ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 ISKRENA // Majka VERENICE Darka Lazića je rešila da PROGOVORI I OTKRIJE PRAVU ISTINU o svemu što se dešava!

ISKRENA // Majka VERENICE Darka Lazića je rešila da PROGOVORI I OTKRIJE PRAVU ISTINU o svemu što se dešava!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  02.12.2018 @ 11:14

Majka verenice folk pevača Darka Lazića je rešila da progovori o svemu što se dešavalo u poslednje vreme.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  02.12.2018 @ 11:14

ISKRENA // Majka VERENICE Darka Lazića je rešila da PROGOVORI I OTKRIJE PRAVU ISTINU o svemu što se dešava!

Majka verenice folk pevača Darka Lazića je rešila da progovori o svemu što se dešavalo u poslednje vreme.

Otkrila je detalje!

Dok njena ćerka Marina Gagić boravi kod dečka, povređenog pevača Darka Lazića, u Mladenovcu i podržava ga u banjskom lečenju nakon saobraćajne nezgode, Marinina mama Aleksandra Sandra Gagić je za “Blic” ispričala kako gleda na celu situaciju.

- Suprug i ja smo popustljivi i slabi na decu, a Marina nas do sad nikada nije izneverila i stali smo uz nju u teškom momentu za sve nas. Ludo voli Darka, kao nikoga pre. Ranije je imala dečja zaljubljivanja, a sada je prvi put ozbiljno i evo već čekaju dete. Takva je bila sudbina - rekla je Marinina majka za "Blic", koja je zatim otkrila da nisu svi u porodici bili oduševljeni zbog Marinine veze sa pevačem.

- Moj sin, a Marinin brat na početku nije bio za tu vezu, ali vremenom je prihvatio. Bili smo iznenađeni kad su počeli da se zabavljaju. Ponekad pomislim zašto je Darko još uvek zvanično oženjen, ali iako imam otvoren odnos sa Marinom ne vršim pritisak na nju i ne zapitkujem je o tome. Strepim kao i sve majke. Marina je veoma zrela za svoje godine, a tek u februaru će 20. Verujem da ni ona ne pritiska Darka da se razvede. U suštini je i najbitnije da se njih dvoje vole. Ostalo će se rešiti u hodu, samo da on ozdravi i to jeste prioritet. Ako je istina to za poroke što čujem iz medija i u prolazu, jer meni direkno niko ne upućuje takva pitanja, ni ne započinje razgovor sa mnom na tu temu, nadam se da Darko neće ponavljati greške i da će nadalje biti odgovoran prema sebi i prema porodici koju upravo gradi - rekla je Sandra.

Od nesreće nije videla budućeg zeta, ali je otkrila da namerava da im uputi video poziv.

- Danas ću zvati Marinu da ih malo vidim na vajberu. Otkad je otišla kod njega smo samo razmenjivale poruke, jer sam i ja zauzeta poslom. Dok je Darko bio u Zemunu u bolnici stalno nas je pozdravljao, kao i mi njega. Ne znam kakvo mu je sada okruženje, ali verujem da ima dobre uslove, čim je Marina ostala da bude sa njim i njegovom mamom - rekla je Sandra, da bi na kraju otkrila datum porođaja svoje ćerke.

- Termin Marininog porođaja je 7. jul, a pošto je najgore prošlo i najstresniji period koji se poklopio sa početkom njene trudnoće je pregurala, nadam se da će sve da bude dobro. Ne maštam o velikoj svadbi Marine i Darka nego da bez problema iznese trudnoću i da se on skroz oporavi. Volela bih da dobijem unuka, da mi Marina rodi dečaka - otkrila je Darkova buduća tašta.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER