ONLINE I 116

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 116 TUGA // Tragedija voditeljke "Farme": Dok sam ja blistala u emisiji, on je umirao! Niko nije primetio kroz šta prolazim!

TUGA // Tragedija voditeljke "Farme": Dok sam ja blistala u emisiji, on je umirao! Niko nije primetio kroz šta prolazim!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  24.05.2017 @ 09:32

Dušica Jakoviljević je sa svima podelila veoma tužnu priču koja se desila pre tri godine.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  24.05.2017 @ 09:32

TUGA // Tragedija voditeljke

Dušica Jakoviljević je sa svima podelila veoma tužnu priču koja se desila pre tri godine.

Veliki gubitak!

Voditeljka realityja "Farma" i drugih formata televizije Pink, Dušica Jakovljević, sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Facebook podelila je jednu veoma tužnu i tragičnu priču koja joj se desila pre tri godine.

Naime, Dušica je otkrila da je u toku majskih poplava 2014. godine izgubila velikog prijatelja, te da je ona morala da se pojavi u emisiji dok je on umirao, ali da gledaoci ni u jednom momentu nisu mogli da primete kroz šta prolazi.

- Pre tačno tri godine gostovala sam u Nacionalnom dnevniku TV Pink, kao deo tima koji je najbolje izveštavao i pomagao oko majskih poplava. Blistala sam, pokupila silne komplimente. Niko nije mogao da pretpostavi da sam tih dana imala lične brige jer sam se sa mojim prijateljima nadala i molila da naš drug preživi, da se zajedno opet smejemo i pevamo. Marko Ševo preminuo je tog istog dana kada sam ja blistala u 21h... istog dana, dvanaest sati ranije... par dana kasnije istetovirala sam brod od papira, kao podršku akcijama koje su spasavale poplavljene i unesrećene. Malo ko je znao da je ovaj brod od papira na mojoj ruci da nikada ne zaboravim na drugove čiji su mladi životi ugašeni istog tog maja. Nikada neću dozvoliti da se taj deo srca odlomi niti da njihovi brodovi potonu u zaborav... - objavila je Dušica emotivnu poruku uz fotografiju svoje tetovaže.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER