ONLINE I 223
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 223 NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti između dve vatre!

NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti između dve vatre!

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  19.06.2017 @ 04:02

Nedeljni horoskop od 19.06 – 26.06.2017

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  19.06.2017 @ 04:02

NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti između dve vatre!

Nedeljni horoskop od 19.06 – 26.06.2017

Jupiter je krenuo svoj direktan hod u znaku Vage, što nam svima vraća optimizam i veru u bolje dane a najviše u sferi emotivnih i bračnih odnosa, takođe pojačava ideje i maštu i donosi bolje prihode. Ovo će naročito osetiti Vage rođene oko 6.oktobra bilo koje godine ali i Blizanci rođeni oko 3.juna i Vodolije rođene početkom februara bilo koje godine. Ovo je odličan period za započinjanje stabilnih emotivnih veza ili bilo kojih drugih partnerskih odnosa ali vam može poboljšati i prethodno loše odnose sa partnerima. U narednim danima svi ćemo osetiti nalet energije i volje za putovanjima kao i za učenjem i proširivanjem vidika. Globalno će profitirati oni koji se bave ulepšavanjem, modom, muzikom i umetničkim poslovima.

Ova nedelje obeležiće i ulazak Sunca i Merkura u znak Raka što donosi promenljivo raspoloženje i naglašena je empatija dok će emocije i ljubav biti omiljena tema za razgovor.

U toku vikenda Mars će imati kvadrat sa Jupiterom i može doneti preterivanje, problem sa zakonom i greške koje je teško izbeći.

Ovo je uopšten nedeljni horoskop ali za tačniju analizu pročitajte tumačenje znaka i podznaka

OVAN u znaku ili podznaku

Ovnovima nedelja počinje promenljivim raspoloženjem. Možete biti skloni ekstravaganciji i novim idejama, koje ćete lako prihvatati ali o kojima treba prvo dobro razmisliti. Očekuju vas i iznenadne posete ili vesti od prijatelja. Pojačava se vaša društvenost i potreba da uživate u umetnosti, lepoti i svemu onome što novac može da kupi. Međutim, ne preterujte u trošenju jer vam se finansijsko stanje brzo može promeniti.

Sredinom nedelje vas očekuju razgovori u vezi doma i porodice, posete rođaka, porodična putovanja ali i kupovina tehnike za kuću, eventualno i promena automobila.
Za vikend se čuvajte neplaniranih troškova i gubitka novca, dugova i rasipanja kao i ulaganja jer možete imati pogrešne procene.
U nedelju možete biti skloni preterivanju u komunikaciji sa porodicom i partnerom. Mogući problemi sa zakonom ali najviše sopstvenom krivicom. Obratite pažnju na saobraćaj jer vam koncentracija može biti slaba. Lako se greši pa nemojte biti impulsivni.

Bik u znaku ili podznaku

Bikovi su u toku ove nedelje najviše usmereni na sebe i svoje potrebe. Možete udovoljavati sebi pa i preterivati u tome a pogotovo povedite računa o hrani i slatkišima jer je potreba za hranom pojačana. Međutim ovo je dobar period da se posvetite više i svom fizičkom izgledu i uvedete neke promene,promenite boju kose ili se ulepšate na neki drugi način.

Čula su dosta naglašena i možete uživati u dobroj hrani ali i skupljim tretmanima. Više se možete kretati pa i otići na kraće putovanje a pogotovo u drugom delu nedelje. Pokreću se i flertovi pa i “varnice” na poslu a jednoj osobi možete posebno zapasti za oko i to će vam jasno i pokazati. Vikend je napetiji za komunikaciju generalno a pogotovo sa ljudima sa kojima radite ali i sa ljudima koji rade za vas. Možete preterivati i ulaziti u nepotrebne konfikte i rasprave.

Možete imati i troškove oko nekog uređaja, aparata ili tehnike ali su to troškovi koji se mogu izbeći pogotovo ako budete oprezniji i vodite računa kako ih koristite. Ovo se lako može odnositi i na automobil a pogotovo ako kvar već postoji ili sumnjate na neki problem. Partner neće imati razumevanja za vaš posao ali se vama neće dopadati način i količina novca koju troši jer u tome može preterivati. Ovo su takođe i neki računi koji vam pristižu i remete planove.

Blizanci u znaku ili podznaku

Sve što radite u ovom periodu može biti na ovaj ili onaj način povezano sa novcem. Možete imati dodatne i neočekivane rashode ali i prihode. Međutim drugi deo nedelje donosi vam i dodatan ili manji posao koji može poboljšati vaše finansijsko stanje.

Lako dolazi do skrivenih emocija prema nekome ali i tajne veze i „zabranjenih“ kontakta. Prijaće vam samoća više nego izlasci. Vikend donosi previše trošenja novca na lična zadovoljstva i možete potrošiti znatnu količinu novca na neki vid zabave i na stvari koje donose isključivo trenutna zadovoljstva.

Ovo je dobar period da se posvetite radu na internetu ili da radite na projektima koji zahtevaju izolaciju i rad u tišini i miru. Pojačava se kreativnost i ideje pa će ovo odgovarati umetničkim tipovima.

Možete sumnjati u partnerovu vernost. Ukoliko ste rođeni oko 3.juna ovo će biti nedelja koja pojačava optimizam, donosi vam veće šanse i prilike za uspeh. Posebno je dobar period za decu i učenje. Međutim ovo je i period kada hobi postaje vrlo važan i kada nekim sportom i sopstvenim talentom poboljšavate reputaciju.

Rak u znaku ili podznaku

Rakovima nedelja počinje preterivanjem i promenljivom situacijom na polju karijere. Dozvolićete da se vaše emocije upletu u donošenje poslovnih odluka. Moguća su iznenađenja na ovom polju a pogotovo od strane poslodavca.

Sredinom nedelje pojačava se komunikativnost, radoznalost i kreativnost. Izvesno je okupljanje, druženje ili putovanje sa prijateljima. Moguće je da ćete promeniti stav prema nekom od njih ali i da možete ući u dogovor sa jednim prijateljem vaših godina. Ovo je odličan period da se pokrenete i u fizičkom i mentalnom smislu, da naučite nešto novo ali i da pokrenete ideje koje su već neko vreme bile na čekanju.

Pred vikend vas očekuje poboljšanje ljubavnog života, naglašena su pozitivna osećanja i manji životni planovi u vezi emotivne veze i/ili braka. Ukoliko ste u braku, u petak vas partner može prijatno iznenaditi.

Kraj nedelje obeležiće preterivanje i konflikti u odnosima u domu i porodici. Možete ući u otvoren sukob i nerazumevanje sa jednim roditeljem ali će mnogo toga zavisiti od vas, pa je najbolje “spustiti loptu”. Drugi ljudi vam se mogu mešati u posao što će izazvati nezadovoljstvo i to ćete otvoreno i pokazati.

Lav u znaku ili podznaku

 U ovom periodu Lavovi neće biti u svom prirodnom raspoloženju jer se previše brzo i često mogu pokretati situacije koje im ne idu u korist i zbog kojih mogu imati osećaj da idu korak unazad.

Početak nedelje donosi i jedno manje iznenađenje vezano za posao i poslodavca, međutim sve odluke i ideje su u ovom periodu sklone promenama, pa nemojte praviti planove na osnovu jednog razgovora.

Sredina nedelje donosi pozitivan dogovor sa jednim prijateljem koja vas može pokrenuti. Ovo je i dobar period za ideje koje su povezane sa radom na računaru i sa internetom.

Na poslu vas očekuje stabilnost i lepe vesti i saradnja sa mlađim ženama. Najviše mogu profitirati profesije povezane sa hranom, modom, muzikom, ulepšavanjem i ekonomijom a to je naročito naglašeno u petak.

Vikend donosi pogrešne dogovore i loše procene. Možete imati i manjih sukoba sa jednim članom porodice a najviše zbog nemogućnosti da se stavovi i mišljenje zadrže za sebe. Ovo su i greške ukućana koje utiču na vas i remete vam svakodnevicu.

Devica u znaku ili podznaku

Iskoristite prvi deo nedelje da završite sve obaveze oko posla jer nakon toga možete biti usmereni na druge ljude i imaćete druge obaveze i planove. Početak nedelje donosi manji iznenadni trošak. Sredina nedelje donosi vam ponudu jednog prijatelja koju ne treba odmah odbiti. Naglašeno je i putovanje povodom nekog događaja koje će vam prijati.

Kako nedelja odmiče ideje vam se mogu javljati ali će zahtevati vaše momentalno angažovanje. Možete biti usmereni i na inostranstvo što pojačava prilike da otputujete do kraja meseca.Ovo je dobar period da udovoljite sebi i budete zadovoljni, bez obzira što su prilike kratkog daha, prijaće vam.

Emocije se javljaju prema nekome ko je udaljen od vas ali što je veća fizička udaljenost to se možete sve više zaljubljivati.

Vikend donosi i manje napetosti i moguće konflikte sa jednim  muškim prijateljem pogotovo ako poslovno sarađujete ili zajedno planirate neke događaje. Možete imati i manje gubitke i troškove zbog nedovoljno dobre organizacije ali ćete to već od naredne nedelje uspešno rešiti uz pomoć mlađe žene.

Vaga u znaku ili podznaku

Vage će se početkom nedelje ponašati suprotno svojoj prirodi, pogotovo u odnosima sa partnerom. Bićete tvrdoglavi i brzopleti, ishitrenih reakcija. Uz evidentan nedostatak strpljenja, vodićete se impulsima i emocijama i izrazićete ih svom partneru, bilo pozitivne bilo negativne, bez zadrške, momentalno i bez razmišljanja. Čuvajte se nepromišljenih akcija, smirite strasti i ne ulazite u nepotrebne sukobe bez razmišljanja o posledicama.

Sredinom nedelje možete pozajmiti, dobiti ili naslediti neki novac zbog čega ćete biti veoma zadovoljni. Takođe, ovaj period iskoristite za svaki oblik komunikacije na poslu, pošaljite zaostale mejlove, odradite poslovnu korespondeciju ili održite sastanke, jer ćete brzo razmišljati i tu energiju treba iskoristiti.

Gledajte da završite sve obaveze pre vikenda jer će u suprotnom, vikend obeležiti preterivanja i konflikti na polju karijere ili sa autoritetima na poslu.

Ukoliko ste u braku obratite pažnju na nedelju jer se može javiti sukob između vas i partnera najviše zbog stvari koje mislite da vaš partner krije ili zbog njegovih stavova koji se razlikuju od vaših.

Škorpija u znaku ili podznaku

Ova nedelja Škorpijama počinje dosta burno, sa previše obaveza i na poslu i u privatnom životu što može dovesti do nervoze i rokova koji se ne poštuju. Ideje vam mogu navirati svaki čas ali je jako važno odrediti prioritete. Ukoliko je nervoza jaka, neophodno je da provedete više vremena daleko od doma i zatvorenog prostora.

Ova nedelja je dobra za svaku vrstu partnerstva i poslovno i privatno. To znači da možete ući u brak ili pokrenuti ozbiljnije priče o njemu ali i da možete započeti poslovnu saradnju sa ženama pre svega.

Sredina nedelje donosi i kraće putovanje ali i goste koji vam dolaze iz daleka.

U petak možete dobiti povoljne poslovne vesti ali i započeti saradnju sa jednim ozbiljnim čovekom.

Vikend je napet pogotovo za kontakte koji dolaze iz inostranstva i putem interneta. Ukoliko planirate putovanje u tom periodu može se nešto isprečiti ali i može sam put biti napetiji. Nemojte preterivati sa obavezama jer možete sami sebi zakomplikovati svakodnevicu.

Strelac u znaku ili podznaku

Strelčevi koji su rođeni sredinom decembra bilo koje godine imaju pred sobom vrlo važnu nedelju ali i vrlo važno leto jer ćete morati da preuzmete odgovornost u određenim stvarima i situacije koje vam se dešavaju trenutno ne treba zanemariti i ignorisati.

Početak nedelje donosi i manje probleme u ljubavnim odnosima a najviše onima koji su u ozbiljnoj vezi. Međutim ukoliko ste sami, pojačavaju se prilike za ljubav i naglašen je flert ali je sve to vrlo kratkog daha i dosta neozbiljno.

Poslom možete biti zadovoljni pogotovo ako radite ono što volite i ukoliko imate hobi koji ste pretvorili u posao. Ovaj period donosi vam i lepe vesti od mlađih žena ali i dobre prilike za saradnju sa ženama. Mogu pojačati posao svi oni koji se bave modom, ulepšavanjem, ekonomijom, hranom i nekim umetničkim poslom. Ovo je pogotovo naglašeno u petak kada vam prilike prosto “padaju s neba”. Sredina nedelje donosi vam i neočekivane troškove ali i manje prilive novca.

Vikend je napetiji za vaše finansijsko stanje i možete vraćati dugove ali vrlo lako napraviti i nove.izbegavajte da pozajmljujete novac prijatelju ali i od prijatelja jer dogovori nisu stabilni kao ni obećanja.

JARAC u znaku ili podznaku

Za znak Jarca će početak nedelje biti turbulentan kod kuće, u domu i porodici. Situacija će biti promenljiva a ukućani nervozni i brzopleti što će doprineti povećanju tenzije i nesigurnosti. Razmišljaćete o promenama i radovima u domu, njegovom preuređivanju, proširivanju, kupovini nameštaja ili tehnike. Međutim nemojte preterivati u ovome jer kako nedelja odmiče to će vam se činiti sve manje realnim.

Sredinu nedelje obeležiće uživanje u ljubavi, zabavi i izlascima. Može vam prijati vreme provedeno sa decom, bavljenje sportom ili hobijem. Takođe, izgladićete sve eventualne sporove sa partnerom jer je ovo period odlične i lake komunikacije. Naglašena je dobra intelektualna razmena i razumevanje.

Za vikend možete intenzivno uživati u ljubavi ukoliko ne preterujete sa poslom. Naime, izvesni su konflikti u braku usled preterivanja u poslu i karijeri. Ukoliko postoje tenzije u porodici, nedelja je dan kada to može kulminirati a pogotovo ako članovi porodice i vaš bračni partner nemaju dobru komunikaciju. Možete se naći “između dve vatre”

Vodolija u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi vam kraće putovanje ali i dosta turbulentan put. Takođe možete imati previše ideja ali premalo vremena da sve postignete pa dobro razmislite šta vam je prioritet.

Porodični odnosi se poboljšavaju pa iskoristite ovaj period da uživate u porodici i svom domu. Možete renovirati dom ali ga i opremiti malo skupljim nameštajem ili tehnikom. Ovo je i period kada vam se javlja potreba da radite neki dodatan posao i kada možete započeti privatan posao. Profitiraće svi oni koji rade posao iz svog doma ali i oni koji proizvode hranu ili se bave ulepšavanjem.

Početak nedelje donosi i prekid ljubavne veze svima onima koji to žele i koji su u vrlo napetim ljubavnim odnosima, pa možete osetiti olakšanje zbog toga. Sredina nedelje donosi vam mogućnost da započnete neki projekat koji je već u planu ili da uđete u jedan porodični posao ili saradnju sa rođakom.

Pokreću se i poslovna putovanja pa dobro organizujte svoju svakodnevicu.

Vikend donosi problem u radu a najviše sa kolegama ali i ljudima koji rade za vas. Ovo je posebno važno ukoliko imate svoju firmu ili ste direktor i imate visoke pozicije. U tom slučaju treba biti tolerantniji jer je veća mogućnost da niste u pravu ali da ne možete ili ne želite to da priznate. Lako dolazi do kvarova mašina i alata pa pažljivo rukujte njima.

Povedite računa o ishrani i svom zdravlju, moguć je problem sa želucem, crevima a kod žena sa jajnicima i reproduktivnim organima.

Ribe u znaku ili podznaku

Ukoliko ste rođeni sredinom marta bilo koje godine, povedite računa jer se nalazite u vrlo izazovnom životnom periodu koji pokreće mnoge stvari. U zavisnosti od vašeg podznaka to mogu biti situacije od prekida radnog odnosa, prekida braka do problema sa zdravljem. U svakom slučaju ako osećate težinu to znači da neeke stvari ne radite kako treba i da postoje greške iz prošlosti koje se moraju najpre rešiti.

Ova nedelja počinje manjim rashodima koji vam mogu poremetiti određene planove. Međutim izbegavajte kupovinu stvari preko noći a to je situacija “probudio sam se i shvatio da mi je neophodan nov telefon i nova klima već danas” – nije vam potrebna već danas a to ćete shvatiti već sutra. Do sredine nedelje možete biti vrlo aktivni, stalno u pokretu i sa novim idejama i planovima. Takođe možete otići na jedno kratko ali prijatno putovanje i za takav put birajte žensko društvo. Ovo je nedelja kada posebno možete uživati u neobaveznim druženjima, površnim odnosima i pričama kao i druženju sa rođacima, komšijama…prosto vam može odgovarati sve ono što inače ne bi.

Takođe je ovo dobra nedelja da stabilizujete neke odnose i popravite komunikaciju.

Sredina nedelje donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko odmah pokazuje sve emocije ili je to osoba sa kojom ste već bili u vezi ili kontaktu.

Vikend jako lako prekida nestabilne ljubavne odnose i unosi ljubomoru, svađu i posesivnost u vezu. Ovo su i prevare kao i problemi zbog neverstva.

Ukoliko imate decu, ona vam mogu trošiti dosta energije pa je neophodno pozabaviti se njihovim dešavanjima i njihovim životima.

***

Nedeljni horoskop su pripremili astrolozi

Maja Kovačić i Maria Babić

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
VIDEO // Tresla se "Zadruga" koliko je Sloba URLAO: Luna ga dovela do LUDILA, preti joj da će se UBITI ZBOG NJE!
OPA // U četvrtom mesecu je TRUDNOĆE: Nisu zajedno SEDAM GODINA, ali joj je PONOVO NAPRAVIO DETE!
VIDEO // Odmah je POČELA DA PLAČE: Noćas je imala SEKS U "ZADRUZI", a večeras je IZBAČENA!
VIDEO // Sve je ŠOKIRALA: Bila je pevačica grupe Funky G, a sada se takmiči u "Zvezdama Granda"!
TOP
ŠOK // Anabela i Slobina majka su ZARATILE: Više ne želi Lunu za SNAJKU, pale su OZBILJNE REČI!
HAOS // Milica Pavlović PROGOVORILA o haosu u "Zadruzi": Jelena Golubović se ONESVESTILA PORED NJE, ona se ISTRAUMIRALA!
FOTO // Luna je bila PONIŽENA zbog snimka kako dira međunožje, pa miriše ruku, a ŠTA ĆE TEK REĆI KAD VIDI OVO!
HAOS // Luna Đogani se IZNERVIRALA kad je čula da je Milica Pavlović u "Zadruzi", pa OPLELA PO PRODUKCIJI!
TOP
FOTO // Ceo region BRUJI O NJOJ: U "Zvezde Granda" je stigla kamperom, a fotke sa njenog VENČANJA će vas tek ODUŠEVITI!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
HAOS // Ovo je bilo baš PONIŽAVAJUĆE: Luna Đogani je saznala za snimak KAKO GURA RUKU U GAĆE, pa je miriše! Evo kako je reagovala!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER