ONLINE I 77

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 77 HAOS // Majka Slobe Radanovića PROGOVORILA PRVI PUT posle završetka "Zadruge": Evo šta sada MISLI O KIJI, A ŠTA O LUNI!

HAOS // Majka Slobe Radanovića PROGOVORILA PRVI PUT posle završetka "Zadruge": Evo šta sada MISLI O KIJI, A ŠTA O LUNI!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  27.11.2018 @ 02:48

Majka Slobe Radanovića je progovorila po prvi put nakon što se završila prva sezona realityja "Zadruga".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  27.11.2018 @ 02:48

HAOS // Majka Slobe Radanovića PROGOVORILA PRVI PUT posle završetka

Majka Slobe Radanovića je progovorila po prvi put nakon što se završila prva sezona realityja "Zadruga".

Oglasila se Slobina majka!

Nakon što je prva sezona realityja "Zadruga" završena roditelji Slobe Radanovića se nisu pojavljivali u javnosti i davali izjave za medije, ali kako je izašla njegova nova pesma, njih dvoje su se pojavili na promociji.

Slobina majka Draginja je istakla da je presrećna zbog uspeha svog sina.

Super sam, srce mi je ovoliko! Na mestu je sve. Znam ja koga sam radila, znala sam da je tako trebalo da se desi. Ja sam ponosna majka, najponosnija na svetu. I majka, i tata, i svi ostali. Preživeli smo sve, hvala Bogu. Ovo smo jedva dočekali i daće Bog da pesma stigne do slušalaca - rekla je Draginja za Telegraf.rs.

Ona je pomno ispratila Slobin poslednji ulazak u "Zadrugu", gde je imao susret sa Lunom Đogani.

On je ušao, odradio svoj posao profesionalno. Reality je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje… On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi. Dok su bili tamo bili su zajedno, šta se izdešavalo – izdešavalo se. Život ide dalje i šta da se radi. Svako ide svojim putem i svakom detetu svaku sreću Bog neka da. Prvo da pođe od mojeg, pa dalje redom. Ne želim nikome zlo. Ja znam kako sam njega vaspitala i znam ko je on.

Draginja je rekla da više nije u kontaktu sa Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem.

Ne, ne, ne! Završen je rijaliti. Znaš šta, mi na početku nismo znali šta nas je snašlo. Mi nismo medijske ličnosti i to nam je teško palo. Htela sam da umrem… Ali, koliko sam bila tužna, sad sam srećna. On je moja zvezda Danica uvek bio i biće, ja sam ponosna majka. Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim.

Nakon što je prošao čitav haos Slobina majka kaže da nema ništa protiv da Sloba snimi duetsku pesmu sa Kristinom Kijom Kockar.

Nemam ništa protiv. To je profesija, ja nemam ništa protiv. Razumem ja to, a birala nisam niti ću birati. Onaj odozgo sve rešava - rekla je Draginja.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER