ONLINE I 82

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 82 VIDEO // OVO SU PRVE PESME koje je Marina Tucaković napisala nakon što je OZDRAVILA i kako joj je Milica Pavlović "ISPIRALA MOZAK"!

VIDEO // OVO SU PRVE PESME koje je Marina Tucaković napisala nakon što je OZDRAVILA i kako joj je Milica Pavlović "ISPIRALA MOZAK"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  29.12.2018 @ 07:24

Marina Tucaković se nakon teške borbe sa opakom bolešću vratila na estradu i prve pesme je napisala za Milicu Pavlović.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  29.12.2018 @ 07:24

VIDEO // OVO SU PRVE PESME koje je Marina Tucaković napisala nakon što je OZDRAVILA i kako joj je Milica Pavlović

Marina Tucaković se nakon teške borbe sa opakom bolešću vratila na estradu i prve pesme je napisala za Milicu Pavlović.

Marina Tucaković progovorila o Milici Pavlović!

Najuspešniji tekstopisac Marina Tucaković je u toku ove godine prošla kroz veoma teške momente nakon što su doktori ustanovili da ima kancer.

Poptuno očekivano Marina se nakon ovog saznanja povukla iz javnosti i posvetila se lečenju, koje je urodilo plodom i ona se polako oporavlja od ove opake borbe.

Nakon što se vratila poslu prve pesme Marina je napisala za mladu muzičku zvezdu Milicu Pavlović, a numere "Hej Ženo" i "Ovo Boli" nekoliko dana nakon objavljivanja su uspele da osvoje publiku.

Marina ističe da joj je bilo veliko zadovoljstvo da sarađuje sa Milicom.

- Milicu sam prvi put videla kada sam bila u žiriju za "Zvezde Granda" i odmah se videlo da je zvezda rođena. Imala je sve što je potrebno od izgleda, preko scenskog nastupa, glas, neki poseban šarm. Pomislila sam da bih radila sa tom curom. Negde sam verovala da će doći do mene da joj uradim prvu pesmu, ali je ona otišla kod drugih koji su zaista uradili fenomenalno svoj posao. I tako su prošle godine, Milica je napredovala, radila na sebi i naravno sad je tu gde jeste. Pričalo se da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se meša u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kad ne lezi vraže, javila mi se. Ja sam se tada mislila u sebi "E samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak". Kad sam je upoznala videla sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da peva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lepo vaspitana i naravno pleni, pa je i mene zavela. Tako smo ja i Miličica, kako je moj muž zove i svi ukućani, počele da sarađujemo i tu smo gde smo. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo napred i Bog će joj još više uzvratiti - rekla nam je Marina.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER