ONLINE I 154

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 154 NEDELJNI HOROSKOP // Od 24.JULA - 31.JULA: Ova nedelja donosi mnogo ENERGIJE, ambicija i čvrste volje!

NEDELJNI HOROSKOP // Od 24.JULA - 31.JULA: Ova nedelja donosi mnogo ENERGIJE, ambicija i čvrste volje!

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  24.07.2017 @ 01:30

Nedeljni horoskop od 24.07 – 31.07.2017

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  24.07.2017 @ 01:30

NEDELJNI HOROSKOP // Od 24.JULA - 31.JULA: Ova nedelja donosi mnogo ENERGIJE, ambicija i čvrste volje!

Nedeljni horoskop od 24.07 – 31.07.2017

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Nemojte se iznenaditi ukoliko ovu nedelju započnete puni energije, odlučni i samouvereni - naime, to bi mogla biti jedna od posledica ulaska Marsa u znak Lava. Ambicija, čvrsta volja i vitalnost neće nam nedostajati ali ni potreba da se istaknemo po svaku cenu i da budemo u centru zbivanja. Naglašeno je i "otvaranje vrata" i  pojačano interesovanje za ljubav, zabavu i dobar provod. Slobodnima moguć početak nove veze, dok zauzetima sledi lep period u ljubavi. Ipak, ne dozvolite oštrim rečima da vam se omaknu i pokvare doživljaj.

Kada se ovoj želji za izlascima, bude tokom nedelje pridružio i uticaj ulaska Merkura u znak Device, možemo očekivati odličan period i ekspanziju uslužnih delatnosti. Naglašen je period odlične koncentracije i preciznog izražavanja. Takođe, bićemo analitičniji i oštroumniji pa je savet svim studentima da iskoriste ovaj odličan uticaj planeta za polaganje ispita i da zagreju stolice jer će brže i lakše učiti. Volećemo da čitamo i učimo, ali samo ono što možemo praktično da primenimo, pa bi tako najpopularnije knjige u ovom periodu mogle biti one tipa "uradi sam". Takođe, ovo je period kada se možemo posvetiti više svom zdravlju i higijeni uopšte.

OVAN u znaku ili podznaku

U ovoj nedelji imaćete energije i ideje da motivišete i sebe ali i ljude oko vas. Pojačava se potreba za izlascima, zabavom, kretanjem i uživanjem. Ukoliko se bavite sportom možete imati pozitivne rezultate. Međutim upravo je ovo nedelja da se pokrenu svi oni koji planiraju da upišu neki kurs, pokrenu hobi ili pojačaju fizičku aktivnost.

Ljubavni život je u prvom planu i pojačavaju se strasti, potreba za partnerom i lako se ulazi u nove veze. Ukoliko ste zauzeti to vas neće sprečiti da flertujete sa strane. Ovo je period kada možete lako sklopiti veridbu ali i pričati o zajedničkom životu i stvaranju porodice.

Drugi deo nedelje pojačava mogućnost zaposlenja a onima koji su u radnom odnosu donosi nove zadatake koje je neophodno odgovornije raditi. Vrlo je važno da ne ostavljate nedovršene poslove ili da obećavate stvari koje ne možete da ispunite. Ovo je dobar period za sve one koji se bave javnom scenom ali i za ljude koji obavljaju zanatske usluge. Preciznost će se jako ceniti pa se potrudite da se dokažete maksimalno.

BIK u znaku ili podznaku

Ova nedelja je u znaku doma i porodice i možete imati utisak da "letite" po kući. Ovaj odličan priliv energije iskoristite na aktivnosti povezane sa decom ili priređivanje kućne zabave i druženja. Mogli biste imati i neke nove, revolucionarne ideje o svom domu ili pak započeti radove po kući. Sve ćete raditi sa pojačanim entuzijazmom i poletom i akcenat je na kreativnosti.

U ljubavi je stanje promenljivo, najviše zbog toga što ćete u svoj odnos umesto emocija umešati razum, analiziranje i kalkulacije. Međutim, kako razum i ljubav baš ne idu zajedno, bilo bi dobro da se uzdržite od negativnih komentara, kritike i "zvocanja".

Drugi deo nedelje idealan je za ljude kojima je hobi posao jer se pojačava želja za istim. Bićete dosta praktični i spretni. Na poslu je naglašeno poboljšanje krajem nedelje, a za sam kraj vikenda je moguć i iznenadni priliv novca. Savet - oprez, ne pozajmljujte novac.

BLIZANCI u znaku ili podznaku

Ova nedelja donosi nove saradnje i nove projekte ali možete imati i pojačanu energiju da završite već postojeće stvari. Tokom cele nedelje naglašeno je vaše umeće u komuniciranju sa ljudima koji su vam u bliskom okruženju ili sa kojima ste povezani društvenim mrežama. Pojačava se razmena ideja i izražavanje stavova pa se potrudite da ostavite utisak jer vas neko može primetiti. Moguća su i kraća putovanja sa prijateljima.

Početak nedelje onima koji su u vezi donosi zahlađenje odnosa jer patner ne može da isprati vaš pomalo nov način života, ali kratkotrajna faza će se prevazići već sredinom nedelje. Slobodni će se uglavnom posvetiti izlascima, prijateljima i druženjima.

Sredina nedelje zasigurno donosi analitičan um Blizancima pa će biti aktivirani na polju novih planova vezanih za budućnost i stambeno pitanje, neki će želeti da se osamostale a neki će započeti zajednički život sa partnerom. Takođe je naglašeno rešavanje porodičnih pitanja i odnosa ali su moguće i rasprave ili tenzija u porodici. Vodite računa o saobraćaju i smanjite brzinu.

RAK u znaku ili podznaku

Ovo je nedelja u kojoj možete najviše biti usmereni na pitanje novca, zarade i finansija. Pojačavaju se glavni prihodi ali možete imati i neke dodatne izvore prihoda. Pogotovo je ovo važno onima koji imaju porodičan ili privatan posao jer se posao pojačava. Sredinom nedelje vodite računa o troškovima jer možete u njima preterivati. Nije uvek ono najskuplje i ono najbolje.

Drugi deo nedelje donosi vam i kraće putovanje koje će biti ili poslovnog tipa ili nećete u njemu previše uživati. Obratite pažnju na detalje i sitnice a pogotovo na papirologiju kako vam ne bi sprečila ili prekinula putovanje. Ovo je period u kome možete rešiti nesporazume sa ljudima ali i kada možete preuzeti posao na sebe. Posete rođaka su neminovne.

Ovo je naročito produktivna nedelja pa je iskoristite za sve ono što do sada niste mogli da ostvarite ili rešite, zvezde će ovaj put biti na vašoj strani.

LAV u znaku ili podznaku

Od ove nedelje najzad možete da odahnete i zablistate u punom sjaju. Posle jednog, ne baš tako sjajnog perioda, očekuje vas nov priliv energije i vitalnosti pa bi vam se mogla vratiti vaša urođena samouverenost, čvrstina i snaga. Bićete dominantni i puni entuzijazma. Vraća vam se želja za ljubavnim avanturama, zabavom i provodom, pa bi početkom nedelje mogli dobiti i neku novu, originalnu ideju za putovanjem ili proširivanjem znanja i vidika. Usmerite se ka vrhu jer vas to najviše može motivisati.

Ipak, nećete gubiti tlo pod nogama, pa biste sredinom nedelje svoju finansijsku situaciju mogli analizirati iz svih uglova i sagledati sasvim realno. Trošenje biste mogli svesti na razumnu meru i praktično raspolagati svojim novcem što je i više nego poželjno.

Krajem nedelje, uz pojačani optimizam i nalet energije naglašene su ideje zbog kojih možete  promeniti svoje planove za budućnost. Moguće zahlađenje u odnosima sa prijateljima.

DEVICA u znaku ili podznaku

Tokom ove nedelje ćete uglavnom preispitivati i analizirati proteklu nedelju, pa ćete želeti da se povučete u osamu ili možda radite izlolovani. Takođe, biće prisutan osećaj iscrpljenosti i hroničnog umora. Stoga je ovo dobar period da se napune baterije i da se na miru sagledaju nove mogućnosti, bilo kakvo pokretanje akcije u ovom periodu ipak može da sačeka još malo. Početak nedelje može biti po malo frustrirajući jer ne stižete da uskladite porodične obaveze sa poslovim, samim tim je neophodno vaše povećano angažovanje. Međutim, ovo je ipak dobar period za poslove vezane za partnerstvo gde se traži vaš analitičan um i pragmatičnost i sposobnost ubeđivanja koja krasi vaš znak, isto tako, ovo bi bio dobar period za uzimanje kredita da bi se obrnuo novac.

Prisutna će takođe biti i briga o finansijama, pa je savet da uštedite u ovom periodu jer možete imati neočekivane gubitke, dok su sa druge strane dobici neizvesni. Pripazite se pada imuiteta koji može prouzrokovati virusne infekcije.

VAGA u znaku ili podznaku

Za Vage važi pravilo da često imaju nerealna očekivanja odnosno da nisu uvek sigurni u ono što žele. Upravo je to naglašeno u toku ove nedelje jer možete imati mnogo ideja, planova i želja ali će malo toga biti realno i moguće. Bilo bi dobro da svoje misli podelite sa nekim od poverenja i da potražite savet, kako ne biste rasipali energiju na nepotrebne stvari. Ideje su jedno a mogućnosti su drugo, važno je odrediti prioritete.

Međutim sve ono na čemu ste prethodnih nedelja vredno radili sada može dobiti smisao i potvrdu. Očekuju vas lepe vesti u toku ove nedelje i možete biti zadovoljni postignutim. Ovo donosi i dodatne izvore prihoda a najviše u vidu bonusa, bakšiša i stipendija.

Možete biti pojačano društveno aktivni i posećivati razne organizacije, skupove, zabave i manifestacije. To je i način da napunite baterije za period rada koji vas očekuje. Drugi deo nedelje bolje je iskoristiti za detaljne planove i organizovanje poslova kako ne biste bili nespremni za ono što vas očekuje. Budite odgovorniji i prema sebi i prema drugima i potrudite se da održite obećanja.

ŠKORPIJA u znaku ili podznaku

Energiju planeta u ovoj nedelji najbolje ćete iskoristiti ukoliko se posvetite poslu i karijeri. Neophodno je preuzeti odgovornost, pa i preuzeti obaveze na sebe jer na taj način možete ispuniti sva očekivanja pretpostavljenih. Na taj način bi vaša pojačana odlučnost i  entuzijazam najbolje došli do izražaja. Ne preterujte sa oštrinom kako ne biste izazvali konflikte i svađe. Naglašene su i nove ideje u vezi posla i karijere.

Sredinom nedelje možete promeniti nešto važno u vašim planovima za budućnost. Najpre ćete ih podvrgnuti detaljnoj analizi a zatim ih i izmeniti u skladu sa svojim realnim i praktičnim mogućnostima. Mogli biste sasvim precizno i detaljno  razraditi svoju ideju i to je i poželjno jer vas dobra organizacija može rasteretiti.

Kraj nedelje donosi uživanje u samoći, koje samo Škorpije razumeju, i možete udovoljiti sebi ali se čuvajte preterivanja. Savet - ne uzimajte kredite.

STRELAC u znaku ili podznaku

U toku ove nedelje naglašena je pojačana harizma ali i potreba da se dopadnete drugima. Možete biti puni elana i želje za pokretom pa lako dolazi do putovanja. Čak i ako ste se vratili sa nekog putovanja možete ponovo planirati novo. Ukoliko tek krećete na putovanje obratite pažnju da li ste sve dobro pripremili jer usled brzopletosti može doći do grešaka i problema sa tehnikom. Isključite i proverite uređaje a pogotovo pegle, bojlere i šporete.

Lako se završavaju veliki poslovi, a naglašene su i nagrade i priznanja. Devojke koje nisu u vezi, na putovanju mogu sresti svog dugo očekivanog muškarca. Početak nedelje donosi ozbiljne razgovore i planove onima koju su već u stabilnoj vezi. Takođe skladan ljubavni period predstoji i onima koji su na početku neke ljubavne priče. Komunikacija sa partnerom je laka i time ćete biti zadovoljni.

Sredinom nedelje bi trebalo ozbiljno da razmislite o svom poslu i karijeri uopšte, jer osećate da sledi period kada nešto treba promeniti. U drugom delu nedelje neophodno je naći drugačiji pristup poslu ali i promeniti način na koji komunicirate sa nadređenima. Ukoliko se od vas očekuje odgovornost i preciznost potrudite se da to i ispunite jer u suprotnom možete naići na oštre kritike. Ovo je dobar period da nešto na čemu dugo radite predstavite nadređenima ali i svetu.

JARAC u znaku ili podznaku

Ovo je period koji za neke Jarčeve može biti vrlo pozitivan ali zato drugi mogu imati period raznih kriza. Pre svega pojačavaju se troškovi i možete doći u situaciju da vraćate novac ili plaćate nešto što je trebalo davno obaviti. Međutim možete se i zadužiti i uzeti pozajmice ili kredite. Nije isključen ni period ličnih kriza pa i pada samopouzdanja. Za vaš znak je tipična osobina upornost i snaga tako da ćete ovo brzo prevazići. Oni drugi koji imaju više sreće mogu poboljšati finansije, naslediti neki novac ili imovinu ali i dobiti neki sudski spor. Takođe se pojačava potreba ka poslu i možete imati razne biznis planove, usmerite se na saradnju sa uticajnim i poznatim firmama ili ljudima.

Drugi deo nedelje donosi mogućnost odlaska u inostranstvo ili pak dužeg putovanja, međutim nećete biti previše oduševljeni tom idejom ili je nešto može sprečavati. Vrlo je važno da u ovoj nedelji budete odgovorniji i da razmislite o planovima za budućnost. Ukoliko u neku ideju sumnjate ili vam intuicija govori da nije dobra potrebno je pristupiti joj na drugi način ili je potpuno eliminisati.

Ljubavni život donosi površne odnose i kontakte koji nemaju mogućnost da postanu nešto više. Dobar način da se opustite i zaboravite na probleme, je da se prepustite druženju sa osobama koje ne nose teret sa sobom, odnosno da se okružite mlađim i veselim ljudima ili decom.

VODOLIJA u znaku ili podznaku

Ova nedelja je u znaku partnerskih odnosa i na tom polju sve će biti pojačano. Možete imati pojačanu želju za ljubavlju i dobrom zabavom. Oni koji još nisu uplovili u bračne vode, mogli bi o tome ozbiljno razmišljati i čak se na to i odlučiti. Ipak, planete vas upozoravaju da ne preterate sa entuzijazmom i potrebom za dominacijom, kako ne biste izazvali kontra efekat - oštre reči i svađu. Oni koji su u braku mogu dobiti neke sasvim nove ideje o tome kakav  partnerski odnos treba da bude. Moguće je i kratkotrajno zahlađenje odnosa sa partnerom zbog prijatelja ili zbog razlike u planovima za budućnost.

Oni koji su u poslovnom partnerstvu imaće mnogo više volje i motivacije da rade i stvaraju. Iskoristite ovaj period da poboljšate vaš posao i dovedete nove klijente, ljude ili saradnike jer ćete imati mogućnosti. Važno je biti dobro organizovan i istrajan.

Ukoliko ste razmišljali o uzimanju kredita, ovo bi mogla biti prava nedelja za to. Naglašena je pojačana praktičnost i realno sagledavanje situacija, pa biste bilo koju ponudu mogli sasvim detaljno analizirati i odlučiti se za najpovoljniju. Bićete sitničavi oko prikupljanja informacija pa se čuvajte da se u svemu ne izgubite, pa da od drveća ne vidite šumu.

Savet - ne kritikujte partnera zbog njegovog novca i ne "ispravljajte krivu Drinu".

RIBE u znaku ili podznaku

Tokom čitave nedelje imaćete utisak da se borite sa vetrenjačama! Naglašeni su problemi na poslu, sa kolegama ili zaposlenima i veće odgovornosti vam se stavljaju na teret. Međutim uspećete da se dokažete i steknete naklonost autoriteta. Postoji mogućnost da neko drugi preuzme zasluge za nešto što ste vi radili, pa pokušajte da zaštitite svoj rad ili da ga ne delite sa drugima. Ovu nedelju takođe iskoristite na fizičke aktivnosti, jutarnje plivanje savršeno bi odgovaralo vašem duhu.

Na ljubavnom planu vam partner može zameriti što provodite previše vremena  na poslu. Slobodnima se savetuje da u ovom periodu pripaze na komunikaciju i odnos sa kolegom jer se ljubaznost ili određeni gest može pogrešno protumačiti. Svakako je ovo dobar period kada se treba posvetiti pažnja dogovorima o daljoj budućnosti sa partnerom.

Sredina nedelje pokreće ideje i možete razmišljati o ulasku u partnerstvo. Stavite akcenat na posao koji nije tipičan za podneblje u kome živite jer to može biti pun pogodak. Razmislite i o nekim poslovima koji su povezani sa inostranstvom.

PRATITE ASTRO ANALIZE I NA INSTAGRAMU 

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
ISKRENA // Tamara Todoeska se OGLASILA povodom skandala: Evo kako je reagovala što žiri iz Makedonije nije dao Neveni nijedan glas!
VRH // Karleuša SPREMA LUDILO: Potvrdila je učešće na festivalu ULAZ!
ŠOKANTNO // Da li će biti kažnjena: Luna Đogani je PREKRŠILA STROGO PRAVILO "Zadruge" zbog Anabele!
TOP
VIDEO // Milica Pavlović je NAPRAVILA HAOS U "ZADRUZI", a Lunu Đogani je POSEBNO POGODILA OVA PESMA!
ŠOK // Otac Miljane Kulić je rešio da PROGOVORI: Evo kako je svoju ćerku izvukao iz haosa, pa otkrio DETALJE O ZOLI!
ŠOK // Majke Ane Korać je SVE PRIZNALA: Umesto da je ODBRANI, ona je otkrila KAKO ŽIVI I ŠTA RADI NJENA ĆERKA!
ISKRENA // Tamara Todoeska se OGLASILA povodom skandala: Evo kako je reagovala što žiri iz Makedonije nije dao Neveni nijedan glas!
TOP
HAOS // Sloba se ŠOKIRAO kada je čuo ŠTA LUNA PRIČA u "Zadruzi": Tvrdi da ona LAŽE, pa je prevrnuo OČIMA!
HAOS // Aleksandra Subotić i David Dragojević ZAJEDNO NAPUŠTAJU "ZADRUGU", moraće da se SUOČE SA HAOSOM KOJI SU NAPRAVILI!
VIDEO // Ostala je u ŠOKU: Luna Đogani je BEZ TEKSTA gledala spot Anastasije Ražnatović!
ŠOK // Čabarkapa posetio Mikija Đuričića da NAPRAVE PLAN kako da unište Aleksandru Subotić!
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER