ONLINE I 77

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 77 NEDELJNI HOROSKOP // Od 11. MARTA - 18. MARTA: RAKOVI se mogu POVREDITI, dok će JARČEVI ući u LJUBAVNU VEZU!

NEDELJNI HOROSKOP // Od 11. MARTA - 18. MARTA: RAKOVI se mogu POVREDITI, dok će JARČEVI ući u LJUBAVNU VEZU!

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  11.03.2019 @ 01:27

Nedeljni horoskop 11.03 - 18.03.2019.

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  11.03.2019 @ 01:27

NEDELJNI HOROSKOP // Od 11. MARTA - 18. MARTA: RAKOVI se mogu POVREDITI, dok će JARČEVI ući u LJUBAVNU VEZU!

Nedeljni horoskop 11.03 - 18.03.2019.

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Najznačajniji za ovu nedeljnu je svakako retrogradni Merkur, koji nam donosi problem u komunikaciji, greške u sistemima, sa tehnologijom, uređajima i automobilima.

Ovakva pozicija donosi veliki problem u komunikaciji jer teško da možemo biti objektivni, praktični i jasnih misli. Ova pozicija je jednaka stanju opijenosti, pa ukoliko ne znate kakav uticaj donosi setite se kako razmišljate i kako se ponašate kada ste pod dejstvom alkohola jer ćete se tako ponašati i sada. Logika ne postoji i možemo preterivati i imati osećaj da smo apsolutno u pravu, s druge strane nećemo razumeti druge ali ni oni nas jer ne postoji jasnoća u mislima i odlukama. Međutim ova pozicija pojačava maštu, kreativnost, imaginarno i sve imaginarne teme kao što su ezoterija, psihologija, filozofija, religija i duhovnost. Možemo biti depresivni i psihički nestabilni, imati potrebu za osamljivanjem i izolacijom ili će nam ona biti nametnuta (hospitalizacija, lečenje, rad u zatvorenom). Pokreću se misli o samoubistvu i naglašena je sklonost ka kriminalu, ilegalnim poslovima i nemoralnim stvarima.

 Šta donosi retro Merkur u martu 2019.

Sredinom nedelje Mars će napraviti trigon sa Saturnom i ovo je dobar aspekat za realizaciju ideja, poslova i pokretanje ili stavljanje tačke na neki dogovor. On nam donosi motivaciju, organizaciju i usmerava nas.

Ovi aspekti na nebu pojačavaju i  borbu za ljudska prava i feminizam,  volonterski rad i društvo za zaštitu životinja početkom nedelje.

Najviše težine mogu osetiti

*Jarčevi koje su rođeni oko 9.januara bilo koje godine

*Rakovi rođeni oko 11.jula bilo koje godine

*Vage rođene oko 12.oktobra bilo koje godine

*Ovnovi rođeni oko 8.aprila bilo koje godine

Ukoliko spadate u tu grupu ovo je vrlo važan životni period za vas i može doneti mnoge promene, izazove i suočavanja. Treba mu posvetiti maksimalnu pažnju i preuzeti veću odgovornost za stvari koje su vam trenutno aktivne. Ovaj period podrazumeva i sukobe sa autoritetima, nadređenima ili ljudima koji su pozicijom iznad vaše. U zavisnosti od toga kakva je vaša natalna karta zavisi i vaša reakcija na sporne situacije. Nekima je rešenje prilagođavanje, nekima je rešenje izboriti se sa problemima.

Povoljan period je za sve Bikove rođene oko 9.maja bilo koje godine i Device rođene oko 11.septembra bilo koje godine  

Ovo je uopšten horoskop ali za tačniju analizu pročitajte tumačenje i podznaka.

 

OVAN U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ovan će tokom celog marta najviše energije trošiti na pitanje finansija, kako da više zaradi ali je i pojačano trošenje novca. Početak nedelje donosi pojačane kupovine koje nisu neophodne i tako poprilično rasipate novac. Takođe su naglašena manja ulaganja u kuću ali i dolazak gostiju pa pripazite na troškove. Retro Merkur donosi vam probleme u kolektivu u vidu ogovaranja i možete imati problem zbog svoje prošlosti, pa ćete se malo i izolovati od drugih i zatvoriti u sebe. Izbegavajte ulazak u nove poslove, ugovore i putovanja. Takođe su vam naglašeni i problemi sa kućnim ljubimcima pa se pre okrenite njima nego da se obazirete na zavist kolega i rođaka.

Sredina nedelje je dobra za novac i reputaciju što vam može ublažiti ovaj period i iskoristite ga. Završite započete poslove i potpišite ugovore koji već čekaju da budu potpisani i pokrenite stare ideje. Novac koji se čeka – stiže, kao i obećano unapređenje. Iskoristite ga za kupovinu polovnih mašina i uređaja ili popravite stare. 

Petak vam nije baš naklonjen dan, tajna koju ste želeli da niko ne sazna je ipak isplivala na površinu. Problemi vam se gomilaju jer ih ne smatrate ozbiljnim i to vam se može “obiti o glavu”. Laganjem i preuveličavanjem dobićete male ili nikakve rezultate pa je savet da se”ne vadite”jer ćete se samo još više “zakopati”. Put koji ste planirali biće pod znakom pitanja jer su prevozna sredstva sklona kvarovima. Ako ipak otputujete i prevozno sredstvo ne bude problem, pripazite na papirologiju i dokumente, što je naročito naglašeno na dugim putovanjima koja zahtevaju prelazak granica i carinske kontrole. Sprečite ovo tako što ćete detaljno pregledati dokumenta i dva puta proveriti da li je sve u redu i da li ste sve poneli.

Vikend vam je rezervisan za druženje sa porodicom i iskoristite ga maksimalno.

  BIK U ZNAKU ILI PODZNAKU

 Svi oni koji su rođeni oko 9. maja bilo koje godine trenutno se nalaze u pozitivnom i povoljnom periodu. Ovo je period posebno povoljan za bavljenje poslom i napredovanje u njemu. Fokus stavite na svoje talente i istaknite se nekom idejom, jer vas nadređeni mogu primetiti što može pozitivno uticati na vašu karijeru i doneti unapređenje ili povišicu. Raste vaše samopouzdanje i lako se ulazi u brak ali i dobija dete, takođe možete dobiti vesti da ćete postati roditelj. Ovo je period u kome se poboljšava životni standard  i pravi korak napred. Odličan je period za ulazak u vezu ili za planiranje braka, porodice i zajedničkog života.

U ponedeljak bi dame Bikovi mogle biti vrlo razdražljive i džangrizave pa će to dovesti do svađe. Stavljanje primedbi na sve i loše raspoloženje je izazvano nezadovoljstvom, prvenstveno samim sobom, pa bi rad na sebi bilo nešto čime biste trebali da se pozabavite. Muškarcima je naglašena nervoza i impulsivnost pa će biti vrlo svađalački nastrojeni i skloni naređivanju.

 Sredina nedelje donosi vam mogućnost da se pokrenete, budete motivisani i sklopite dogovor sa strancima ili ljudima koji žive u inostranstvu. Ovo je odličan period i da najzad date ispit koji dugo odlažete ili da pokrenete žalbu ili tužbu za nešto za šta smatrate da ste u pravu. Takođe možete aplicirati za neki posao ili subvencije u ovom periodu.

Petak vam donosi troškove koje ćete sami izazvati tako što ćete ispunjavati svoje hirove i ulagati novacu loše ideje. Kraće putovanje je takođe čist trošak a uz to vas čekaju i troškovi vezani za papirologiju. Novac će vam biti problem pa izbegnite bilo kakvu pozajmicu jer i ona spada u deo loših procena.

Vikend će vam doneti kraći, prijatan put i viđanje sa drugovima iz detinjstva a takođe će biti dobar i da poboljšate komunikaciju sa ženskim osobama. Od žena vam dolaze i dobre ideje vezane za posao mada će vam najviše prijati da se družite sa rođacima (braćom i sestrama)

BLIZANCI U ZNAKU ILI PODZNAKU

Početak nedelje vrlo je nezgodan za Blizance, pa bi trebalo da budu vrlo pažljivi i oprezni. Posao vam donosi mnogo opasnosti pa se stoga čuvajte oštrih predmeta, oružja ali i požara. Naglašeni su i problemi sa stomakom i bolovima u crevima i želucu. Emotivno ćete biti prilično rastrojeni pa bi bes mogao dovesti do autodestruktivnih poteza. Nerviraće vas inferiornost pa će vas posebno nervirati slabiji pol (žene, majke…)

Sredina nedelja je odličan period za poslovne ideje, biznis i ulaganje novca. Dobro je za  bavljenje akcijama i berzom ali i za nekretnine, nasledstvo i sud. Možete pokrenuti neki sudski proces ili staviti tačku na već postojeći u vašu korist. Naglašeno je angažovanje advokata ili bavljenje državnim poslovima i uspešno se rešavaju problemi sa papirologijom i administracijom. Iskoristite sredu i četvrtak maksimalno.

Petak donosi lošu sreću ako ste hteli da pričate sa nekim o poslovnim planovima ili potpišete neki ugovor. Zbog vašeg emotivnog stanja postupićete naivno i lakoverno i izbegnite priče o poslovnim poduhvatima. Zbog puno posla a manjka vremena rasuđivanje je otežano pa biste mogli preuzeti posao na sebe kojem niste dorasli i doći u situaciju da vam opadne rejting u firmi. Takođe možete plaćati “penale” zbog probijanja rokova.

Vikend je dobar za finansije pa ćete dodatnim poslom ali i dobijanjem novca od porodice, popraviti malo vaše finansijsko stanje. Takođe biste mogli dobiti dodatno novac od nekretnine ili će vam biti isplaćen posao koji ste odradili ali naplata kasni. Taj novac ćete uložiti u kupovinu neophodnog kućnog aparata ali sledite pravila Retrogradnog Merkura.

RAK U ZNAKU ILI PODZNAKU

 Svi rođeni oko 11.07 oprez! Ovo je posebno važan period za vas jer su naglašeni problemi sa samopouzdanjem, egom i naglašeno je suočavanje sa samim sobom ali i partnerom. Možete osećati težinu, nezadovoljstvo, pritisak a najviše u bračnom i partnerskom odnosu i lako dolazi do razvoda ili jačeg razočarenja u partnera kao i krize u braku. Naći ćete se u situaciji kada ćete morati da čekate, da budete strpljivi i tolerantni što vam posebno teško pada. Treba rešavati sve ono što se pokrene kao problem i ne smete ih “gurati pod tepih”.

Iako je pojačana emotivnost tipična za vas, početak nedelje donosi još jaču emotivnost pa ćete imati potrebu da se zaštitnički postavite prema slabijima i onima kojima je pomoć potrebna. Naglašena vam je borba za ljudska prava pa ćete volonterski pomagati neko udruženje žena ili feministkinja ali se možete priključiti i borbi za zaštitu životinja. Pojačane emocije će vam prijateljski odnos pretvoriti u ljubavni pa bi oni slobodni mogli ući u vezu sa prijateljem.

Sredina nedelje je odlična da se odnosi sa partnerom poboljšaju bilo poslovnim ili bračnim, i da se uđe u neki zajednički projekat u kom bi mogao da pomogne i neki prijatelj. Izađite sa njima na neki poslovni ručak jer vam je pogodno vreme za eksponiranje i izlaskom u javnost jačaćete svoje ime.

Petak bi mogao da napravi probleme Rakovima čiji je posao vezan za tansport i koji su usko povezani sa strancima ili stranim firmama. Takođe su u nepovoljnom položaju profesori, nastavnici, učitelji i oni koji daju časove stranog jezika. Poslovni put se odlaže i javiće vam se pojačana radoznalost gde joj nije mesto. Izbegavajte mešanje u tuđ život i rešavanje tuđih problema bar dok svoje ne rešite.

Vikend je dobar da se malo posvetite sebi i svojim potrebama. Za vas je tipično da brinete za druge ali sada brinite najviše o sebi. Promenite ishranu i što više vremena provedite napolju i uživajte u prirodi. Možete biti osetljiviji nego inače i podložni virusima pa poradite na jačanju imuniteta .

LAV U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ova nedelja je dobra za one koji se bave medicinom ili su nekako povezani sa socijalnim ustanovama  koje se bave pomaganjem starim osobama. Čak i ako vaš posao nije vezan za ovu simboliku, ipak možete pružiti pomoć slabijima, ugroženim i nezaštićenim osobama. Ukoliko je vama potrebna pomoć, dobićete podršku od neke žene koja je povezana sa vašom porodicom ili vam je bliska. Početak nedelje je dobar za sve one koji rade u ženskom kolektivu ili im je nadređeni žena.

Sredina nedelje odlična je za poslovnu saradnju i za poboljšanje reputacije kao i odnosa sa nadređenima. Potpisuje se ugovor, sklapaju se dogovori i poboljšava se odnos sa kolegama kao i radna atmosfera. Ovo je odličan period za one koji nemaju posao i za one koji žele da unaprede postojeći.

Petak će vam doneti veće neprijatnosti na poslu u smislu da ćete ili vi potpisati nečiji tuđ rad ili bi se neko mogao hvaliti vašim radom pripisujući ga sebi. Laži i neiskrenost bi se mogla preneti i na ljubavni život i partner će prekomerno trošiti novac i rizikovati s njim. Savet: ne obećavajte ono što ne možete da ispunite, poštujte druge, cenite njihovo mišljenje, vodite računa da ne budete prevareni i nepromišljeni.

Vikend će zahtevati određenu izolaciju ali vam ona može biti nametnuta. Možete se osećati nemirno i tužno a najviše zbog porodičnih odnosa i sećanja

DEVICA U ZNAKU ILI PODZNAKU

 Svi koji su rođeni oko 11.09. trenutno se nalaze u vrlo povoljnom periodu. Na poslu ćete imati priliku da se približite i dokažete autoritetima što će vam doneti unapređenje i bolju reputaciju. Samopouzdanje vam raste pa ćete se lako odlučiti za ulazak u brak. Takođe možete dobiti i vesti o tome da ćete postati roditelj. Ovo je period kada vam se pruža prilika da poboljšate životni standard i načinite korak napred u svim segmentima.

Početak nedelje pokreće putovanje u inostranstvo ili ćete imati goste iz inostranstva (iz daleka) . Ukoliko spremate ispit, zatvorite se u sobu i prionite na rad jer vam je izuzetno povoljan period i za to. U braku bi moglo doći do manjih nesuglasica sa partnerom jer je razdražljiv, provocira i pojačano je nervozan. Mnogo primedbi, džangrizavost i svađe proističu iz toga što je partner nezadovoljan sobom pa mu posvetite pažnju i vratite samopouzdanje.

 Sredina nedelje povoljna je za sve koji nisu u emotivnoj vezi jer donosi mogućnost ulaska u vezu sa nekim sa kim se povezujete putem društvenih mreža. Oni koji su u vezi mogu poboljšati odnose ali i razgovarati o braku ili zajedničkom životu. Ukoliko imate decu, sreda i četvrtak pojačavaju njihove talente a pogotovo u sportu i prirodnim naukama.

Petak je izazovan dan za one u braku jer donosi mešanje drugih u vaš odnos i napetu atmosferu u porodici. Bračni partner je neiskren i skriva informacije pa je komunikacija i poverenje nešto na čemu ćete morati da poradite. Posao je takođe izazovan, naročito ako je u pitanju vaš privatni biznis jer će doći do nesporazuma sa klijentima pa nije isključeno i da dođe do raskida saradnje ili manjih nesuglasica.

Vikend je mirniji pa će vam druženje sa prijateljima  prijati. Uz čašicu razgovora može doći i do pokretanja nekih novih ideja ili rešenja za realizaciju nekih starih projekata.

VAGA U ZNAKU ILI PODZNAKU

 Vage rođene oko 12.10 pažnja! Vrlo izazovna nedelja je pred vama i budite spremni na to da ćete imati neprijatnih situacija sa autoritetima ali i roditeljima. Odnos sa autoritetima donosi i problem vezan za samopouzdanje. Vrlo loš period za vaš ego i vreme da se suočite sami sa sobom ali i da rešite nesporazume sa drugim ljudima. Da biste uspeli u ovom poduhvatu potrebno je da uložite dodatnu energiju u dobru organizaciju i  i strogu discplinu. Biće vam nametnute odgovornosti koje ćete morati da preuzmete na sebe i to stvara težinu. Bavićete se porodicom i tu dolazi najviše izazova. Rešavaćete pitanje privatnog posla, nekretnine, stambenih pitanja, porodičnih odnosa i selidbe. Posebno je važan period za one koji imaju problem sa roditeljima ili rođacima jer će ovaj period zahtevati određene promene i borbu oko nekog dogovora.

Početkom nedelje naročito povedite računa o poslu jer su vam naglašeni problemi sa stomakom, želucem i crevima ali su moguće i povrede oka i posekotine. Moguće su i manje hirurške intervencije ali se čuvajte od oružja, oštrih predmeta kao i požara. Takođe ćete biti vrlo nezadovoljni zbog načina na koji partner troši novac.

 Petak vam donosi nove probleme a posebno će biti na udaru oni koji se bave trgovinom i transportom. Ništa prijatnije neće biti ni Vagama čiji su poslovi povezani sa finansijama i administracijom. Najteže će ipak biti učiteljima, nastavnicima i profesorima koji predaju strani jezik i onima koji daju časove. Posebnu pažnju i pripravnost bi trebalo da obrate instruktori vožnje.

Vikend je dobar da se poboljšaju odnosi sa roditeljima ali i reputacija na poslu. Više posla i više rada to je rešenje. Pohvale će stizati od žena autoriteta i uz njihovu pomoć možete i napredovati.

ŠKORPIJA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ženski deo populacije Škorpija očekuje jedna iscrpljujuća nedelja vezana za brak. Muškarac Škorpija će biti besan i svađalački nastrojen pa će tako ljut biti sklon da naređuje i stvara nervozu.

Sredina nedelje dobra je za poboljšanje odnosa u braku i bićete usmereni na bračnog partnera koji može da otputuje i poveže se sa strancima. Dobro je za klijente i saradnju i možete potpisati ugovor na duže staze i pokrenuti neku ideju koja se prekinula u prošlosti.

Petak je dan kada strogo morate povesti računa o finansijama. Nikako ne rizikujte sa novcem u smislu da ga ulažete u kocku, kladionicu i nagradne igre. Deca su neiskrena pa bi mogla izazvati dodatne troškove. Treba odrediti prioritete jer trošenje vremena i novca na hobije može i te kako uticati na standard i imati svoje posledice. U ljubavnim odnosima će najveća prepreka biti komunikacija jer šta god rekli partner vas ne razume, kao da pričate drugim jezikom.

STRELAC U ZNAKU ILI PODZNAKU

Nervoza je nešto što će svima (manje – više) obeležiti ovu nedelju pa ni Strelčevima neće biti bolje. Razdražljivost, impulsivnost i nervoza samo su uzroci nezadovoljstva samim sobom. Emotivno ste slabi pa bi vas bes  mogao naterati na autodestruktivne poteze. Problemi sa želucem i crevima su naglašeni pa se pazite kakvo meso konzumirate a pogotovo ako se hranite brzom hranom i obrocima sa ulice. Izađite iz kuće i više se krećite ili trenirajte. Strelčevi koji imaju problem sa emocijama mogu posetiti psihologa.

Iskoristite sredinu nedelje da poboljšate posao. Možete imati više posla i klijenata ali se poboljšava i radna atmosfera i nalazi rešenje za problem u kolektivu. Imaćete i više novca koji dolazi od nekog dodatnog posla. Ukoliko ste nezaposleni ili želite da pojačate prodaju iskoristite sredu i četvrtak i pokrenite se, aplicirajte za posao, reklamirajte se, jer će to doneti brze rezultate. Najbolje je potražiti posao u proizvodnji, državnim ustanovama i firmama. Poboljšanje mogu očekivati svi oni koji se bave proizvodnjom hrane, trgovinom, ekonomijom, poljoprivredom.

Petak donosi lošu komunikacju u braku pa bi svađe i čarke mogle dodatno da povećaju napetost u porodici. Bračni partner ima tajne i neiskren je pa izbegnite svađu jer vam nervoza samo škodi.

Vikend je nešto mirniji i dobar za saradnju sa strancima. Planiraćete kraći put ali planirajte i put u inostransvo, bio on poslovan ili čisto zadovoljstvo.

JARAC U ZNAKU ILI PODZNAKU

 

 

Svi rođeni oko 9.01. budite na oprezu! Ovo je posebno važan period za vas jer su naglašeni problemi sa samopouzdanjem, egom i naglašeno je suočavanje sa samim sobom. Možete osećati težinu, nezadovoljstvo i pritisak. Naći ćete se u situaciji kada ćete morati da čekate, da budete strpljivi i tolerantni što vam posebno teško pada. Rešenje je u strpljenju i ne forsiranju nekih stvari jer  sada nije vreme da se pokrenu. Treba rešavati sve ono što se pokrene kao problem i ne smete to "gurati pod tepih". Posebno obratite pažnju na svoje telo i psihu. [/perfectpullquote]

Početkom nedelje, žene će privlačiti grubi muškarci i oni u uniformi dok bi muški Jarčevi mogli upoznatu energičnu ženu. Takve osobe možete upoznati na trim stazi ili u teretani. Sportska dešavanja, koncerti i druge manifestacije koje okupljaju veliki broj ljudi takođe bi mogle biti izvor ljubavi za vas.

Petak vam nije baš naklonjen dan, tajna koju ste želeli da niko ne sazna je ipak isplivala na površinu. Problemi vam se gomilaju jer ih ne smatrate ozbiljnim i to vam se može “obiti o glavu”. Laganjem i preuveličavanjem dobićete male ili nikakve rezultate pa je savet da se”ne vadite”jer ćete se samo još više zakopati. Put koji ste planirali biće pod znakom pitanja jer su prevozna sredstva sklona kvarovima. Ako ipak otputujete i prevozno sredstvo ne bude problem, očekujte probleme oko papirologije što je naročito naglašeno na dugim putovanjima koja zahtevaju prelazak granica i carinske kontrole.

Vikend je dobar za poslovne planove i razvijanje novih ideja. Novac vam dolazi od privatnog posla ali i od neke ženske osobe. Takođe je dobar i za rešavanje pitanja povezanih sa nekretninama i nasledstvom.

VODOLIJA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Početkom nedelje atmosfera u porodici će se pogoršati i frustracije će samo povećati napetost. Bes će se najviše odraziti na one kojima je neophodna vaša pažnja jer su slabi i zavise od vas. Privatni posao se poboljšava naročito onima koji se bave radom od kuće ili se bave proizvodnjom hrane.

Sredina nedelje odlična je za poboljšanje odnosa sa ukućanima ali i opremanje i ulaganje u dom i privatan posao. Kupovina neophodnih uređaja i aparata za privatan posao takođe je u prvom planu. Možete se izolovati i posvetiti radu koji zahteva preciznost i jače mentalno zalaganje.

U petak očekujte probleme sa finansijama koje će izazvati vaše loše procene kao i preterivanje u kupovini ili kretanje na put koji ne donosi povoljnost ni zadovoljstvo. U loše procene spadaju i pogrešne ideje koje ste rešili da realizujete kao i papirologija. Takođe loš period je i za one koji se bave transportom ili rade u administraciji. Bavljenje bilo kojim vidom papirologije ne donosi ništa pozitivno. Loše procene vas mogu finansijski unazaditi pa izbegnite i bilo kakve pozajmice prijateljima.

Vikend je dobar za poboljšanje bračnih i porodičnih odnosa pa ga provedite sa voljenima. Izađite u javnost – da vas vide, jer će vam eksponiranje doneti jačanje imena i poboljšanje reputacije.

RIBE U ZNAKU ILI PODZNAKU

Početkom nedelje dame Ribe bi mogle biti vrlo razdražljive i džangrizave pa će to dovesti do svađe. Stavljanje primedbi na sve i loše raspoloženje je izazvano nezadovoljstvom, prvenstveno samim sobom, pa bi rad na sebi bilo nešto čime biste trebali da se pozabavite. Muškarcima je naglašena nervoza i inpulsivnost pa će biti vrlo svađalački nastrojeni i skloni naređivanju. Možete imati i finansijske troškove a najviše zbog nepažnje i vašom greškom. Nemojte rizikovati ni u kom pogledu, pa tako ne prelazite put van pešačkog prelaza, sačekajte zeleno svetlo na semaforu, vežite pojas, poštujte pravila u saobraćaju. To važi i u komunikaciji pa je bolje prećutati neke stvari jer se jako lako ni iz čega pravi problem. Neka vas ne čudi ukoliko vas drugi ne razumeju i ukoliko ne nalazite zajednički jezik sa ljudima.

Sredina nedelje donosi kraće putovanje kojim ćete biti zadovoljni i na koje možete otići sa prijateljem. Naglašeno je ispunjavanje svojih želja, hireva i pokretanje planova. Možete i kupiti neki tehnički uređaj ali i uložiti novac u automobil ili kupiti nov. Pogledajte u tekstu o Retro Merkuru šta je potrebno izbeći u ovom periodu prilikom kupovine. Možete dobiti dobar savet od bliske osobe.

Petak će u vama probuditi više mane nego vrline pa ćete biti lenji i skloni preterivanju. Licemerje i neodgovornost će preovladati nad disciplinom pa ćete davati obećanja koja ne možete ispuniti. Loš će biti i za poslovne pregovore jer ste nepouzdani a nećete imati koncentraciju ni za učenje.

Vikend posvetite sebi i svom telu i jačanju imuniteta. Promenite loše navike a detoksikacija vam je obavezna i zdravije se hranite.

 

PROČITAJTE STRANICU UTISAKA

 

NARUČITE NATALNU KARTU, GODIŠNJI HOROSKOP, ANALIZU POSLA ILI ODGOVOR NA JEDNO PITANJE

 

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER