnje destinacije, koja važi ja jednu od najljepih malih uvala na Crnogorskom primorju.

Banovic Džuver ovim povodom pripremila je letnju kolekciju pod nazivom Waikiki izradenu od prirodnih materijala pamuka, lana i svile.

- Kolekcija je koloritna, razigrana, letnja, sačinjena od najfinijih tkanina prijatnih za duge letnje šetnje, na radodst, smeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znaci leto - rekla je Banovic Dzuver.

- Ova kolekcija motivisana je upravo divljom lepotom crnogorskih plaža kakva je Waikiki gde je predstavljena. Sloboda koju predstavljeni modeli nude, lepota tkanina, boje ovdašnje prirode preslikane na na najfinijim materijalima, uklopljene sa najljepšim crnogorskim devojkama oslikavaju upravo ono što jeste Waikiki resort, naše more i čitava Crna Gora - navela je kreatorka.

Ona je rekla da nastavlja pripremu malih kolekcija na odrežene teme i najavila da će tokom avgusta predstaviti još jednu ljetnju kolekciju na temu mora i jahtinga.

Akademska slikarka Ivana Tiodorović važi za talentovanog stvaraoca, koji bogastvom boja i vrhunskom tehnikom pokazuje savršenu veštinu i nesagledivi potencijal. Kritičari je nazivaju skrivenom maštovitom umetnicom koja još nije dosegla svoj zenit.

Diplomirala je odsek slikarstvo u klasi profesora Zorana Pavlovića na Akademiji umetnosti Braća Karić u Beogradu 2005. godine. Magistrirala je na fakultetu likovnih umetnosti na Cetinju 2011. godine.

Učesnik je mnogih grupnih i samostalnih izložbi, kao i likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu i dobitnik brojnih nagrada.

Waikiki risort nalazi se u Seljanovu, u kotorskom zalivu poznatom po skrivenim draguljima i najljepšim malim plažama i ostrvima koji čine srž turizma u Crnoj Gori.

Ovaj egzotični kompleks dijazniran je tako da svetskim turistima i svima koji žele da svoj odmor provedu vrhunskim luksuzom, odličnim izborom hrane i odličnom uslugom. Waikiki bic risort smešten je u romanticnom predgrađu Seljanova koji još uvek nosi pečat zlatnih dana turizma kotorskog zaliva i budi osecaj da cela plaža pripada samo vama. Sa druge strane samo petsto metara udaljen je od poznate marine Porto Montenegro. Waikiki pruža usluge visokog kvaliteta sa svojim luksuznim apartmanima, internacionalnim restoranom i plažnim barom.

Na visokom glasu je Waikiki restoran koji je namijenjen turistima iz celog sveta. Za magiju savršenih ukusa zadužen je Mladen Burgić talentovani kuvar koji je znanje sticao u kuhinjama najpoznatijih svjetskih restorana.

Ovaj risrot kapaciteta 600 mesta najprivlačniji je parovima koji svoju ljubav podstiču najukusnijim specijalitetima, vrhunskim vinima, laganom muzikom, zvucima talasa i magičnim pogledom na bokokotorski zaliv.

Ono što Waikiki cini posebnim je pešcana plaža duga 115 metara i najčistija morska voda vrhunskog kvaliteta.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER