ONLINE I 71

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 71 VIDEO // Stanija Dobrojević OTKRILA SVE OKO ULASKA u "Zadrugu", ali i mnoge detalje oko svoje PEVAČKE KARIJERE!

VIDEO // Stanija Dobrojević OTKRILA SVE OKO ULASKA u "Zadrugu", ali i mnoge detalje oko svoje PEVAČKE KARIJERE!

 • Autor:

  [PORN] OPERA [PORN] 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  11.01.2018 @ 04:08

Stanija Dobrojević se nedavno vratila u Srbiju, pa je otvoreno progovorila o svojim planovima.

 • Autor:

  [PORN] OPERA [PORN] 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  11.01.2018 @ 04:08

VIDEO // Stanija Dobrojević OTKRILA SVE OKO ULASKA u

Stanija Dobrojević se nedavno vratila u Srbiju, pa je otvoreno progovorila o svojim planovima.

Iskreno o svemu!

Prilikom poslednjeg boravka u Srbiji, atraktivna Stanija Dobrojević je u širokom luku zaobilazila sve emisije u koje bila pozvana, tako da su se fanovi zabrinuli šta se to dešava sa njom i zbog čega odjednom izbegava medije čija je miljenica godinama unazad.

Međutim, prilikom gostovanja u “Gossapp”-u i koji se emituje na pockettv aplikaciji kod voditeljke Marije Lazić otkrila je da se značajno promenila i uozbiljila.

- Snimila sam samo jedan novogodišnji program i odlučila sam da svu enegiju fokusiram na svoje nove projekte, pesme i produkciju. Nisam više mala niti želim da pristajem na sve! Imam mali problem jer mnogo volim tvoje kolege iz medija, ali sada je trenutak da se prikažem u pravom svetlu. Da pokažem koliko kvalitetno i skupo sve izgleda kada je pravi tim stručnjaka uz tebe - rekla je Stanija, ali nije mogla pobeći od brojnih pitanja gledalaca iz celog sveta koje je najviše zanimalo da li će je ponovo videti u nekom realityju.

- Ne, evo prvi put otkrivam sada da sam, slobodno mogu reći svoju najveću mladalačku ljubav, izgubila zbog “Farme”. Reality je neka druga dimenzija života gde zaboraviš ama baš sve što je izvan kapija. I za deset godina, kada budem imala muža i decu ne bih se usudila da uđem, jer nisam sigurna da ni njih ne bih zaboravila - kroz smeh je iskreno otkrila.

Šta je sve pričala o novoj ljubavi, planovima za 2018-tu kao i šta joj je majka poručila za Kristijana Golubovića i da li je poslušala pogledajte na linku ispod, gde možete skinuti i pockettv aplikaciju.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER