ONLINE I 86

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 86 NEDELJNI HOROSKOP // Od 04 MARTA - 11.MARTA:DEVICE će poboljšati REPUTACIJU, dok će VAGE ući u BRAK!

NEDELJNI HOROSKOP // Od 04 MARTA - 11.MARTA:DEVICE će poboljšati REPUTACIJU, dok će VAGE ući u BRAK!

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  04.03.2019 @ 04:54

Nedeljni horoskop 04.03 - 11.03.2019

 • Autor:

  Maja Kovačić

 • Foto:

  www.majakovacic.com

 • Time:

  04.03.2019 @ 04:54

NEDELJNI HOROSKOP // Od 04 MARTA - 11.MARTA:DEVICE će poboljšati REPUTACIJU, dok će VAGE ući u BRAK!

Nedeljni horoskop 04.03 - 11.03.2019

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Ispred nas je jedna vrlo zanimljiva nedelja, isprepletana promenom energije tako da ćemo iskočiti iz šablona. Izlazimo iz jedne sumorne zime i sa pojavom lepog vremena, čula se bude i emocije će nas obasipati i samim tim bićemo njima i vođeni.

Merkur započinje retrogradno kretanje 6.marta na 29 stepenu Ribe, tik pre nego što bi ušao u znak Ovna. 29 stepen a i same Ribe vezuju se za kraj nečega jer je to poslednji stepen poslednjeg znaka zodijaka. Samim tim je ovo mesto tajni, skrivanja, završetaka, promena. Kao da se predomislio i zastao na ovom mestu, kao da ima da kaže još nešto pre nego što izađe iz znaka Ribe.

Na globalnom nivou to znači da svi mi imamo mogućnost da još jednom:

*pogledamo fajl pre nego što ga pošaljemo

*da još jednom proverimo ugovor pre nego što ga potpišemo

*da još jednom proverimo sve činjenice i ponude pre nego što ih prihvatimo

* da još jednom premotamo razgovore i prošlost u sećanjima pre nego što nešto konačno i kažemo ili uradimo.

Ovo vraćanje za nekog može biti dobro a za nekog pravo mučenje, jer ponovo kreće direktno tek 29.marta.

Venera ulazi u Vodoliju i ovo je dobra vest za sve one koji su zapeli na emotivnom polju i koji se dvoume da li da prihvate nečiji poziv na kafu i za one koji bi da prekinu mučan odnos ali se plaše promene ili ne nalaze reči – sada ćete ih naći u oba slučaja. Za svaki znak sam posebno navela šta im donosi tranzit Venere u Vodoliji.

Ovo je uopšten horoskop ali za tačniju analizu pročitajte tumačenje i znaka i podznaka.

 

OVAN U ZNAKU ILI PODZNAKU

Vera i nada se bude u vama i imate potrebu da se priključite nekoj organizaciji, grupi ljudi pri čemu biste imali pomoć neke mlađe ženske osobe, devojke. Možete poboljšati vaše finansijsko stanje nekim dodatnim poslom i dodatnim prilivima novca. Možete se više družiti i prijaće vam izlasci s prijateljima, pa iskoristite ovo lepo vreme i prihvatite ponude. Možete i upoznati nove ljude i nove prijatelje, koji će vam obeležiti ovaj mart.

Ponedeljak je dan koji će ženama Ovnovima doneti neku vrstu zavisti i ljubomore na suprugovu (partnerovu) prijateljicu dok kod muškaraca donosi preterivanje u zabavi i želji za slobodom što vašoj partnerki neće odgovarati. To bi vas već u utorak moglo dovesti do psihičkog pada i želje da se zatvorite u četiri zida i izolujete od okruženja. Moriće vas tuga i pribećićete traženju sebe u religiji i duhovnom i preispitivanju svega u šta ste do sada verovali.

U sredu očekujte povoljne vesti za posao koji ste čekali neko vreme i spremite se za kraći put ili posetu rođaka koju ste takođe odlagali. U vama će se probuditi zapostavljeni deo vezan za kreativnost i maštu koji će se još pojačati u četvrtak ali sa njima dolaze i tajni neprijatelji koji će doneti neprijatna osećanja kao što je strah i razočarenje. Oni u vezi, tog dana, će osetiti težinu koju nose partnerove laži. Ukoliko ste sami, možete upoznati osobu koja je neiskrena ali to nećete odmah primetiti. Iskoristite ovo vreme tako što ćete se baviti samo sobom i uključite meditaciju u vaš svakodnevni trening.

Od vikenda novac dolazi Ovnovima koji se bave i žive od umetnosti. Naročito će profitirati oni koji se bave religijom, ezoterijom, metafizikom, filmom, medijima i fotografijom. Generalno ćete imati potrebu da uložite novac u svoju duhovnu nadogradnju pa biste mogli posetiti i neko predavanje, seminar ili upisati kurs na tu temu. Subota vam donosi iznenadne troškove -  dugove i rashode povezane sa kućom i jednim roditeljem. Ti rashodi će biti povezani i sa kupovinom nove kućne tehnike ili telefona ali s obzirom na retorgradnog Merkura, ovakva kupovina može biti loša i pogrešna. Umesto novog uređaja razmislite o kupovini polovnog ili popravke onog koji već posedujete.

 U nedelju očekujte prilive novca u vidu pozajmice ili poklona koji bi mogli doći od muške osobe srednjih godina.

BIK U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ova nedelja je izuzetno dobra za vašu karijeru! Dobar glas daleko se čuje pa vam i reputacija raste i imate nove, više ciljeve. Prestiž i profit od toga osetiće Bikovi na vodećim pozicijama i nije isključeno da vam stigne i neko unapređenje i da zakoračite stepenik više na vašem poslu. Bićete okruženi uticajnim ljudima i otkrićete u sebi neke nove talente naročito one vezane za umetnost. Umetnici će se isticati i još više izlaziti u javnost a ovo je izvanredno vreme za eksponiranje. Nije isključeno da ćete imati i malu pomoć od uticajnih žena na položaju.

Ponedeljak bi mogao biti problematičan jer vam je naglašena jaka promena raspoloženja. Bukvalno biste mogli ići iz krajnosti u krajnost a to bi bilo izuzetno nepovoljno za posao pa se savetuje oprez. Moglo bi doći do rušenja granica ukusnog i kršenja pravila pa bi vaše odluke i ideje mogle šokirati nadređene. Takvo raspoloženje bi mogla inicirati i vest jednog roditelja o njegovom ljubavnom životu.

Utorak bi mogao doneti loše raspoloženje zbog brige o prijatelju ili (i) razočarenja u njega a sreda zbog lažnih informacija, tračeva i ogovaranja. Sredinom nedelje budite posebno oprezni i vodite računa o komunikaciji jer se lako greši a imaćete osećaj da vas niko ne razume i da pričate drugim jezikom.

Mogla bi vam se udvarati i neka zauzeta osoba. Četvrtak bi pak mogao doneti neke pogrešne procene o ulaganju novca ili troškove vezane za porodicu ili jednog roditelja.

Vikend vam konačno donosi nadahnuće i pokretanje za ostvarivanje planova i želja. Dobar period je i za brak i izlaske sa partnerom, izjave ljubavi bračnog partnera. Subota  donosi blagu nervozu, ispade, promene raspoloženja i razdražljivost ali već u nedelju planirajte kraći put s partnerom. Prijaće vam javno eksponiranje koje bi vam moglo doneti i nove klijente.

BLIZANCI U ZNAKU ILI PODZNAKU

Blizanci imaju ispred sebe period o kome sanjaju. Očekuje vas put u inostranstvo, druženje sa strancima, učenje i istraživanje novih kultura. Na tim putovanjima možete se zaljubiti i uživati u svakom momentu puta. Oni koji još uvek nemaju gde da otputuju, u narednom periodu dobiće informaciju ili ponudu koja će im biti jako primamljiva.

Ponedeljak donosi izazove vezane za bračn život i lako vas može bračni partner iznervirati nekim svojim ispadom. Rećiće nešto pogrešno ili će doneti neku odluku koja se vama neće svideti i bićete sumnjičavi i nepoverljivi u vezi toga. Utorak vam donosi lošu sreću na poslu i pazite se grešaka. Neke informacije bi mogle da naškode vašoj reputaciji. U sredu se spremite za kraći put sa prijateljem i možete pokrenuti neke stare ideje za posao ali očekujte i manje novčane prilive ali ne nove, već one koje su davno trebale biti na vašem računu.

 Četvrtak vam donosi brigu vazanu za jednog roditelja ali i razočarenje u nadređene. Advokati bi mogli da vam prave probleme takođe i nije dan koji je povoljan za vašu reputaciju.

Vikend vam donosi puno emotivnih dizanja i padova. Srce će preuzeti primat nad razumom i logikom i idealizovaćete partnera i previše očikivati. Jača vaša urođena intuicija i verujte u vaše šesto čulo. Tada vas očekuje i put u inostranstvo i dobar je period za Blizance koji rade u inostranstvu naročito za vas koji se bavite medicinom i psihologe. Društvene mreže vam u subotu mogu doneti neprijatnosti i nervozu i izbegavajte javnu raspravu. U nedelju ćete biti skloni povredama i pogrešnim savetima prijatelja pa izbegnite ovo verovanjem u sebe i svoju intuiciju.

RAK U ZNAKU ILI PODZNAKU

Privatan posao je konačno došao na red da se naplati a rešićete dugovanja za kredit i vratiti dugove ali će i vama dugovi biti vraćeni. Mogli biste na kredit da kupite neophodne stvari za kuću ili zamenite stare novima. Bračni partner takođe je raspoložen za ulaganje pa ćete zajedno biti jači. Povoljne vesti vas očekuju i u vezi nasledstva a period je dobar i za prodaju nekretnina ali samo onih koje su već neko vreme u oglasima. Šta god da rešite imaćete podršku vaših voljenih.

Ponedeljak vam donosi pojačavanje strasti i potrebu za uzbuđenjima. Lako ćete ulaziti u afere i preljube, udvaraćete se prijatelju ili samo odgovoriti na njegovo udvaranje. U utorak duhovno jačate i započinjete nove poslovne poduhvate i očekuje vas putovanje. Sreda je dan za poboljšanje posla nekim novim, boljim ugovorom na postojećem poslu kao i za unapređenje Rakova koji nose uniformu. Iznenada bi posao mogao naći nezaposlene Rakove ali je to poziv iz firme u kojoj ste već radili. Psihički problemi roditelja u četvrtak bi mogli rezultirati njihovom izolacijom ili hospitalizacijom. Taj dan donosi i veću mogućnost za studiranje u inostranstvu i povoljan je za poslove povazane sa psihologijom.

Vikend vam donosi pozitivnu energiju i bićete ekstra motivisani i puni nade u bolje sutra što će i vaši prijatelji prepoznati i dati vam podršku. Veza sa prijateljem bi se mogla desiti vama koji niste u vezi. Bračni partneri koji imaju problema sa dobijanjem dece bi konačno trebali dobiti pozitivne vesti od veštačke oplodnje i partnerku čeka trudnoća, ali je ovo dobar period za trudnoću ukoliko ste u podznaku Rak. Oni sa decom bi mogli biti prijatno iznenađeni zaljubljivanjem svoje dece i deliti „ljubavne probleme“ sa njima. Pojačava se duhovnost i verovanje u religiju pa afirmacije donose optimizam. U subotu se pripazite jer biste mogli upasti u dugove zbog pozajmljivanja novca prijatelju i ulazak u problem sa njim. U nedelju vas čekaju pozitivne vesti u vezi s novcem koji bi mogao doći od roditelja ili naplate privatnog posla. Nemojte se iznenaditi ako dobijete povišicu ili unapređenje.

LAV U ZNAKU ILI PODZNAKU

Nakon malo težeg perioda, konačno Lavovima stiže period koji je odličan za prosidbu i planiranje zajedničkog života, braka i porodice. Lavovi koji su u braku imaju povoljan period za rešavanje konflikata i pokretanje privatnog posla sa supružnikom ili nekim iz porodice. Poboljšava se reputacija onima koji se bave javnim poslovima a povoljan period je i za rešavanje pitanja oko nasledstva, advokata, sudskih postupaka, nekretnine, selidbe ALI samo ukoliko je to nešto o čemu je bilo reči i čime se bavite već neko vreme. Ipak ćete morati da sačekate sa pokretanjem novog spora i angažovanjem advokata prvi put.

Ponedeljak bi mogao doneti neke manje bračne probleme jer partner ima potrebu da izađe i uradi nešto neobično -  da pomeri granice i udvara se, zavodi, ali se zato i vama pojačavaju strasti pa budite vi osoba koja će zavesti svog partnera. Dugovi, rashodi i manjak novca bi vas u utorak mogli dovesti do manjih psihičkih problema a možete imati i lažna obećanja. U sredu očekujte zaostale prilive novca od trgovine ili prodaje koju ste već ranije obavili. Najviše profita doneće vam posao sa strancima i uopšte vam je dobar period za odlazak u inostranstvo i poslove vezane za transport, uvoz-izvoz. Vama koji studirate ovaj dan je idealan za davanje ispita, pogotovo onog koji dugo odlažete ili koji ste već nekoliko puta polagali. Slab imunitet može vam doneti nervozu pa pripazite na zdravlje u četvrtak. Možete i sumnjati u partnerove sposobnosti a pogotovo oni koji imaju poslovnog partnera jer vam se mišljenja neće slagati.

Vikend donosi veoma dobar period za posao i biznis bi mogao da procveta. Nove poslovne ideje zahtevaće i novčana ulaganja ali vam to neće predstavljati problem jer će vam se rizikovanje isplatiti i novac vam dolazi od berzanskih akcija ali i kladionice. Živčanost roditelja (ukućana) i njihova histerija bi vas mogli malo poremetiti u subotu ali vas na poslu čekaju iznenađenja i pozitivne vesti od nadređenog. Manje svađe sa šefom (muškarcem) u nedelju ali dobar dan za posao i rad.

DEVICA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Nedelja pred vama donosi vam dobro zdravlje i raspoloženje što će uticati i na vaše radnike pa očekujte da vam donesu dobru zaradu i proširenje posla pa ćete razmišljati o tome da zaposlite još radnika. Samim tim vas čekaju i ulaganja u posao i novu opremu. Nove kolege i koleginice će dodatno poboljšati radnu atmosferu i doneti takmičarski duh i dokazivanje na poslu. Naporan posao zahteva i naporan odmor pa biste mogli tada i da preterate sa ugađenjem sebi i pojesti koji slatkiš više. Dobar period za ulazak u posao sa strancima ili zapošljavanje u stranoj firmi.

Ponedeljak vam donosi manje nesuglasice sa kolegama na poslu zbog ogovaranja i njihove zavisti. Ta nervoza bi vas mogla uvući u preterivanje sa porocima i udovoljavanjem sebi. Utorak na poslovnom planu donosi popularnost i jačanje vašeg imena ali vas u braku čekaju nesuglasice i konflikti sa partnerom. Pojačane su vam emocije pa će vas malo jače pogoditi partnerove laži i neiskrenost i probuditi u vama nepoverenje u partnera. Manji prilivi novca, koji su već trebali da se nađu na vašem računu, dolaze u sredu i dobar je dan za završavanje nedovršenih obaveza. Loše zdravlje partnera će vas zabrinuti u četvrtak ali očekujte i neki skandal zbog ogovaranja.

Vikend ispravlja sve nesuglasice sa partnerom i donosi nove ideje i poboljšanje odnosa. Odličan period i za studije i davanje ispita kao i za okončanje nekog sudskog spora. Iznenadni put ili prekid putovanja vas čeka u subotu i nije baš dan kada će vam kocentracija biti na zavidnom nivou. U nedelju vam stižu vesti iz inostranstva i manji troškovi zbog putovanja.

VAGA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ljubav, ljubav i samo ljubav. Vage su zaljubljive prirode i ova nedelja je baš u skladu sa njihovom prirodom. Vagama koje nisu u vezi ljubav dolazi najviše putem interneta i društvenih mreža dok će one u vezi pričati o veridbi, braku, deci, planiranju porodice i u tome će imati podršku partnera. Velika je mogućnost da je partnerka već u drugom stanju i da će vas o tome i obavestiti. Vaši talenti izbijaju u prvi plan i što vam je posao kreativniji veće povoljnosti vam i donosi. Sportisti će imati bolje rezultate ali najviše će napredovati oni koji se bave plesom, baletom ili ritmičkom gimnastikom. Pojačava se interesovanje i bavljenje hobijima, druženje sa prijateljima i izlasci. Ukratko pred vama je uživanje u životu.

Već u ponedeljak vas čeka udvaranje neke zauzete osobe ali ćete i vi zavoditi i biti zavođeni. Ako ste u vezi a hteli biste da malo “švrljate”, očekujte da vam ni partner neće ostati dužan pa je i ljubomora jedno od osećanja koje će vas zadesiti. Utorak je loš za zdravlje i psihu ali već u sredu očekuje vas put sa bračnim partnerom i bolje raspoloženje. Taj put bi mogao biti i poslovne prirode jer su poslovi vezani za trgovinu u povoljnom položaju. Nebi bilo loše da tog dana date i neki ispit ili rešite papirologiju koju ste dugo odlagali. Razočarenja u prijatelje nisu retkost u našem društvu pa se klonite neiskrenih ljudi u četvrtak. Ne nasedajte na ogovaranja i ne ogovarajte, ne slušajte savete jer bi mogli biti loši po vas.

Vikend vam donosi greške u proceni i neracionalno trošenje novca i dugove ali je i povoljan period za pokretanje poslovne ideje koja je već neko vreme prisutna. Čak bi mogli da imate korist od rizika na berzi, od akcija i kladionice. Troškove kupovinom nepotrebnih stvari izbegnite u subotu kao i kockanje (karte, rulet i slično). Novac će vam biti potreban jer u nedelju možete imati kvarove na kućnim aparatima i uređajima.

ŠKORPIJA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Ova nedelja vam donosi mirniji period vezan za brak. Uživaćete sa porodicom i poboljšati odnose sa partnerom. Takođe će doći do poboljšanja finansijske situacije jer možete očekivati novac od roditelja ili neko nasledstvo. Harmoniju ćete postići novim nameštajem, manjim renoviranjem i dekorisanjem doma. To bi moglo biti i zbog prinova koje očekujete. Škorpije koje su u dužoj vezi mogu započeti zajednički život i preseliti se u nov stan. Posete dragih osoba i vesti o prinovama u familiji će vam dodatno popraviti raspoloženje. Savet bi bio da uživate provodeći vreme sa voljenim osobama i porodicom.

U ponedeljak može doći do sukoba u porodici zbog mlađe ženske osobe. Moguća je i neprijatna poseta kao i ogovaranje porodice ili njenih članova. Slobodne Škorpije u utorak očekuje ulazak u vezu sa osobom koju ste upoznali putem društvenih mreža. Onima u vezi bi mogla da se probudi sumnja u partnera zbog flerta ili tajni. Tu je i briga zbog deteta i njegovog pada imuniteta i podložnost bolestima. Sredu rezervišite za poslovno putovanje, druženje sa kolegama sa posla i porodicom. Tada bi mogla da se rodi nova poslovna ideja koju će vam prezentovati prijatelj ali se očekuju i neki bonusi na poslu. Idealizacija partnera ali i razočarenje u neku voljenu osobu (koja bi mogla biti i jedan od roditelja) koji će ući u dugove, u četvrtak bi moglo uticati na vas i izazvati pad imuniteta. Tog dana gledajte da izbegnete kocku i bilo kakvo rizikovanje sa novcem.

Vikend je dobar za ulazak u bračne vode a kod onih u braku dolazi do poboljšanja odnosa sa partnerom. Imaćete punu podršku partnera da rešite konflikt. Umetnicima je naglašeno poboljšanje reputacije, gradiće svoje ime i izaći u javnost. U subotu vas čeka prijatno iznenađenje koje će vam prirediti bračni partner ili kolega sa posla. To neće dugo trajati jer će vas nečija impulsivnost i nervoza, javni napad naterati da se branite od neprijatelja i doneće vam probleme. To će se nastaviti i u nedelju. Sukob sa muškarcima srednjih godina mogao bi dovesti i do povrede partnera i agresiju u braku.

STRELAC U ZNAKU ILI PODZNAKU

Sa lepim vremenom dolazi i želja da učite nove stvari, da se krećete, družite, putujete i komunicirate s ljudima. Baš ta komunikacija, bilo da je u pisanoj ili usmenoj formi, ove nedelje je naglašena i dobra za pisce, blogere, ljude koji pišu za sajtove ili se bave online poslovima. Produktivne ideje koje će doneti benifit osobama koje se bave reklamom, marketingom, novinarstvom i prodavcima, ovaj period ne smeju propustiti. Takođe je naglašeno i trošenje novca na prijatelje i druženje sa njima. Ovo je i period kada biste trebali da upišete neki kurs koji će unaprediti znanje vezano za vaš hobi koji ćete staviti u prvi plan.

Ponedeljak vam donosi flertovanje i zavođenje koje će probuditi simpatije kod prijatelja ili kolega. Takođe biste mogli preterati sa pričom i reći nešto što je trebalo ostati tajna pa ćete izgubiti poverenje osoba koje su vam se poverile a njihova ili vaša tajna je izašla na videlo. U utorak biste se mogli izolovati zbog toga i utehu tražiti u druženju sa porodicom i ona će vam biti u prvom planu. Sreda vam donosi put sa dragom osobom ili ćete dan posvetiti deci što je dobro jer ćete otkriti neke nove njihove talente. Zabrinutost za roditelja i troškovi oko kuće vas čekaju u četvrtak.

Vikend vam donosi promenu interesovanja i biće dobar za one Strelčeve čiji posao je povezan sa umetnošću, religijom, psihologijom, ezoterijom, filozofijom.

U subotu očekujte iznenadnu ponudu za posao. Sa kolegama ćete imati stresne odnose koje bi mogao izazvati i put koji je sa njima naglašen. Takoće su za taj dan naglašeni i vrlo loši odnosi sa rođacima koji mogu dovesti i do konflikta. U nedelju vas čekaju pune ruke posla a umor može učiniti svoje i narušiti vam zdravlje.

JARAC U ZNAKU ILI PODZNAKU

Dobar period je pred vama za reputaciju i novac koji dolazi kao zarada od dodatnog posla ili povišica i bonusa na poslu. Zaradu vam može doneti i neki kreativan hobi ali najviše zarade dolazi od prodaje umetničkih dela. Kako je povoljan period za zaradu tako je naglašeno i trošenje novca. Kupovina tehnike, odeće, nakita ali će vam najviše novca otići na zabavu i provod ali nećete ni decu zaboraviti.

U ponedeljak se čuvajte i pazite na novac jer su moguće internet prevare i nipošto ne kupujte tehniku tog dana. Takođe izbegnite i prekomerno trošenje novca na igre na sreću. Utorak je dan koji morate odvojiti za kraći put jer vam je neophodno da budete okruženi ljudima i da komunicirate. Organizujte susret sa drugovima iz detinjstva ili osnovne škole i dajte sebi na volju. Sredu biste mogli iskoristiti za posetu rođacima ili okupite porodicu kod vas u domu. Tada očekujte i vesti iz inostranstva. Oni koji imaju svoj privatan biznis će se osećati dobro jer im ide sve po planu. Već u četvtak ćete se osećati manje raspoloženi jer vas može razočarati brat ili sestra i uticaće na vas i neka neispunjena obećanja. Naglašena je loša komunikacija i preterivanje sa planovima i idejama.

Vikend donosi novu ljubav onima koji su sami dok oni u vezi pokazuju više emocija i pričaju o budućnosti. Ideje, entuzijazam, pojačana motivacija i hobi izlaze u prvi plan. Pođite na put sa prijateljem i pokrenite ideju koja je bila na čekanju i krenite u njenu realizaciju. Partner bi vas mogao iznenaditi poklonom u subotu, a kod onih koji nisu u dobrim odnosima lako dolazi do prekida veze  zbog neočekivanog ponašanja. Nedelja je dan za sportske aktivnosti i iskoristite ga za šetnju, izlaske i pokazivanje ljubavi prema partneru.

VODOLIJA U ZNAKU ILI PODZNAKU

Fizički izgled vam je u prvom planu i na njemu ćete raditi. Posete spa centrima, kozmetičarima, frizerima i drugim tretmanima za ulepšavanje daće rezultate.  Šarmiraćete i privlačićete pažnju svojim izgledom i drugi će to primetiti. Nova garderoba vam lepo stoji i prosto ćete zračiti. Dobar odnos sa ukućanima i planiranje putovanja vam dodatno popravlja raspoloženje. Skretaćete pažnju na sebe i svoje talente i u tome ćete uživati.

Ponedeljak vam donosi preosetljivost i pojačane emocije pa možete preterati sa dramom. Utorak vam je loš za tošenje novca i izbegnite rasipanje. Pripazite se i loših procena prilikom bilo kakvih transakcija. Stare ideje dolaze na red za realizaciju i sreda je dan kada bi vam to moglo doneti zaradu ali i da krenete na dugo planiran put. U četvrtak pripazite na bračnog partnera jer bi vas mogao uvući u dugove nekontrolisanim trošenjem novca na stvari koje mu ne trebaju i malo vam može “ubiti” samopouzdanje.

Vikend vam donosi poboljšanje u privatnom poslu koje dolazi od već pokrenutih ideja i donosi poboljšanje finansijske situacije. Odličan je period i za dodatne poslove. Rad od kuće daje pozitivne rezultate a nije isključeno i da dobijete novac od roditelja. Subota vam nije baš najsrećniji dan i očekujte kvarove na kućnoj tehnici i probleme sa strujom i kućnim instalacijama. Loša vest iz porodice bi mogla da podigne nervozu jednom od roditelja. Ta nervoza bi mogla da se prenese i na nedelju pa je savet da izađete iz kuće i boravite negde u prirodi.

RIBE U ZNAKU ILI PODZNAKU

Jedan ne baš lep period je pred vama. Emotivno ste slabi i to će uticati na vaše zdravlje i psihofizičko stanje. Tajne veze, afere čak i ulazak u “ljubavni trougao”su mogući jer vam je seksualnost naglašena kao i potreba za uzbuđenjima. Sve to vas neće ispunjavati jer vam donosi više problema nego zabave. Ljubav na daljinu ili preko društvenih mreža će vam više prijati i uživaćete u samoći jer ćete imati vremena da radite na sebi.

Ponedeljak vam donosi neku težinu koja dolazi zbog prošlosti, i loše emocije kao što su čežnja ili ljubomora će vas dodatno razdražiti. Utorak je dan kada biste trebali da se pokrenete jer vam jača fizička energija i motivacija. Takođe bi i posao mogao biti jedna od stavki koja će vas motivisati. Sreda je rezervisana za naplatu dosadašnjeg rada ali je moguć i novac od roditelja. U braku se stanje popravlja i komunikacija je bolja. Uživajte u ova dva dana jer četvrtak donosi malaksalost i lošu energiju pa ćete se osećati slabo i razočarano.

Vikend donosi potrebu da se duhovno uzdignete i pronalazite spas u religiji, metafizici i svemu imagirnom. To je vreme koje je dobro za umetnike pa će svoju kreativnost izraziti kroz daleke predele i inostranstvo kao motive. Planiranje puta u inostranstvo vas može oraspoložiti. Subota vam donosi iznenadni put ili pak prekid putovanja zbog kvara na vozilu. U nedelju možete imati problem u komunikaciji sa bratom ili sestrom ali je naglašena i kupovina tehnike zbog kvara postojeće, međutim bolje je popraviti staru ili kupiti polovnu jer kupovina novih uređaja trenutno nije poželjna.

PROČITAJTE STRANICU UTISAKA

NARUČITE NATALNU KARTU, GODIŠNJI HOROSKOP, ANALIZU POSLA ILI ODGOVOR NA JEDNO PITANJE

Autor:

astrolog Maja Kovačić

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER